måndag 29 september 2014

SPRID KÄRLEKENS BUDSKAP

Tänk på alla dem som törstar efter visdom. Tänk på dem som fryser och behöver värmas av kärlek. Tänk på dem som hungrar, och behöver kunskap om själars samband med varandra. Din uppgift är att förmedla allt detta, ty du sitter inne  med den kunskap och visdom som krävs för detta arbete.

Du har en uppgift. Gör det du har till uppgift att göra. Tänk inte på  att du är ringa eller oförståndig, ty du har alla de gåvor och förmågor som behövs för att fullfölja din uppgift.

Om blott en liten del av mänskligheten du når, är det ändå tillräckligt, ty ditt budskap skall sprida sig som ringar på vattnet. Blott du börjar skall du se att fortsättningen kommer av sig själv.

Att sprida kärlekens budskap är en viktig uppgift som anförtrotts just dig, därför att du har de förmågor som behövs just för detta. Du skulle inte valts, om det inte vore så.

Därför skall du med tillförsikt gå in i din uppgift. Många är de som önskar mer kärlek och värme. De, vars dag är grå, trist och sorgfull. Du har de redskap som behövs för att hjälpa.

Tänk på att din uppgift är stor, och att DU är utvald för den.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar