fredag 3 april 2015

GUD VET SVARET PÅ ALLA DINA FRÅGOR

Kära vän. Vem är du i tiden, vem har du som vän? Det du frågar om kräver ett svar. Vi har gåtans lösning.  I detta nu finns svaret på din fråga. Öppna ditt hjärta för samtal med Gud. Han är alla dina frågors svar. Han är Herren över Alltet, över ont som gott. Han är Allvetaren. han kan alla gåtor och vet deras svar.

Se, Han säger dig detta: I liv efter liv har ni gått samman. I liv efter liv har ni stått varandra nära. Därför är det naturligt att ni även i detta livet har fått gemensamma gåvor att utveckla och att glädjas över. Helandets kraft har ni gemensamt. Gemensamt har ni strävat fram mot målet. Ni har delat med er av den kraften till många, i många liv.

I olika roller har ni vandrat på jorden. Ibland mor och dotter, ibland far och son, ibland tjänare och herre. Intet liv är er främmande tillsammans . Ni har senast verkat som läkare och medicinmän. Men ni har också humorns gåva gemensamt. Därav alltid skrattet på era läppar när ni möts!

Ni ser solen och månen i deras bana på himlen. Så har också ni verkat, påverkats av varandra. Gett varandra ljus och värme, växelvis har ni varit sol och måne.

Tacka för era gemensamma gåvor, ty ni har en stor glädje och rikedom i att vandra tillsammans. Ni skall uträtta storverk. Er är givna osedvanliga gåvor och stor kraft, för att fullfölja den uppgift ni blivit förelagda i detta livet.  Kärlekens och Ljusets krafter skall ni sprida. Freden är angelägen. Ni höjer jordens energier i denna tid, ty tiden är mörk och farlig.

Ni skall tillsammans möta framtiden, den nya tid som ännu är höljd i dunkel. Siandets gåva är er. Använd den.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar