tisdag 17 juni 2014

SE GUD I ALLT SOM FINNS

Kära vänner. Vårt budskap till er i dag är fullt av glädje och hopp. Se solen, se månen, se stjärnorna. Allt har Gud skapat till glädje och lust för alla. Se blommorna på marken, även dessa är till vår glädje. Ta emot solen i era liv, ta emot glädje, ta också emot sorgen i glädje över att få uppleva den, ty ni lär er mer av sorg än av lycka.

I kärlek till varandra skall ni leva. Smärtan försvinner när ni ser i kärlek på er själva. Er omgivning ljusnar när ni upplever kärlekens djupaste innebörd. Var lycklig i det lilla.

Se det underbara runt omkring er. Allt har Gud skapat. Varje liten tingest i världen har en särskild betydelse. Tänk på att alla behövs. Alla har en speciell uppgift här. Ingen är någonsin o-behövd.

Tänk på att du har en uppgift i dagen, och gläds åt att just du har fått denna uppgift dig förelagd och tilldelad. Inget är för svårt eller för tungt att genomföra, ty Gud har i sin vishet tilldelat alla deras uppgifter i förhållande till den förmåga alla har. Kraften till genomförandet tilldelas var och en av Gud, som alltid ser varje enskild själs vånda, och som alltid, alltid finns till hands för tröst för dem som ber Honom om hjälp.

Se Gud i allt som finns, i allt som sker, i allt som är, och du skall alltid leva som Ljusets barn i Mörkret.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar