söndag 1 november 2015

CELLERNA MINNS OLIKA HÄNDELSER OCH SKEENDEN

Kära vän. Du frågar om sådant som funnits i tidens begynnelse. Platser, orter, vad betyder detta? Allt har sin uppkomst och sin härledning. Så även sagan om Atlantis. Atlantis finns inom oss alla. I djupet av vår själ, där våra samlade intryck finns samlade och förborgade. Där finns även Atlantis.

Att uppfatta sig ha varit i Atlantis är alltså helt riktigt. Där har ALLA varit. Om man sedan vill ta fram och se sig själv i olika positioner i den platsens närvaro är alltså var och ens personliga upplevelse.

Du ser hur livets uppkomst och tillblivelse sker. I Atlantis sker även detta på samma sätt. Cellernas sätt att minnas olika skeenden och händelser i livet ger ett avtryck. De samlade avtrycken är Atlantis!

Människor vill gärna se Atlantis som  en fysisk plats man vistats i. Också detta kan härledas från behovet av att finna en plats  för sitt ursprung. En plats mer sägenomspunnen än denna är svår att finna.  Därför känns det rätt och riktigt att känna sig delaktig i skeendena på den platsen. Men alla har varit i Atlantis, eftersom var och en har Atlantis inom sig.

Ta fram din egen saga om Atlantis och känn därigenom samhörigheten med övriga. Ty gemensamma nämnare finns. Ljusa, upplysta själar kan när som helst uppsöka sitt Atlantis för vederkvickelse. Kom ihåg  att spara de ljuvligaste upplevelserna  till denna plats. Alla har ett samröre med alla, och har i något liv haft gemensamma upplevelser, på gott och ont.

Så uppstår traumaringar. Din känsla är rätt  och riktig. Viktigt är att bryta den negativa spiralen och därigenom bryta navelsträngen till den traumatiska upplevelsen som lever kvar inom en person. Och som kan upplevas som ett fysiskt hinder att nå framåtskridande. Därför är det viktigt att klippa av navelsträngen till det förflutna. Under vilka former man vill uppleva detta, väljer var och en själv. Inget val är fel, men man måste i djupet av sitt hjärta känna att man önskar bli fri från det som binder en, och hur detta sker är egalt, blott man känner att tillvägagångssättet  ger önskad effekt.

En del behöver detta "spektakel" (ditt uttryck) för att  uppnå effekten av befrielse. För andra känns inte behovet av publikum lika stort.

Kärleken är störst, skrattet och humorn ger er båda nödvändig distans till livet och skeendena. Kom blott ihåg att leva i kärlek till alla, alla.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar