onsdag 28 januari 2015

FÖRNYELSE HAR SIN TID

Kära vän. Ta emot det som framtiden har i sitt sköte. Räds inte onda makter, ty de skall besegras. Se endast till det ljusa i tillvaron. Skänk glädje till din omgivning., ja till alla du känner, och även dem du inte känner.

Se i himlens tecken, i skyn finns din tillvaro. I ljus. Där är ditt hem och ditt bo. Där vakar Guds änglar över mänskligheten. Där är ingen sorg, och vita, ljusa själar finner sin tillflykt där, undan sorg och bedrövelse.

Du har detta livet. Ta vara på alla möjligheter till förnyelse. Bot och bättring har sin tid, förnyelse och insikter har sin tid.

Amen

söndag 25 januari 2015

OROA ER INTE

Kära vänner. Ni har alla samlats här i Mitt namn dessa dagar. Ni har blivit uppfyllda av Helig Kraft. Helig Ande har inblåsts i er själ, och er kropp har fått nya dimensioner.

Ni skall inte sluta ert arbete i Ljusets tjänst, som Ljusbärare. Nej, nu börjar en ny tid, en ny dag är kommande, där ni alla har en Helig Uppgift, er givna plats i Historien, i den nya dagen, den nya världens tillblivelse.

Ni behöver inte oroa er för era uppgifter, vilka de är, hur ni skall mäkta med dem. Nej, ni skall gå framåt i tiden, och den nya dagen läggs framför er, ni behöver inte anstränga er för att finna er uppgift, eller hitta  ert kall, ty allt läggs framför er i den ordning som är sagt, och i den takt ni är mogna för att handla i.

Oron skall  ni lämna bakom er. Gå mot Ljuset. Jag leder era stigar och vägar. Jag är er stav och käpp. Jag är ert ljus om natten och ert tak när det regnar och stormar.

Ni skall gå i Ljuset varje dag.

Sänd Ljus och Glädje till alla. Sprid budskapet om Guds rike på jorden.

Skänk naturen det naturen behöver av omsorg. Utnyttja inte jordens resurser för er egen skull.  Ge all tid i världen till de som behöver er hjälp. Ni är Guds mest älskade barn, hitsända för att delta i uppbyggande av Hans rike på jorden.

Amen



måndag 19 januari 2015

LEV I NUET

Kära vänner. Ni har alla samlats här i Mitt namn. Frid vare med er och all kärlek till er alla. Ni är gudabenådade, ni är en del av Helig Nåd och Helig Frid. Ni har fått gåvor  för att göra de heliga uppgifter som ni är sända att fullgöra.

Men detta har också ett pris. Priset ni betalat kan tyckas vara för högt. Ni känner er många gånger plågade. Plågade av smärtor, av olyckor, av onda människors illvilja.

Kom ihåg att allt har ett pris. Det pris ni betalar är kanske högt, men också nödvändigt för att göra er mogna för ert uppdrag.

Ni ser framtiden i ett töcken. Ni ser inte klart det som är kommande. Ni har glömt ert förflutna.

Det är meningen att ni skall leva i nuet. Därför är ni alla sända till jorden. Därför döljs det förflutna, därför skingras inte dimmorna kring framtiden.
Ge er till tåls. Vi vakar över er alla. En dag skall ni se klart det som är er uppgift.

Det är orostider.  Julens budskap innebär smärta och sorg för alla dem som fruktar för sina liv. De som inget hem har. Den som saknar mat för dagen.

Sänd Ljus och Kärlek och helande Kraft till dem som gör världen detta.

Jag säger er alla: Jag är Sanningen och Livet. Lev i kärlek till varandra. Älska er själva mer än er nästa, för att ni skall spilla av överskottskärlek till hela världen.

Se i Kärlek, lev i Kärlek.

Amen.

torsdag 15 januari 2015

DU SPRIDER LJUS DÄR DU GÅR FRAM

Kära barn. Din tid är ännu inte ute. Du har ännu dagar på jorden att vandra. Ha tålamod, min vän, ha tålamod. Du förväntar dig mycket, men vad har du att ge i utbyte? Du har din uppgift, stor i tiden. Du vet om den, du hittar tusen anledningar att vänta med att fullfölja den.

Du behövs, ditt verk är stort. Du måste vänta ännu en tid på hembud. Vi vakar över dig, vi hjälper dig, vi ger dig den kraft du behöver.

Se i glädje på din dag, ty den är ljus, och du sprider ljus omkring dig till de dina, ja till alla som vistas i dina energier.

Vi lägger orden i din mun, blott du vill lyssna till oss. Vi visar dig din väg, blott du vill tro på oss.

Vi ger dig vår kärlek, blott du vill ta emot den. Du måste förstå att du ännu behövs, därför att natten är så svart, mörkret är så stort på jorden. Därför ber vi dig att stanna ännu en liten tid.

Vi ger dig den kraft du behöver för ditt värv. Ta emot Helig Ande i din dag. Ljuset följer dig, överallt. Du vandrar redan som Ljusvarelse på Ljusets väg. Välsignad är din själ, du lilla.

Amen.

måndag 12 januari 2015

VILA TRYGG I HANS FAMN

Kära vän. Oron finns alltid inom dig, trots att du vet att den är obefogad. Du måste lära dig att ha din tillit i Gud, Den Högste, Herre över Alltet. Himmelens och Jordens skapare. Endast Han vet ditt bästa, endast Han kan även ge din själ ro.

Förlita dig på att Han alltid vet ditt bästa.  Förlita dig på att Han alltid finns vid din sida, just för din skull. Just för att du är Hans mest älskade barn. Han finns ju där, blott du ber om Hans hjälp och beskydd skall Han stå vid din sida, beredd att hjälpa och skydda dig. Du behöver inte oroa dig för morgondagen, ty  även då finns Han där. Likaså nästa och nästa och nästa dag. Vila trygg i Hans famn, lilla människobarn. Vila trygg och stilla i Hans famn, slut dina ögon och låt Honom vagga dig till ro. Låt Honom bära dig över livets bråddjup. Låt Honom leda dig i mörka natten, då faror lurar.

Låt Honom vara ditt beskydd och din frälsning i orostider. Han föder och kläder dig, Han ger dig sitt beskydd, Han är ditt tak om natten och ditt golv om dagen.

Varför, mitt barn, varför oroar du dig då?

Amen

fredag 9 januari 2015

ANVÄND ALLTID DET GODAS VAPEN

Om du vill segra över ondskan, ta till Det Godas vapen. Välj att aldrig ge igen, välj bort det som inte är i dina syften. Välj Det Goda. Alltid. Din seger blir stor om du blott lever i Ljusets sfär.

Du behöver inte minnas det som är ont, som gjort dig illa. Du behöver inte komma ihåg alla dina felsteg på livets väg. Du har en fri vilja att lämna det svåra bakom dig. Lämna det som tynger din själ, dina hågkomster som du tycker plågar dig dag och natt. Lämna dem bakom dig.

Du behöver inte bära oket av andras sorg, av andras plågor. Du behöver inte skamset erkänna dina egna fel i tid och otid. Lämna alltsammans bakom dig. Ty alla dina felsteg är dig förlåtna i samma stund som du ser dem, och ber om tillgift för dem . I denna stund är du fri att gå vidare. Men synda inte mer.

Du skall lära av dina misstag, därför prövas du, och drabbas ideligen, ideligen. Inte för att du skall älta dem dag som natt. Nej, för att du skall lära dig att skilja mellan gott och ont, mellan natt och dag, mellan Ljus och Mörker. Därför prövas du.

När du ser det ondas avsikter, och lär dig att säga nej, att stå emot. Att ställa dig över detta. Då skall du uppleva att du inte längre drabbas av allt detta. När du lärt dig din läxa utsätts du inte längre för tester om du kan den eller inte. Nej, dina prövningar har inte varit förgäves. Genom dem till det Eviga Livet går din väg. Du skall glädja dig över de prövningar som du fått genomgå, ty genom dem har du upplevt allt det du skulle uppleva. Din själ är ren och klar och du kan skilja mellan Gott och Ont.

Tänk inte att andra får mindre prövningar, lättare liv. Ty du ser bara en del av den människans liv och tillvaro. Du ser inte själens kamp. Du ser blott det du vill se, ett verk av det förgängliga.  Det eviga livers Ljus är fördolt för dig. Ty i själens  dunkel döljer sig det Eviga Livets Ljus. Det ljus som får själen att blomstra och leva. Det ljus som är olika för varje människa. Den enas själ är inte den andra lik.

Varje människa  har en själ som är unik för var och en. Du kan aldrig jämföra livets motgångar, eller livets lycka, ty var och en har sin börda, sin uppgift i livet. I kärlek till de dina, till dig själv, till din omgivning, ja, till hela världen, skall du leva. Så är sagt och så skall vara i evigheters evighet.

Amen.

 

fredag 2 januari 2015

FINN TRON PÅ EVIGHETEN

Kära barn. Oron i din själ rår du inte alltid över. Finn din egen väg ut ur ditt dilemma. Finn tron på evigheten. Stärk din tro på att din själ är evig och inte förgänglig.

Många söker lyckan i materiella ting, eller tror att tryggheten står att  finna hos en annan människa. De finner aldrig vare sig lycka eller trygghet. Allt står att finna hos dig själv, i ditt inre. Lär dig att stilla dig i tro, meditation och bön. Tro på att Jag alltid finns vid din sida och lyft din själs ögon upp mot Ljuset, ty där är din lycka.

Din trygghet är att Jag vakar över dig. Intet ont händer dig när Jag står vid din sida. Tro, blott tro, och allt som du ber om skall bli dig givet.

Du kan somna lugn  till nattens vila, ty Jag vakar över dig. Oroa dig inte för morgondagen, ty jag finns vid din sida även då. Din lycka finner du i Ljuset i en annan tillvaro, men även på jorden kan du finna lyckan i de små tingens under.

Amen