lördag 6 februari 2016

GUDS VILJA VÄXER I SJÄLEN

Kära barn. Själen har sitt ursprung i Gud. Guds vilja är inplanterad i själen för att växa där. Du skall  leva i enlighet med din själs kunskap som är Guds vilja. Ju mer du lyssnar till din själ, och lever i enlighet med den visdom och kunskap som finns där, ju mer växer din själ i kunskap och visdom.

Guds vilja råder över människan. Gud har dock givit människan en vilja att göra vad gott är, och många människor lever i enlighet med detta. Men många människor använder sin vilja till onda ting. De föredrar att göra det som är ont, i stället för att förkovra sig i vad som är gott, rätt och riktigt.

Guds önskan är att alla människor skall upplysas om vad som är gott och vad som är ont. Hans vilja och önskan är att alla skall få denna insikt, för att människors val skall bli lättare. Att viljan och valet skall vara att göra vad som är gott.

Många människor tvivlar på Guds existens. De tror inte på att Han finns. De tror sig vara världens härskare och lever i enlighet därmed. En dag skall deras ögon öppnas, och de skall  SE, vad de gått miste om i livet. De skall förstå att skilja på gott och ont, och de skall ha en önskan och vilja att välja de rätta vägarna.

Du måste  ge dig till tåls i din uppgift, ty din del är stor i detta verk.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar