lördag 26 januari 2013

FULLGÖR ER UPPGIFT

Kära vänner! Ni har alla samlats här dessa dagar i Mitt namn, för att vederkvicka er vid Livets källa, men också för att med de krafter ni alla besitter, sända Ljus och Kärlek till världens barn, men också för att hela Moder Jord, och hela era egna själar.

Själen "ta stryk" när onda energier förmår spräcka auran och tränga in i själens innersta vrå och skrymsle. Tänk därför på att hela auran med Helig kraft. Tänk på att auran är skör till sin konstruktion och behöver helas och renas med Mitt Ljus och Min Kraft.
Du, och du, och du, ja ni alla, besitter förmågor att hela er aura, blott ni lägger er vinn om detta.

Det är viktigt och riktigt att ni vårdar er egen själ. Ert arbete på Jorden är viktigt. Ni har alla nedstigit för att göra speciella uppgifter som anförtrotts er av Mig. Ni MÅSTE fullfölja det  ni åtagit er att göra.. Ni måste därför behålla kraften. När  ni märker att själen dräneras på kraften måste ni se till att åtgärda detta. Genom bön och meditation får ni kraften åter.

När ni inte av egen kraft förmår återställa balansen, bör ni stöda och hjälpa varandra i detta arbete. Kom ihåg att var och en av er har en viktig uppgift att göra,  och verka för Jordens helande. Därför måste ni alla se till att behålla era krafter, samt att också öka  er kraft inför det ni ännu har att göra. Ni har under dessa dagar erhållit påfyllning av de ljusa energier ni behöver.

Tänk på att mörka krafter står redo att när som helst slå till.  Tänk på att skydda auran från dessa krafter. Jorda er dagligen. Tänk på Ljusets helande energi.  Ni må alla vistas mycket ute i naturen för att dels hela Moder Jord, dels få av Moder Jords helande inverkan på er.

Ni möter främlingar.... Ni ser dem i dagen, men förstår inte deras betydelse i er vardag. Många nya möten sker i dessa tider. Ni får nya vänner. Vänner, som liksom ni själva, är sända för Jordens helande. Tillsammans binder ni nödvändiga nätverk över jorden. Jordens chackran är i obalans. Sänd Ljus, kraftfulla energier till dess platser, för att återställa balansen. Ni har en viktig uppgift i detta.

Det projekt en del av er är uppfyllda av, kommer att planeras och planteras på sin plats av de goda energier som återföljer TANKEN. Tänk positivt och med tillförsikt att vi är med er. Vår hjälp är stor, vår glädje över detta projekt kommer att bära långt. Se med tillförsikt och tålamod framåt. Vi är med er.

Framtiden kan te sig mörk, nu när svarta krafter härjar på Jorden. Ljusets väg är er. Tänk på dem som lider. Kom ihåg att tankens kraft är en enorm energi! Utnyttja den på det sätt ni finner bäst. Allt för Jordens helande och människosläktets överlevnad.  När mörka krafter styr, måste Ljusets Herrar, på sina vita springare, storma ner över Jorden till Hennes försvar! Jordens överlevnad måste skyddas. Ni är ansvariga för era löften. Glöm inte detta. Människosläktets överlevnad står i deras hand som arbetar för Ljuset. Ansvaret är ert.

När ni lämnar dessa dagar bakom er, skall ni minnas att Kärlek och Ljus följs åt. Även om det ibland kan kännas tungt och ångestfyllt att leva på Jorden under denna mörka tid, skall ni komma ihåg att vi följer er. Finns här för att hjälpa er, blott ni ber om detta. Kom ihåg att vi överger aldrig er! Blott ni ber, kommer vi. Tillsammans skall vi segra  över ondskan.

Amen

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar