måndag 14 juli 2014

DELA MED ER AV DE GÅVOR NI FÅTT

Kära vänner. I tider som är har ni många uppgifter er förelagda. Ta till er information om det som är tillgängligt för er att ha kunskap om. Mycket är ännu fördolt, där ni ännu inte nått full mognad, men vartefter att så sker, skall kunskapen komma till er.

Ni ser ännu inte helt er tillblivelse, och er härkomst är höljd i dunkel. Ni måste rena era hjärtan och öppna era sinnen för kunskapens ljus. Tänk även på att stillheten och tystnaden ger möjligheter för ett annorlunda tankeflöde, än det ni är vana vid. Tankarna stillas i bön och meditation. Vardagen sjunker undan och frid utbreder sig i själen. Så skall ni kunna ta emot Helig Ande i era liv. Så skall ni även motta kärlekens budskap.

Varje morgon bör ni stilla er i tacksägelse och bön. Tacka för alla gåvor ni fått, be om tillgift för era oförmågor och försyndelser, och be även om hjälp med allt det ni inte själva förmår. Hjälpen kommer till den som ber.

Se, ta emot, för vidare. Ty alla gåvor ni fått, så har ni fått  för att dela med er till dem som intet har.  Kom ihåg att Kärleken är en stor och dyrbar gåva. Skänk den vidare. Misskund med dem som sårat er. Glöm oförrätterna  i er dag. Kom ihåg  de ljuva stunder ni alla dagar får uppleva. Det gäller att anpassa sina krav på de omständigheter ni lever i.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar