torsdag 20 augusti 2015

ÖPPNA DITT HJÄRTA FÖR SAMTAL MED GUD

Kära barn. Ta emot vår hjälp, ta emot Helig Ande i ditt liv. Öppna ditt hjärta för samtal med Gud, dagligen, stundligen. Förgät det liv du levat. Lev ett nytt liv. Varje morgon du stiger upp påbörjar du ett Nytt Liv. Ta till dig detta. Tänk på detta.  Lev efter detta faktum.

Glöm det som varit. Lämna varje kväll bakom dig dagens vedermödor, och sov lugnt om natten. Ty om morgonen börjar ditt nya liv. Du känner tillfredsställelse med allt du gjort och åstadkommit när du kan tänka på det i glädje, och när du vet att det du gjort är ett avslutat kapitel i ditt livs bok.

Du kan endast känna tacksamhet för vad du fått uppleva och vad du åstadkommit. Ty du vet nu att allt är av Gud dig givet. Att allt du åstadkommer och gör är redan i begynnelsen utstakat för dig att uppleva och vara med om. Då kan du också känna tillfredsställelse med ditt verk, och du kan känna trygghet i din tillvaro.

Ty du vet att allt vad du gör och upplever är förutbestämt, och ingenting att oroa sig för, ty du vet att du har din styrka i Gud, och att Han vakar över dig och ger dig all den kraft  och all den hjälp du behöver i ditt liv.

Amen