måndag 28 juli 2014

ACCEPTERA DIG SJÄLV OCH DINA BEGRÄNSNINGAR

Kära vänner. Vårt budskap till er är ljust och klart denna dag. Lev i Kärlek - oupphörligt måste detta faktum åter och åter föras in i diskussion och medvetandet.

Ni tror att ni lever i kärlek, trots att både era tankar och gärningar motbevisar detta. Att leva i kärlek innebär att helt kravlöst älska sig själv och sin nästa.

Acceptera dig själv med de begränsningar du har, men acceptera aldrig att du inte älskar, eller att du vill leva i mörker. Acceptera aldrig att du i själva själen ger avkall på vandringen i Ljuset. Acceptera att din förmåga är begränsad, men acceptera aldrig att din vilja är begränsad.

Vi hoppas att ni förstår skillnaden i detta resonemang. Samma gäller ert förhållande till andra människor. Älska dem villkorslöst, med deras goda sidor såväl som deras fel och brister. Men acceptera inte de dåliga frukter som deras liv ger, om de inte vandrar i Ljuset. Ty du måste oupphörligt upplysa deras väg, ge dem möjlighet till insikt om deras själs tillblivelse, och om vägen i Ljuset.

Acceptera att de inte alltid förmår vandra i Ljuset, men acceptera aldrig de onda gärningar som följer av detta.

Ha våra ord i din vardag och du skall leva säll på jorden med Ljuset och Kärleken som ledstjärnor.

Amen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar