onsdag 25 mars 2015

GUD ÄR KÄRLEKENS GUD

Kära vän. Här är ditt liv, här skall du leva och verka. Tänk på alla dem som behöver dig i dag. Sänd dem Ljus och Kärlek, ty de är i stort behov av detta.

Världen brinner, varför? undrar du. Världen brinner för att människornas ondska har tänt elden. Världen brinner för att Kärleken har lämnat människornas hjärtan, och för att de låtit sorgens mörker ta sin boning där. Hatets smärta lider de hellre än kärlekens glöd. Därför brinner världen. Inte för att Gud sänt den, nej, Gud är kärlekens Gud, Han sänder Ljus och Glädje till alla dem som öppnar sina sinnen för detta.

Låt kärlekens eld brinna  nu och alla dagar, låt den uppfylla ditt hjärta och sinne, du skall se att kärlekens eld kan förbränna sorgen och hatet i människornas hjärtan. Sänd Ljus och Kärlek till alla dem  som behöver detta. Sänd Ljus och Kärlek till Israels folk, ( till världens ledare och härskare).

Du har en stor uppgift, din ande är stark, du tränas i styrka och visdom alla dagar. Alla uppgifter är dig förelagda för att du skall se, och inse Den Högstes storhet och visdom.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar