lördag 23 maj 2015

KÄNN GLÄDJE ÖVER DITT LIV

Kära vän. Se dig om. Inte i vrede, nej i glädje över att finnas till. Se vad du uträttat av vad som är gott, sant och riktigt. Gläds över det du gjort, och gläds över dina förmågor och den kunskap du förvärvat i detta liv, och i tidigare liv.

Se dig omkring. Se vem som i din omgivning behöver din hjälp. Se dem alla som hjälpbehövande. Alla de som du annars tycker att handlar fel, tänker fel, lever fel. Förstå att det är din uppgift att hjälpa dem, att visa vägen.

Du har en stor uppgift. Förringa den inte. Se storheten i det lilla. I livet runt omkring dig. Du har dina förmågor. Glöm inte att utnyttja dem alla i ditt liv.

Glöm inte att sända ljus och kärlek till världens barn, ty de lider tungt under det ok de blivit pålagda. Sänd Ljus och Kärlek till världens ledare, ty de behöver vägledning i den mörka tid vi befinner oss i.

Om du väntar dig Ljus och Kärlek, får du det också. Du påverkar själv de ljusa energier som en dag skall styra hela världen. Ondskans makt är stor, men den skall krossas av Ljusets Härskare och de härskaror Han sänder till jorden för att bringa människan  Ljus och Kärlek.

Var älskad, och du blir älskad, blott du tillåter detta.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar