torsdag 30 oktober 2014

I DESS TIDER RÅDER ONDSKA OCH MÖRKER

Ve dem som gör världens barn illa. Ve dem som sprider död, som sprider ondska, som sprider lidande och sorg. Ve den som inte aktar på kärlekens bud och Guds ord. Ve dem. Ty de måste alla en dag svara för sina gärningar.

Kärlekens budskap är begränsat till att förstås av en del människor. Kärlekens budskap skall dock spridas till alla dem som har öron att lyssna med. De som vandrar döva och blinda för världens lidande kan ni inte nå. De måste vandra sin väg till slutet. Det är den lott de valt. Trots att andra val varit möjliga, har de ändå valt Mörkrets väg.  Många tårar skall ännu fällas innan Ljuset återvänder till Jorden.

Den mörka tid ni går fram emot skall på olika sätt omsluta världen. Den sorg och förintelse som skall spridas över världen kommer många till del. Det mörker som råder i människornas hjärtan skall spridas likt eldslågor som ingen lyckas hejda i en vild skogsbrand. Världens barn gråter, deras ledare är fyllda av hämndbegär. Besinningslöst låter de sin svarta eld falla över alla, vän som fiende. I dessa tider finns fler fiender än vänner. I dessa tider råder ondska och mörker. Inget ljus kan lysa upp mörkret i människornas hjärtan. Ty de som har Ljuset håller det dolt för världens barn.

Se i kärlek till människor som lider. Sprid Kärlekens budskap till många. Sänd Ljus och Kärlek till världens ledare så de må se sitt oros verk och hur det drabbar vän såväl som fiende.

Många grupper kommer att finnas, som sprider skräck och oro. Många illgärningsdåd kommer att drabba olyckliga människor, och lidandet är stort. Ack du Moder Jord som ser din kropp trasas sönder av våldets härskare och härskarinnor. Ack du gråter och kvider, och i raseri försöker du kasta av dig dina plågoandar. Men du kvider, du kvider, Moder Jord.

Här är många svarta dagar med sorgmärken i pannan. Här är mycket sorg att hämta ännu. Men ljuset skall dock segra till sist, därför är det nödvändigt att Ljusets barn och budbärare samlas i Guds namn för att bringa lindring till Moder Jord och till människobarnen.

Blott så kan frälsningen så småningom komma till Världen. Men vägen är lång. Mycket lång. Kärlek, kärlek skall du sprida.

Amen

lördag 25 oktober 2014

NÅDENS BRO FINNS FÖR ALLA

Kära vänner. Tack för att ni har samlats här i Mitt namn dessa dagar. Tack för att ni alla är beredda att gå den väg som vi tillsammans har utstakat, och som finns i vars och ens enskilda plan.

Vägen är lång och svår, stenig och snårig, men kom i håg att Nådens bro finns för er alla. Kom i håg att var och en har sitt eget namn på sin bro. Alla broar bär fram till Mig, och alla bär jag den sista biten hem till fadershuset.

Nu när ni känner er mogna att gå vidare i er uppgift, tänk endast på det stöd ni kan vara för alla dem som går på Nådens broar, och som inte nått samma insikter som ni. Stötta dem på vägen. Håll deras händer. Känn kärlek och medlidande med dem. De behöver stöd. De har kanske tappat fotfästet i tillvaron, eller känner de inte längre igen att Min hand håller dem.

Visa dem handen, visa dem Ljuset, visa dem kärlek och förståelse. Tacka dem för att de finns, så att ni kan hjälpa dem, ty på detta sätt, genom detta, uppfyller ni er uppgift på jorden. Om inte deras behov fanns, så skulle inte ni ha den uppgift ni har. Tacka Gud för den uppgift ni fått, och för de erfarenheter ni fått för att kunna fullfölja er uppgift.

Amen

torsdag 16 oktober 2014

ANVÄND ERA KUNSKAPER

Kära vänner. Nu är dags för er att ge er i kast med de uppgifter och fördjupanden av era kunskaper och förmågor som är er förelagda.

Ni äger alla osedvanliga förmågor av helande och läkande natur. Ni har förmåga att läka er själva och andra, och dessa förmågor är mycket viktiga, ja, oumbärliga, i de tider som nu stundar. Genom flit och idogt arbete skall ni fördjupa era kunskaper , och öppna de naturliga kanalerna  till den källa, som är källan till all visdom.

Ni har nyckeln till ert hjärta, använd den, den gavs med er när ni återföddes på jorden, just för att användas att öppna kanalerna när tiden var mogen.

Tiden är nu mogen.

I dessa tider måste ni nu ta fram kunskapen och använda den för helande av människor och moder Jord.

En eller två personer räcker inte till för detta arbete. De som sänts för att öppna era ögon har nu fullgjort denna sin uppgift, och deras uppgifter är nu andra, det vill säga att hjälpa den som inte ännu är upplyst.

Ert arbete måste påbörjas nu, och det skall spridas som ringar på vattnet, på så sätt att det ni lär andra, skall de i sin tur lära ut.

Om Jorden skall kunna helas, och människorna där finna vägen till Ljuset, måste ni alla glömma ert ego och hjälpa till.

Ansvaret är ert.

Ni har alla med glädje låtit er återfödas, just för denna stora uppgift.

Ni har alla genomgått svårigheter och prövningar just för att kunna förmedla denna kunskap till andra.

Ta emot er uppgift här och nu.

Amen

torsdag 9 oktober 2014

NI HAR ALLA EN STOR UPPGIFT

Kära vänner. Tack för att ni alla lyssnat på vår uppmaning att manifestera Ljuset för världens helande.

Tack för att ni alla lyssnar på vårt budskap till er, och tack för att ni alla är beredda till uppoffringar för att hela världen.

Tack för att ni alla är beredda att leva i denna svåra tid för att hjälpa världens barn.

Tack för att ni alla har tagit på er den svåra rollen att verka på Jorden och att leda alla dem som vandrar Mörkrets vägar.

Ni har alla en stor uppgift. Ni är alla behövda. Ingen är förmer än den andra. Ingen har förmågor som är mer värda än någon annans.

Tänk på er härkomst. Ni är alla en del av Gudskraften. Ni är alla sprungna ur samma enhet. Tänk på er tillblivelse, er härkomst, och vart ni en gång skall återvända efter slutfört värv.

Oberoende om ni är gamla eller unga själar. Oberoende av nivån på era energier, eller storleken av era auror, är ni alla Jordens barn. Och som en god moder har Jorden fött och klätt er, tagit hand om er. Tröstat er sorg. Sjungit med er i glädje. Glatt sig över era framgångar.

Nu lider Moder Jord. Som goda barn är det nu er uppgift att hjälpa Moder Jord. Ta hand om henne. Trösta henne, läk hennes sår.

Så vill vi  säga till er:
- Ta hand om Moder Jord på samma sätt, och med samma glädje och omsorg som hon i rikt mått  har slösat på er.

Er uppgift är nu er förelagda.

Amen

måndag 6 oktober 2014

LEV I NUET

Kära vänner. Se tiden an. När tiden är mogen skall Ljuset återvända till Jorden. Mörkrets tid är nu, på alla sätt. Men Ljuset segrar till sist.

Ni upplever nu mycken oro och sorg och strid i världen. Men ni upplever också att många själar väcks och vänder åter till Ljusets väg. Kärleken skall dock segra till sist.

Ni upplever underbara ting, oväntade händelser, och ni frågar er många gånger om er härkomst, varifrån, vart och varthän. Men ni vet i ert hjärta varifrån ni kommer, ni vet vart ni skall gå, och hur er dag skall vara, ni känner vägen hem. Och ni vet var ni hör hemma. Oroas ej. Tänk blott på att vandra Ljusets väg, så skall också alla problem ni upplever, upplösas till intet.

Ni har många gåvor, använd dem i er dag. Tänk inte så mycket på framtiden, ty varje dag har något nytt i sitt sköte. Både glädjeämnen, lycka, men också sorg och besvikelse. Överlåt till morgondagen det som hör morgondagen till. Lev i stället i nuet.

Se det underbara i tillvaron. Gläds åt blommorna på marken, åt fågelns flykt över himlen. Susa med träden i skogen. Porla med bäcken som rinner bland stenarna. Lev i nuet, i symbios med naturen, med moder Jord. Bed för Östersjön och alla havs och vattendrags rening. Bed för moder Jord.

Amen