torsdag 30 oktober 2014

I DESS TIDER RÅDER ONDSKA OCH MÖRKER

Ve dem som gör världens barn illa. Ve dem som sprider död, som sprider ondska, som sprider lidande och sorg. Ve den som inte aktar på kärlekens bud och Guds ord. Ve dem. Ty de måste alla en dag svara för sina gärningar.

Kärlekens budskap är begränsat till att förstås av en del människor. Kärlekens budskap skall dock spridas till alla dem som har öron att lyssna med. De som vandrar döva och blinda för världens lidande kan ni inte nå. De måste vandra sin väg till slutet. Det är den lott de valt. Trots att andra val varit möjliga, har de ändå valt Mörkrets väg.  Många tårar skall ännu fällas innan Ljuset återvänder till Jorden.

Den mörka tid ni går fram emot skall på olika sätt omsluta världen. Den sorg och förintelse som skall spridas över världen kommer många till del. Det mörker som råder i människornas hjärtan skall spridas likt eldslågor som ingen lyckas hejda i en vild skogsbrand. Världens barn gråter, deras ledare är fyllda av hämndbegär. Besinningslöst låter de sin svarta eld falla över alla, vän som fiende. I dessa tider finns fler fiender än vänner. I dessa tider råder ondska och mörker. Inget ljus kan lysa upp mörkret i människornas hjärtan. Ty de som har Ljuset håller det dolt för världens barn.

Se i kärlek till människor som lider. Sprid Kärlekens budskap till många. Sänd Ljus och Kärlek till världens ledare så de må se sitt oros verk och hur det drabbar vän såväl som fiende.

Många grupper kommer att finnas, som sprider skräck och oro. Många illgärningsdåd kommer att drabba olyckliga människor, och lidandet är stort. Ack du Moder Jord som ser din kropp trasas sönder av våldets härskare och härskarinnor. Ack du gråter och kvider, och i raseri försöker du kasta av dig dina plågoandar. Men du kvider, du kvider, Moder Jord.

Här är många svarta dagar med sorgmärken i pannan. Här är mycket sorg att hämta ännu. Men ljuset skall dock segra till sist, därför är det nödvändigt att Ljusets barn och budbärare samlas i Guds namn för att bringa lindring till Moder Jord och till människobarnen.

Blott så kan frälsningen så småningom komma till Världen. Men vägen är lång. Mycket lång. Kärlek, kärlek skall du sprida.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar