söndag 20 september 2015

LÅT DINA DRÖMMAR LEDA DIG

Kära barn! Låt dina drömmar leda dig på vägen. Lyssna på de uppgifter du får i drömmen. Ta till dig den information som drömmen ger dig. Varje dag och stund får du information om ditt liv.

Vi ger dig "input" för att du skall förstå händelserna i ditt liv. I nattens drömmar ger vi dig information om hur ditt liv sett ut, alla dina liv,  och hur de har format din själ, gjort den anpassningsbar, fått den att likna just Vår Himmelske Fader, så som det var sagt i begynnelsen  att människan skall formas.

Du har även fått information som vägledning i din dag och i ditt värv. Ta till dig nattens drömmar, ty en stor visdom finns i dem. Och du behöver den visdomen för att kunna fullfölja din uppgift här och nu.

I stillhet, tystnad, meditation och bön skall du utformas och anpassas för dina uppgifter. Ha tillit till dina kunskaper. Ha tillit till att vi vet ditt bästa. Att vi förmår göra under och mirakel. Du misströstar? Du är förvånad när just de mirakel sker som du bett om!? Varför ber du om mirakel, när du ändå inte tror på dem när de sker?!

Du måste stärka din tillit till Gud och Hans vilja och förmåga att göra det omöjliga möjligt. Du är i vantro, kära älskade barn. Vi älskar dig ändå. Vi älskar dig alltid.

Amen

fredag 18 september 2015

FASTNA INTE I DET FÖRGÅNGNA

Kära barn. Dina problem, som du ser dem, är oöverstigliga! Se framåt i stället för bakåt  -  se in i framtiden, vad har den att bjuda dig!? Fastna inte i det förgångna. Det som har hänt är "historia". Glöm det du har gjort och ta till dig det nya i tiden.

Du har lärdomar av det som skett! Ta till dig lärdomarna. Tänk på vad du lärt av händelser, men fastna inte i det förgångna, utan släpp det, precis som du släpper boken där du läst och fått nya insikter.

Blanda inte ihop dåtid och nutid, utan tänk i kärlek på händelserna, och tillåt dig förstå dem som gjort dig illa, då de handlat i oförstånd.

Amen