onsdag 10 februari 2016

INGET SKEENDE ÄR BETYDELSELÖST

Kära barn. Du har livets gåva i dag. Var tacksam för att just du har fått livets gåva. Var tacksam för vad livet för med sig till dig av sorger och bekymmer, av ljus och glädje, av skratt och tårar. Alla olika skeenden i livet har till uppgift att fostra dig. Att låta din själ växa i kunskap och visdom.

Därför är inget skeende betydelselöst eller fel. Nej tvärtom. Varje skeende i livet har sin speciella betydelse, och alla siktar till  att ge din själ den kunskap den är på jorden för att inhämta.

Oroa dig inte för att det du gör eller tänker är fel. Ty varje kunskap  du erhåller för dig framåt i din utveckling. Därför är inget skeende i livet fel, ty varje sak har sin givna plats i livet. Det finns inga betydelselösa skeenden i livet, ty de siktar alla mot ett mål. Ett mål där varje sandkorn av kunskap är lika viktig för helheten. Trots att ni människor sällan förstår detta, på grund av att ni inte besitter kunskapen om Alltet. Därför är också er kunskap om livets skeenden liten och ofullständig.

Men ni förmår mer än ni tror. Blott ni ber om hjälp att få kunskap och insikt, så får ni också det stöd och den hjälp ni behöver. Alla dagar intill tiden ände.

Amen

lördag 6 februari 2016

GUDS VILJA VÄXER I SJÄLEN

Kära barn. Själen har sitt ursprung i Gud. Guds vilja är inplanterad i själen för att växa där. Du skall  leva i enlighet med din själs kunskap som är Guds vilja. Ju mer du lyssnar till din själ, och lever i enlighet med den visdom och kunskap som finns där, ju mer växer din själ i kunskap och visdom.

Guds vilja råder över människan. Gud har dock givit människan en vilja att göra vad gott är, och många människor lever i enlighet med detta. Men många människor använder sin vilja till onda ting. De föredrar att göra det som är ont, i stället för att förkovra sig i vad som är gott, rätt och riktigt.

Guds önskan är att alla människor skall upplysas om vad som är gott och vad som är ont. Hans vilja och önskan är att alla skall få denna insikt, för att människors val skall bli lättare. Att viljan och valet skall vara att göra vad som är gott.

Många människor tvivlar på Guds existens. De tror inte på att Han finns. De tror sig vara världens härskare och lever i enlighet därmed. En dag skall deras ögon öppnas, och de skall  SE, vad de gått miste om i livet. De skall förstå att skilja på gott och ont, och de skall ha en önskan och vilja att välja de rätta vägarna.

Du måste  ge dig till tåls i din uppgift, ty din del är stor i detta verk.

Amen

onsdag 3 februari 2016

TÄNK PÅ ATT ALLA ÄR DIN NÄSTA

Kära vän. Du har funnit den väg som är din. Vandra på den i kärlek till dig själv och din omgivning. Tänk på att alla är din nästa, även din ovän.

Tänk på att alla gåvor och förmågor du fått, är det meningen att du skall dela med dig av till din omgivning. Skänk Ljus och Kärlek och Glädje i dag till alla du möter. Ge dem ett varmt ord på vägen, ge dem en kram. Låt dem få del av den värme och kärlek som du själv fått dig tilldelad från ovan.

Du är välsignad, och ditt verk är välsignat.

Du har så många i din omgivning som är i stort behov av stöd och styrka. Hjälp dem i din dag.
Ge dem av din styrka. Ge dem av värme och glädje. Trösta dem som gråter.  Lyssna på dem som behöver någon att tala med.

Var en medmänniska i dag.

Amen