lördag 22 november 2014

TREDJE ÖGATS BARN ÄR UPPLYSTA SJÄLAR

Kära vän. Din kraft är stor. Bruka den med omsorg. Världens barn gråter och ber om misskund. Vem lyssnar? Sänd ljusa varma böner och tankar. Delge dem som gråter och sörjer tröst och värme och kärlek i deras förtvivlan. Tro på det godas återkomst till jorden. Förgät det onda.

Glöm inte att ge av din innersta kärlek till hjärtan som blöder. Få av de dina, och ge vidare... ge till de dina på fyllning av Ljus och Kärlek. Alla behöver kärlek.

När din tid är ute , skall du mottagas i dina vänners vård, för att du skall helas från det som trasar sönder och förstör. Du skall mötas av värme och kärlek. Du vet så väl, när du går över gränsen finns vi där till din tröst. Vi gläder oss att återse dig. Välkomnar dig.

Tredje ögats barn är upplysta själar som anförtros din vård och omsorg. Såra dem inte, ta emot dem varhelst du ser dem. Ge kärlek och omsorg. De uppsöker dig  när tiden är inne. Var vaksam på den uppgift du har, och denna uppgift är också deras. Hjälp dem, därför är du här. Oförmögna till att inte visa kärlek och omsorg. Tredje ögats barn är de som står Gud närmast, du har redan sett dem och mött dem, du är medveten om den kraft de besitter. Gläd dig, du som fått denna stora uppgift i tiden. Deras uppgift är att skänka glädje och kärlek till världen, att vara ett ljus i mörkret, att ledsaga världens barn till ljusa vägar och stigar. Be för dem alla. Misströsta inte.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar