onsdag 18 november 2015

SKAPA AV DIN DAG NÅGOT NYTT OCH UNDERBART

Kära barn. Oroa dig inte för framtiden. Du vet när tiden är mogen för skörd, då sker skörden. Du vet att den Gud vill hemkalla i förtid  -  gör Han det på så sätt Han finner lämpligast.

Här är dagen, ny i tiden ligger den framför dig. Ta emot den i glädje, ty den har många underbara ting att skänka dig. Öppna dina ögon mot ljuset.  Du har ännu en oförstörd dag framför dig. Likt ett vitt papper ligger den där, färdig för att ta emot dina färger och din pensel  -  den tar emot och låter sig formas efter dina önskemål.

Se i glädje fram emot att få nyttja denna dag som en skapelse. Skapa av den något nytt och underbart. Mirakel följer dina spår. Se hur underbart allt blir omkring dig blott du med ett öppet sinne tar till dig allt som finns omkring dig.

Här är ditt   liv. Så som det var tänkt. Här är din dag. Just så ny och oförstörbar så som det var tänkt att vara.

Vår kärlek har du, i smått och stort. Ta emot den nya dagen i ditt liv.

Amen

lördag 7 november 2015

KÄRLEKENS BUDSKAP GES ER

Kära vänner. När ni idag samlas för att i meditation ta emot kärlekens budskap till er, vill vi vara med er. Vi vill föra er framåt  tiden, i medvetandet.

Vi vill hjälpa er en bit på vägen. Vi stöder er i ert ansvarsfulla arbete, och även tiden arbetar för er. Ni skall ta emot den kraft vi ger er, ni kommer att få otaliga tillfällen då ni är i behov av de krafter ni blir tilldelade här och nu.

Kärlekens budskap är entydigt. Älska varandra, älska er själva, älska alla i er omgivning, och förlåt alla som ni har felat emot, även er själva. Ty i förlåtelsen finns även budskap om försoning och glädje över att kunna  förlåta en oförrätt som ni har blivit delaktiga av.

Kom ihåg att det är lättare att förlåta sina ovänner, än sina vänner. Det är svårare att förlåta när man innerst inne vet att man är delaktig i det man blivit utsatt för.

Tankekornet skall ni alla fundera  över, och göm detta i era hjärtan.

Kärleken och förlåtelsen skall följa er dessa dagar.

Amen

söndag 1 november 2015

CELLERNA MINNS OLIKA HÄNDELSER OCH SKEENDEN

Kära vän. Du frågar om sådant som funnits i tidens begynnelse. Platser, orter, vad betyder detta? Allt har sin uppkomst och sin härledning. Så även sagan om Atlantis. Atlantis finns inom oss alla. I djupet av vår själ, där våra samlade intryck finns samlade och förborgade. Där finns även Atlantis.

Att uppfatta sig ha varit i Atlantis är alltså helt riktigt. Där har ALLA varit. Om man sedan vill ta fram och se sig själv i olika positioner i den platsens närvaro är alltså var och ens personliga upplevelse.

Du ser hur livets uppkomst och tillblivelse sker. I Atlantis sker även detta på samma sätt. Cellernas sätt att minnas olika skeenden och händelser i livet ger ett avtryck. De samlade avtrycken är Atlantis!

Människor vill gärna se Atlantis som  en fysisk plats man vistats i. Också detta kan härledas från behovet av att finna en plats  för sitt ursprung. En plats mer sägenomspunnen än denna är svår att finna.  Därför känns det rätt och riktigt att känna sig delaktig i skeendena på den platsen. Men alla har varit i Atlantis, eftersom var och en har Atlantis inom sig.

Ta fram din egen saga om Atlantis och känn därigenom samhörigheten med övriga. Ty gemensamma nämnare finns. Ljusa, upplysta själar kan när som helst uppsöka sitt Atlantis för vederkvickelse. Kom ihåg  att spara de ljuvligaste upplevelserna  till denna plats. Alla har ett samröre med alla, och har i något liv haft gemensamma upplevelser, på gott och ont.

Så uppstår traumaringar. Din känsla är rätt  och riktig. Viktigt är att bryta den negativa spiralen och därigenom bryta navelsträngen till den traumatiska upplevelsen som lever kvar inom en person. Och som kan upplevas som ett fysiskt hinder att nå framåtskridande. Därför är det viktigt att klippa av navelsträngen till det förflutna. Under vilka former man vill uppleva detta, väljer var och en själv. Inget val är fel, men man måste i djupet av sitt hjärta känna att man önskar bli fri från det som binder en, och hur detta sker är egalt, blott man känner att tillvägagångssättet  ger önskad effekt.

En del behöver detta "spektakel" (ditt uttryck) för att  uppnå effekten av befrielse. För andra känns inte behovet av publikum lika stort.

Kärleken är störst, skrattet och humorn ger er båda nödvändig distans till livet och skeendena. Kom blott ihåg att leva i kärlek till alla, alla.

Amen