onsdag 26 september 2012

TA DIN TILLFLYKT TILL GUDS KÄRLEK

Kära barn, din oro är obefogad. Vi är med dig. Att tillfälligheter stör dina energier är inte nödvändigt. Ta till dig det goda i livet, se de ljusa tillfälligheterna i stället, glöm de mörka sidorna av tillvaron.

Du har ännu inte nått full mognad i din dag. Du oroas av ofullbordade trivialiteter, låt dig inte störas av omvärlden, kära vän. Du måste se framåt på det värv du är satt att göra. I din dag finns många sidor och ansikten, ta emot glädjen i ditt liv, i stället för oro och sorg.

Händelser sker alltid, sådana även som du inte helt är införstådd med. Det tillhör vardagens bekymmer och skall inte tynga ditt sinne. Glöm och bortse från oväsentligheter. Ta tillflykten till Guds kärlek i stället för att fastna i sorg och oro. Du har några steg ännu på vägen mot fulländning. Se din dag som den är. 

Oron och ångesten i världen är i dag mycket stor. Stora saker sker utom kontroll av dem som styr världen. Det skall ske ännu större saker, krig skall bryta ut och eld flamma. Många människor lider, och gråten stiger mot himlen. Ännu är vreden stor  i världen. Kärleken skall dock segra.

Kom ihåg att be för de olyckliga som gör världen detta. Ty endast Kärlekens Ljus skall uppväcka dem ur själens mörker. Sänd Ljus och Kärlek till världens olyckliga barn, ty endast så kan världen frälsas.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar