söndag 16 februari 2014

FINN DIN VÄG

Finn den väg du har att vandra. Räds inte mörkret, ty det finns inte.  Räds intet, du är en del av den stora Kraften, så varför skall du då rädas? Varför skall du se neråt när du står på klippan? Betrakta i stället molnens  flykt över himlen. Betrakta fåglarna, örnen som seglar nedanför dig... Betrakta skönheten i Guds natur. Gläds åt att vara en del av Alltet. Men räds inte, ty du har intet att rädas.

Kom ihåg  att den Helige Ande alltid finns för din skull. Kom ihåg att du är en del av Gud, och som en del av Honom är du helig. Du är en helig varelse, och du skall glädjas åt att vara detta. Gläds åt att vara  en del av Guds skapade verk. Han har själv blåst liv i dig, och Hans kraft finns i din själ och din kropp.

Du är en del av Världsalltet. Du är en del av helheten och utan dig skulle det saknas en bit av denna helhet.  Du är viktig, din plats i Universum är viktig.

Ta hand om din själ och din kropp. Känn efter hur din kropp mår. Känn efter hur din själ trivs i din kropp. Glöm inte bort glädjen, ty den är en del av livet. Glädje skall du dela med dig, känn efter i din kropp hur den andas, hur den vibrerar i takt med Universums kraft. Tänk på att kroppen är en del av dig. Den är din själs hydda under jordelivet, och din kropp andas och vibrerar i takt med Universums kraft och andning.

Varje andetag är en suck från Universum.

Gläds åt att finnas till, du lilla människobarn. Gläds åt din plats på Jorden och i Universum. Här och nu är din plats. Här och nu skall du glädjas åt ditt liv.

Sången är viktig. Sjung Livets sång, melodin finns i ditt hjärta. Rytmen är densamma som Universums rytm. Hör Universums hjärtslag i din sång. Sjung Livets egen melodi. Låt den klinga högt, högt över Jorden.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar