lördag 31 maj 2014

ENA SJÄLARNA TILL EN ENDA ENHET

Kära vänner. I tider som är känner även ni av den oro som idag präglar världen. Glöm denna oro, ty ni har intet att oroas för. Vi är med er och vi stöder er och visar er vägen. Tänk blott på att visa kärlek till er själva och era medmänniskor, ty endast utgående från er själva och er inställning till allt omkring er kan världen förändras.

Det blod som idag flyter i  söndertrasade länder skall och måste stoppas, och ni är en del av dem som skall utföra  detta värv. Er uppgift är stor. Men ni måste förstå och inse sambandet mellan själar. Själar och själar är delar av samma enhet. Själen och kroppen är inte ett, utan själen har sin tillfälliga boning i kroppen under jordelivet.

Om ni inser det samband som finns mellan själar, och deras inbördes förhållande till varandra, samt själars förhållande till Alltet - då kan ni också rätt utföra er uppgift - att ena själarna till en enda enhet så som det var från begynnelsen, och också skall vara framgent.

Ni har alla en del i det som sker runt omkring er. Så länge som världens barn svälter, så länge kommer krig att flamma, oron sprider sig också till ert hus. Ty ni måste lära er att dela med er av allt, stort som smått. Därefter kan fred råda i världen. Så är vårt budskap till er.

Amen

tisdag 27 maj 2014

LÅT INTE ORON STÖRA ER VÄG

Kära vänner. När tiden för uppbrott närmar sig skall ni inte känna stor oro för det som komma skall. Oberoende om vad som kallar er, skall ni veta: Att gå över gränsen ställer inga krav på speciella förmågor eller kunskaper. Vägen är rak och öppen och många har gått den före er. Ja, även ni själva har vandrat den många gånger.

Igenkännandets tecken skall vara att Ljuset möter er, vi möter er i Ljuset, och tillsammans går vi den sista biten till vår Faders Hus. Låt inte oron störa er väg eller ert uppbrott. Låt inget hindra er avfärd, låt intet hålla er kvar i er jordiska skepnad. Släpp allt ni har för händer och låt Kärleken och Ljuset vara er ledstjärna in i Evighetens Ljusa Värld, därifrån ni engång har gått och dit ni alla återvänder igen.

När ni känner att tiden och stunden nalkas för uppbrott skall ni endast söka vår hjälp och stöd. Vi står alltid redo att hjälpa er framåt i er utveckling. Varje gång ni går över gränsen från den Jordiska världen till Andelivets värld, är en ny upplevelse, ett nytt steg i er utveckling. All utveckling för framåt. Glöm aldrig att Kärlekens och Ljusets väg bär framåt, aldrig bakåt.

Förtrösta blott på vår hjälp och medverkan, släpp anden fri, låt intet hålla er kvar i jordelivets gestalt. Låt kärleken flöda genom era sinnen, och följ Ljuset  in i Evighetens klara sol, där er sanna gestalt och boning finns. Räds ej, intet finns där att rädas, endast kärlek och frid finns i denna värld, i motsats till den värld ni lämnar bakom er.

Många av er känner stor oro och skräck vid tanken och förnimmelsen av att jordelivet nalkas sitt slut. De känner stor skrämsel av att läggas i jorden, eller att deras kroppar bränns i förgängelsens eld. Kom ihåg att kroppen är ett skal, en skepnad för anden. Anden är evig, och kan varken brännas eller grävas ner i jorden. Anden finns alltid, och känner stor glädje när den får återvända till sitt rätta hemvist.

Anden är evig och skall så förbli. Glömskan följer andens spår i andevärlden. Du får glömma alla svårigheter och sorger när du lämnar ditt jordeliv. Endast glädje och frid råder där.

Amen

måndag 19 maj 2014

ERA SJÄLAR VARAR FÖR EVIGT

Kära vänner, ni har all tid i världen att förbereda er ankomst tillbaka till oss. Denna tid bör användas på ett konstruktivt sätt. Alla de gåvor ni fått bör användas i detta arbete. Alla de frågor ni  har kan ni ställa  till oss, vi är här för er hjälp, se oss  i dagen, se oss i nattens dunkel. Alla dagar, alla tider finns vi här till ert stöd och er hjälp. Tro, blott tro, och det skall bli er givet.

Glöm aldrig kärlekens budskap. Låt detta vara ert rättesnöre, så att ni alltid aktar på att detta skall leda er framåt i tiden.

Alla har ni fått evigt liv inskrivet i Livets Heliga Bok. Alla har ni fått förmågor som skall utnyttjas i kärlekens tjänst.  Att stå klar och ren mitt i kaoset. Att våga var den du är. Att se livets tillblivelse och uppkomst. Att vara medveten om själens odödlighet. Livet kommer och går, en dag är ni alla borta, och de som sörjer er kommer att minnas er en kort tid, sedan är även minnet av er borta.

Men trots det lever ni vidare i en annan värld, en annan dimension. Er själ är evig och skall så förbli. Se blott omkring er, se på naturens grönska. Också den lever en kort tid, för att sedan vissna och dö. Trots det ger naturen aldrig upp sitt varande. Så skall också  era själar vara för evigt.

Tänk på det kretslopp som styr världen, som styr Universum. Allt är förgängligt, men allting finns, nu och evigt. Se på djuren, se dem som era vänner med känslor och behov lika som era. Ät inte era vänner. Lev av örter, bär och annan växtlighet. Utnyttja inte djuren utan lev tillsammans med dem, ty utan dem är naturen fattig. Se dem som era vänner och som en viktig del av Jordens behov. De finns därför att de behövs, inte som mat till er, utan för Jordens växtlighet och överlevnad.

Så är det också med er. Också ni finns för Jordens överlevnad. Exploatera inte er själva, inte djuren, inte Jorden. Behandla allt levande och dött omkring er med respekt.  Se i kärlek på er omgivning och tänk på Guds storhet, Han som förmår och kan skapa allt detta.

Amen

torsdag 15 maj 2014

GUD ÄR KÄRLEK

Kära vänner, här i tiden har ni fått den uppgift som är den största av alla: Att sprida ljus och kärlek på Jorden.

Varje dag skall ni sända ljus och kärlek till er omgivning, ja, till alla dem som behöver detta.  Varje dag och stund skall ni sända positiva tankar, i synnerhet till dem som besitts av onda andar och tankar, ty de behöver allra mest er kärlek och omsorg.

I ljus skall ni vandra, sprida ljus och kärlek är er uppgift. Många av er har  helande förmågor, använd dem i rikt mått till dem som behöver detta. Gud sänder dem i er väg som är i det största behovet av er omsorg.

Tänk inte på morgondagen, ty den finns inte.  Gud sörjer för att ni varje dag får det ni behöver i rikt mått. Ni har kanske en önskan om överflöd. Detta skall komma er till del den dag hela jordens befolkning har sina dagliga behov tillgodosedda, ty ni må tänka på att ni redan idag lever i överflöd i jämförelse med den som intet har. Därför har Gud i sin vishet hört er bön redan innan den var uttalad. Gud hör bön, var förvissad därom. Be, och det skall bli dig givet, säger Han.

Blott ni av rent hjärta tar emot Hans budskap, skall ni belönas i rikt mått. Tro på Hans existens. Tro på Hans Allmakt och Vishet. Så kan ni vandra trygga genom livet, och blott genom er existens bevisa Hans existens.

I kärlek har ni fötts, i kärlek skall ni en gång gå över gränsen till det fördolda. Gud är Kärlek och ni är alla en del av den gudomliga kärleken. Tvivla inte, tro, blott tro. Alla era dagar är räknade. Gud vet när säden är mogen för skörd. Han allena ser när ett hjärta är nära att brista i sorg, och när du dignar under bördan. Ge dig till tåls en liten tid. Han sänder sina änglar till din hjälp, var förvissad om att du inte är övergiven. Han lämnar aldrig sitt barn.

Han följer dig varje dag. Utan Honom vore du intet. Ta emot Honom i din dag och ditt liv, och du kan vandra trygg genom världens oro.

Amen

måndag 12 maj 2014

ALLA ÄR LIKA INFÖR GUD

Kära barn, i tider som är har ni många uppgifter, ta till er dem alla. Möt morgondagen utan bekymmer, för vi är med er, vi leder er, vi vakar över er, vi jämnar er stig. Inga bördor är för stora för att läggas ifrån er på oss.

Låt oss ta del av er vardag, era bekymmer, era glädjeämnen. Låt oss vara en del av er dag, öppna era hjärtan för samtal med Gud, med oss.

Misströsta inte när dagen blir tung, ty ni är alla här för en stor uppgift, och vägen till den går genom möda och besvär, kanske ibland genom djup sorg. Ty endast då kan ni rätt hantera er uppgift.

Nu är tid för glädje också. Glöm inte sången och skrattet som löser banden och som underlättar er väg i livet. Kärleken till nästan, till Jorden, till Alltet, och främst till er själva, skall vara ert rättesnöre. Se i kärlek på dessa små änglar som är sända till er hjälp. Många av dem skall vandra en kort tid på jorden, men även de har mycket att lära er.

Många av dem föds sådana  att ni anser dem ofullbordade. Men vår himmelske Fader har i sin vishet sänt er dem för att ni skall lära er älska alla, samt för att ni skall förstå att ni alla är lika inför Gud och en del av Honom. Dessa barn är en del av den Heliga Evigheten, precis som ni är det. Inse det och skänk kärlek och förståelse till dessa barn, ty de behöver detta. Dessa barn står Gud mycket nära och har en given plats i Himlen, precis som alla andra själar. Den som är den minsta skall bliva den största. Så är sagt.

I kärlekens ansikten finns många nyanser. Se endast till helheten. Olika delar bildar en underbar helhet som ni alla är del av. Utan det ena, inte det andra. Det som ni anser ofullbordat är en oundviklig och mycket viktig del av helheten, som inte annars skulle vara en fullkomlig helhet.

Kärlek skall råda. Glöm inte att sända ljus till alla dem som behöver detta, även din ovän, även den ofullkomliga.

Amen

söndag 4 maj 2014

LÅT KÄRLEK RÅDA I ERA LIV

Kära barn, era tankar är alla upptagna av värdsliga ting, när kommer ni i håg er själ?

Också själen behöver föda, också själen behöver skydd mot världens ondska. Ta till er det budskap vi berättar: Tänk mer på er själs överlevnad, tänk mer på att skydda er själ, lyssna på er själs behov idag.

När ni öppnar era hjärtan för samtal med Gud, får själen den kost den behöver.

Öppna era hjärtan, låt Guds kärlek  strömma dit in, se själen i dess fulla glans. Låt Kärlek råda i era liv. Så skall ske och så skall ni leva. Glöm inte själens behov framom era lekamliga behov. När själen flyttar hem igen, skall den vara närd av er kärlek och er omsorg om Alltet. Inte svulten, inte undernärd.

 Vi möter er när dagen är kommen, vi följer även alla dagar, vi lämnar er aldrig ensamma.

Ljusets Herre, som råder över liv och död, hälsar er detta: Låt Kärlek råda i era liv, och ni skall få tusenfalt igen. I svårmod skall ni inte leva, ty ni behöver er solskensglädje, låt den strömma över ert liv, känn värmen från Kärleken, känn hur Alltet spirar och gror när ni skänker kärleksfulla tankar. Sprid värme och ljus. Låt er aldrig förtröttas i detta ert viktiga arbete på Jorden.

Amen