onsdag 14 augusti 2013

VAR OCH EN ÄR ANSVARIG FÖR SITT LIV

Kära barn. Att välja själv när själen är mogen att gå tillbaka är inte lätt. Vi vet det inte i jordelivet då vår plan som finns inskriven i vår själ, oftast är fördold för våra jordiska sinnen.

När själen i ångest inte orkar eller klarar av sin tillvaro på jorden, återvänder den ibland i förtid till sin rätta boning. Anklaga ingen för detta, ej heller dig själv eller någon annan anhörig. Var och en är ansvarig för sitt liv, och har givits en fri vilja  att handskas  med detta liv.

Men kom ihåg att frågor om liv eller död är Gud allena den som vet och som besluter om.

Därför bringar det själen  stor sorg och oro vid övergången och en tid därefter. Såren måste läkas under lång tid i vila. Sorgen och oron som präglar de anhörigas sinnen, känner även själen av, och detta faktum gör övergången svårare.

Betänk att endast vår Fader i himlen har rätt att bestämma över liv och död. Att sätta sig upp mot detta faktum ger själen svåra trauman, och kan ta många livstider att läka.

Kärleken skall alltid vara den som styr tillvaron på jorden. Sänd Ljus och Kärlek till dem som valt att övergå till en annan dimension i förtid. Anklaga aldrig någon. Sänd Ljus och Kärlek.

Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar