fredag 17 april 2015

KÄRLEKSGÅVAN KOSTAR INGENTING

Kära vän. Tacksamhet skall prägla ditt sinne i dag. Tacksamhet över allt du fått. Tacksamhet för din förmåga att ge kärlek och värme till frysande själar. Din kärlek är enorm. Ge den vidare. Tänk på alla som intet har. Tänk på att den största gåvan av alla, kärleksgåvan, ingenting kostar att få eller ge, ändå är den dyrbarare än alla andra gåvor tillsammans.

Tänk på fåglarna, på blommorna på marken. Helt utan inkomster lever de och verkar på jorden. Fastna inte i ovidkommande ting, fastna inte i ord eller åthävor som inte nyttar något till. Tänk på alla dem som intet har. De lever också, många gånger i större glädje och ett inre välstånd som de saknar som samlar i sina lador.

Du har fått siandets gåva. Använd den i din dag. Du får uppenbarat för dig de händelser som skall inträffa blott du lugnt och stilla tar emot informationen.

Du skall inte hetsa, inte brådska, ty i stillhet skall du ta emot de budskap som Universums Gud sänder till dig. Du är Hans mest älskade barn. Lev i den förvissningen alla dagar. Du lever helt av Hans nåd och i Hans beskydd.

Salig är du lilla själ, som är så rikt belönad för din uppoffring på jorden. Må tacksamhet prägla ditt sinne, i dag och alla dagar.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar