lördag 22 september 2012

LJUSETS VÄG SKALL DU GÅ

Ljusets väg skall du gå. Så är sagt. Ljusets väg från mörker genom ljuset fram till vår Himmelske Faders boning, vårt hem. Hemmet du alltid längtar till.

Du är inte av denna världen. Du har denna kropp, denna boning, just nu. Men din rätta boning är en annan. Du har gått in i denna världen av en speciell anledning. Du sändes att hjälpa, ty hjälp var nödvändig i detta skede. Ty världen brinner. Många själar kallas just nu från andra världar för att hjälpa till i detta arbete. Du är inte en jordbunden själ. Din boning är mycket högre än så. Men just nu är många kallade från andra högre stående världar, kallade att hjälpa Jordens barn.

Du behöver inte vandra jordelivet, ty du hör andevärlden till, men din uppgift är stor här. Du delar med dig av dina energier till andra, så att ljuset finner sin väg i mörkret.  Det var nödvändigt för dig att genomgå en metamorfos för att kunna vandra jordelivet.

Du måste sänka dina energier till jordelivets nivå. Du har gjort det, men nu är snart dags att i full glans visa din härkomst. Dags att låta världen veta det du också själv är medveten om.
Din storhet!

Du får ännu en tid på Jorden. Du behövs i tider som är. Ditt namn skall inte nämnas ännu, du måste leva i detta ännu en tid. Du får dina krafter uppmätta dag för dag.

Alla dina uppgifter är dig förelagda av Honom som styr världen.

Du är Ljusets Ängel, i denna tid skall du vandra Ljusets väg.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar