onsdag 31 januari 2018

DÚ HAR NYCKLARNA TILL VISDOMEN

Alla dina tankar är givna av Gud. Den information du får är rätt och riktig. Oroa dig inte, ty din kanal är ren och klar. Du har förmåga att se i det fördolda. Använd den i din dag. Du har känslan för vad som är rätt och riktigt. Känn i ditt hjärta vad du bör göra.

Hör ditt hjärtas slag, vad talar hjärtat om för dig idag. Vilka minnen vill du återuppväcka, vilka vill du tränga undan. Lämna över till Mig det som känns svårt att förlåta, svårt att förstå. HÄMNDEN ÄR MIN. Du har fått se och höra det som inget öga ännu sett, och inget öra ännu hört.  Vad söker du då att finna? Du har alla nycklar till visdom och kunskap. Använd dem till att låsa upp dörren till ditt innerstas rum, ditt hjärtas heliga kammare.

Skåda in i din själ, se glöden och hettan i din vilja att utforma världen på så sätt som var tänkt som din uppgift. Gör din uppgift. Glöm dig inte i världsliga ting. Det du oroar dig för! Vad har det för betydelse när du ser världens situation i dag. Vilka följder får din oro på världens barn, och det som händer just nu runt om i världen?

Återverkningar sker. Tanken är evig. Likt vassa irrbloss strör du dina olyckliga tankar och känslor runt omkring dig. Stilla dig litet, mitt barn. Du behöver ro. Du behöver stärka din tro på dig själv och din förmåga. Att hela din hjärtesorg är viktigt. Ta till dig kärleken vi sänder dig.

Olyckor kommer alltid att ske. Se då hur världens barn.......  Är du redo för de tider som stundar?

Lämna dig själv för ett ögonblick och låt din blick och ditt sinne fästa sig i fjärran.  I sådant som verkar onödigt för dig att ta del av. Men det tänkesättet är fel, mitt barn. Dina tankar och känslor fortplantar sig över världen genom Cosmos. Lämna din oro, mitt barn. Du har ännu tid för återupprättelse. Det som skall ske, det sker. Och du är en medverkare i detta.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar