onsdag 20 februari 2013

LYSSNA INÅT TILL ER SJÄLS VISDOM

Kära vänner. Ni är på rätt väg. Ni går framåt dag för dag. Ta emot Helig Andei er dag,  i era liv.

Ni får informationen dag för dag, stund för stund, som ni behöver för ert värv. Lyssna inåt, där finns all information  ni behöver för er uppgift.  Låt er inte förvillas av ovidkommande ting, ty inget är egentligen förborgat  för er. Blott ni bortser från oväsentligheter skall ni se klart det som är er uppgift och hur ni skall gå tillväga för att fullfölja den.

Oroa er inte, allt är och blir er förelagt i den ordning som det skall ske, och i det omfång ni har förmåga att ta emot och transformera information. Blott ni lyssnar inåt till er själs visdom skall ni där finna svaret på alla era frågor.

Ni måste bortse från oväsentligheter, ni måste lära er att skilja på rätt  och orätt. Blott i Ljuset finns sanningen om livets uppkomst och er egen härkomst. Blott ni vandrar Ljusets väg och bortser från allt det som hindrar er att klart se Ljusets väg, skall ni kunna göra det som ni  skall göra.  Då skall ni kunna fullfölja allt det som är er förelagt i tiden. Glöm inte kärlekens budskap. Glöm inte Ljusets väg och den   makt tron och bönerna och tanken har.

Om ni tänker ljusa och kärleksfulla tankar, och ni sänder dessa tankar på bönens vingar, skall ni se att Vår Fader i himmelen bönhör er och ger er det ni ber om.

Kom ihåg att alla är Guds egna älskade barn. Ingen förgäter Han på grund av att de i sitt oförstånd utplånar det goda i sina hjärtan.

Nej, i kärlek ser Han alla, alla, och Han önskar att alla, alla skall återvända till Honom när tiden är mogen.

Amen



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar