måndag 9 juni 2014

SJÄLARNAS SAMBAND

Kära vänner. Själars samband bör ni lära er mer om. Det ljus som sammanbinder själarna med varandra är den energitråd  på vilken världen vilar. Om blott ni ser och blir medvetna om detta samband  skall ni klart förstå vikten av att leva i enighet och endräkt med varandra.

Alla hör samman, och är en del av denna enhet som ni kallar Gud. Alla utgår från samma enhet och skall engång återvända dit. Gud är stor, Gud är oändlig, Gud omfattar hela Universum.

När ni säger att Universum expanderar, innebär det i verkligheten att Gud blir större, ty Gud ÄR Universum. Alla solar, alla månar, alla planeter är Gud.

Att förstå och inse detta är viktigt. Utan denna insikt och kunskap har ni inte samma möjlighet att fullgöra ert värv. Med kunskapen insuper ni även  insikten om att alla delar i enheten måste vara i balans för att Universum skall kunna existera.

Alltet är den del ni närmast måste arbeta med. Alltet är insikten och förståelse av att ni är heliga  och att denna helighet förpliktar er att gå den väg som i begynnelsen utstakats för er.

Klagan för inte världen framåt. De som har gåvor  bör och skall bruka dem i Guds Herrens tjänst, eftersom Alltet utgår från, och är den del av, Gud.

Här är det budskap ni har fått idag.

Amen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar