torsdag 18 december 2014

LJUSET SKÄNKER KRAFT TILL SJÄLEN

Kära vänner. Se er som de Ljusvarelser ni är, se det starka, omvandlande ljus som omvärvar er och som uppfyller er. Ni är aldrig ensamma. Om ni blott i Kärlek kallar på oss, så finns vi alltid vid er sida. Vår närvaro i ert liv är påtaglig. Känn, inuti hjärtats djupa dunkel kan ni känna vår närvaro. I er själs djupaste skrymsle finns vi... Alltid, alltid skall vår närvaro hos er bringa lycka och glädje, blott ni vill akta därpå.

Tänk på att ni själva väljer om sorg eller glädje skall finnas som er följeslagare. Ni väljer själva om ni vill låta er såras, eller föredrar att låta frustrationen försvinna i intet.

Ni har en dag att se fram emot. En dag i Ljus och Glädje. Låt den inte förmörkas av triviala tråkigheter. Nej, låt allt sådant falla platt till marken. Bortse från dessa små förargliga ting. Ni upptäcker snart att om ni låter er omvärvas, och även insuper Ljuset i er själ, så skall ni inte längre lägga märke  till de förtretligheter som tidigare förmörkade er tillvaro.

Blott Ljuset kan skänka kraft till förlorade själar. Blott Kärlek  kan återställa friden på jorden.

Om ni i Kärlek tänker på alla i er omgivning, ja, på alla människor på jorden, skall ni snart märka att  ni får tusenfalt igen av den kärlek och det ljus ni sprider kring er.

Ni behöver inte oroa er för morgondagen. Ni skall snart upptäcka att den kärlek och det ljus ni sprider  kring er , även ger er mat och dryck, ger er den föda ni behöver för er överlevnad. Ja, den kommer även att skänka er kläder att skyla er kropp med, och tak över ert huvud, samt en sovplats till natten.

Ni blir helt försörjda av den kärlek ni ger till andra. I kärlek skall ni vandra.

Amen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar