måndag 8 december 2014

GUD VILL KÄRLEK, INTE KRIG

Kära vän. Krigets uppkomst och bortavaro är förborgat för många. Dess härkomst är en ringa enhet som förblir förborgad hemlighet, men dess uppkomst här och nu kan härledas till de traditioner som finns i människans  historia.

De kommer att fortsätta länge än, De kommer att sprida skräck, blod och död. Många tårar fälls i de krig som försiggår i Guds namn. Den Gud som inga krig önskar. Den Gud som vill Kärlek till och mellan människor.

Hur dessa krig utvecklas står just nu  i den mänskliga hjärnans hand. Hur skall du, mitt barn, kunna utplåna mörkret och skräcken i den människas själ, i de människor, som vilja och önska krig? Det är en stor uppgift som du har, och som du delar med många själar. Tillsammans skall ni sända Ljus och Kärlek in i de själar, där ondska  och mörker just nu har övertaget.

Sänd Ljus och Kärlek, mitt barn. Sänd Ljus och Kärlek in i de själar vars hjärta är natt, är mörker, är hat.  Ty endast så kan världen skonas från undergång.

En gång skall Kärleken segra, en gång skall Ljuset återvända till jorden. Du är sänd för att medverka i detta arbete. Du får alltid veta vad du skall göra. Oroa dig inte. Din uppgift  blir dig förelagd. Kom ihåg att ingen är för ringa för att ta del i detta stora arbete. Ingen är för svag för att medverka.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar