måndag 22 september 2014

FÖRLITA DIG PÅ ATT GUD FINNS

Nu är dag och tid för eftertanke. Att se framåt i tiden och att låta Ljuset leda på vägen. Men om tankar irrar likt bloss i natten? Om inte tanken bär över djupen? Om inte tron på Ljusets makt är tillräckligt stor?

Misströsta inte, ty när nöden är som störst, är hjälpen närmast. Lita på Guds ord och Gudskraften tillfaller och omfamnar dig alla dagar. Förlita dig bara på att Gud finns, i dig, omkring dig, över dig, alla dagar.

Du är en del av Gudskraften. Om du inser detta faktum kan du ren och hel i själen vandra vidare på Ljusets väg.

Gud ÄR, likaväl ÄR du, ty du är en del av Gud. Förlita dig på att Han finns. Ty utan honom skulle inte heller  du finnas, eftersom du är en del av Honom. Och du finns ju? Eller hur? Detta enkla faktum skall leda dig på vägen framåt Ljusets väg, som vi på alla sätt försökt lära er att förstå och inse att är den enda rätta vägen framåt.

Kärlek och Ljus, detta är allt du  behöver veta och inse att Alltet består av. Kärlek och Ljus bär dig framåt i tiden. Bär dig över mörka vatten och bråddjup. Känn Guds Kärlek i dessa enkla ord och meningar. Ta emot det och du skall leva lycklig och med friskt mod och tillförsikt ta emot varje ny  dag, med allt vad den för med sig av sorger och glädjeämnen.

Många har försökt tumma på regeln om Kärlek och Ljus. Gör inte det. Ty de två är grundstenarna i ditt livs tillvaro . Dessa två bär. Misströsta aldrig på detta.

Här är ditt liv, och du är en del av detta liv, just nu är det kanske det enda du behöver tänka på. Blott du vet att Gudskärleken bär dig, kan du likt ett litet barn vila trygg i Hans armar.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar