onsdag 25 mars 2015

GUD ÄR KÄRLEKENS GUD

Kära vän. Här är ditt liv, här skall du leva och verka. Tänk på alla dem som behöver dig i dag. Sänd dem Ljus och Kärlek, ty de är i stort behov av detta.

Världen brinner, varför? undrar du. Världen brinner för att människornas ondska har tänt elden. Världen brinner för att Kärleken har lämnat människornas hjärtan, och för att de låtit sorgens mörker ta sin boning där. Hatets smärta lider de hellre än kärlekens glöd. Därför brinner världen. Inte för att Gud sänt den, nej, Gud är kärlekens Gud, Han sänder Ljus och Glädje till alla dem som öppnar sina sinnen för detta.

Låt kärlekens eld brinna  nu och alla dagar, låt den uppfylla ditt hjärta och sinne, du skall se att kärlekens eld kan förbränna sorgen och hatet i människornas hjärtan. Sänd Ljus och Kärlek till alla dem  som behöver detta. Sänd Ljus och Kärlek till Israels folk, ( till världens ledare och härskare).

Du har en stor uppgift, din ande är stark, du tränas i styrka och visdom alla dagar. Alla uppgifter är dig förelagda för att du skall se, och inse Den Högstes storhet och visdom.

Amen

fredag 20 mars 2015

Kära vän. Se tiden an. Frid skall råda i människornas sinne. Vi firat julens högtid´. Det nya årets tillblivelse. Besinna kärlekens budskap i tiden. Ta emot Helig Ande i din dag, i din tid. Känn hur kärleken uppfyller ditt sinne, flödar över sina bräddar, når alla i din omgivning. Kärlekens källa skall alltid porla, ren och klar. Se kärlekens budskap, hör dess röst.

Förläna till människorna tröst och glädje. Så skall din dag vara. Nya året ger dig framgångar i ditt värv. Det du hoppas och tror på inträffar, ty din tro är stark. Du har i din familj personer med särskilda gåvor och förmågor. Hjälp dem att se sina gåvor, att utveckla sina förmågor. Du har bland dina vänner många som stöder dig i ditt arbete, med att sprida kunskap om Ljusets väg. Ta vara på deras hjälp. Var tacksam  för att de finns omkring dig till din glädje och hjälp.

Se, mörkret ligger tungt över världen. Mörkrets furste råder. Natten är mörk och kall. Endast de som bär Ljusets tecken skall segra, skall gå vidare. Se Mörkrets furste, bekämpa honom med glädje och kärlek, ty av dessa ting förkrymper hans makt.

Världen brinner. Kaos råder, men i kärlekens budskap ligger förlåtelse och förståelse förborgade. I kärleken finns redskapet att förgöra Mörkrets furste. De som går hans vägar behöver din hjälp. De är fångna i hans garn, i hans bojor. Hjälp dem att bli fria människor. Sänd Ljus och Kärlek.

En rörelse bland människor uppstår. En stark rörelse bland dem som önskar fred. Hjälp dem, bli med dem. För att Fred och Kärlek skall råda bör ni alla samarbeta i denna globala verksamhet. Ni är många som tillsammans kommer att besegra ondskan, och så kommer solen och glädjen att återvända till jorden.

Märk Mina ord.

Mina ord är lag och konungadömen som icke lyder till Mina ord  kommer att falla likt käglor till marken. Lyssna på det som ditt innersta säger dig, ty i ditt innersta finns sanningens röst.

Amen