onsdag 15 maj 2013

HAN GER DIG SVAR PÅ ALLA DINA FRÅGOR

Kära barn. Oroa dig inte så mycket för hur allting skall vara. Ha tilltro till processen. Livet är för kort för att slösa bort din tid på ovidkommande ting. Lär dig i stället att fokusera på nuet. Vad är viktigt just nu? Vilka ting bör du ägna din tid och din kraft just nu?

Kanske du bör se in i djupet av ditt hjärta för att finna svar på frågorna. Ty i djupet av ditt hjärta finner du även svaret på ytliga frågor. Därför bör du alltid, med tro och tillit, vända dig inåt i bön och meditation när du vill ha svar på olika frågor som dyker upp i ditt liv.

Din oro är alltid obefogad, ty den visar blott att du inte har tilltro till processen, tilltro till Alltet, till att Gud finns. Gud som styr ditt liv, likväl som alla andra varelsers liv. Du skall tro, min vän, däri ligger hemligheten.

Du kan lämna dina frågor till Honom, och Han ger dig de svar som är nödvändiga just nu. Du kan inte själv lösa svaret på din själs gåta, eller svaret på livets gåta, men Han ger dig hela tiden svar på dina frågor, svar på dina böner. Ja, Han ger dig även svar på frågor du aldrig ställt, eller svar på sådant du inte har förstånd att fråga om. Ta tacksamt emot de råd du får. Du har behov av dem alla. Var förvissad därom.

Kärleken till livets tillblivelse, till döden, till det eviga livet, skall vara ditt rättesnöre.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar