måndag 28 april 2014

LÄR BARNEN SKILJA PÅ RÄTT OCH ORÄTT

Kära vän. Låt barnen få en trygg uppväxt. Låt dem känna sina föräldrars kärlek, båda föräldrarna är lika viktiga för barnet. Låt barnen se föräldrarnas kärlek till varandra, ty så är sagt att det barnet ser och upplever, så skall det forma sitt eget liv.

Barn som växt upp i kärlek med kärleksfulla föräldrar, kan i sin tur ge kärlek till andra.

Låt barnet se de stora undren i vår värld. Lär barnen skilja på rätt och orätt. Lär barnen att skydda sig själva och varandra. Lär barnen respekt för allt levande, och ge kärlek till allt levande.

Blott i kärlek skall du uppfostra ditt barn. Men glöm inte världens barn, sänd Ljus och Kärlek även till dem.

Amen

tisdag 22 april 2014

ALLA GUDS SKAPADE VERK ÄR NORMALA

Till er alla vill jag säga: Ta emot de barn som blir er givna. Tänk inte på om de är "normala" eller inte. Gud allena avgör vad som är "normalt" eller inte, ty alla Hans skapade verk är normala. Endast det människan skapar kan vara  onormalt.

Gud vet varför vissa själar skall se ut på ett sätt, och andra ha andra förmågor och förutsättningar. Han allena vet varför vi ser ut som vi gör, och varför vi har vissa förmågor och kunskaper.

Gud säger: Ta emot detta barn i Mitt namn. Ge det kärlek och omsorg i rikt mått. Gör så mot alla barn i världen. Gör det i Mitt namn, ty de är alla Mina mest älskade barn, som Jag har blåst liv i, som Jag har skapat.

Se i kärlek till dessa små. De är alla här av fri vilja, de har alla en stor uppgift i världen.

Barnen skall lära er kärlekens innersta väsen. Barnen skall lära er att se endast det goda, det oskuldsfulla. Tacka barnen för den lärdom de skänker er. Som ett barn skall du se på verkligheten. Du skall lika oskuldsfullt se på omvärlden. Inte döma, inte förglömma att de små  barnen vet allt. De har i sitt innersta ännu helt levande Guds bild och ansikte inristat i sin själ. Se med beundran och högaktning på dessa små själar. Ta hand om dem som om de vore det dyrbaraste gåvor ni äger, ty så är det förvisso: Den dyrbaraste gåvan är barnen.

Amen.

onsdag 16 april 2014

KÄRLEKENS TANKE SKALL STYRA ERA LIV

Kära vänner, i tider som är har ni en svår uppgift. Ni har att gå mot Ljuset varje dag och stund.  Och många gånger är er uppgift svår, mycket svår, ja, nästan er övermäktig. Märk blott  att vi går vid er sida, vi jämnar vägen. Utan spår går vi där.

Tänk på att ur mörkaste natt ljusnar en ny dag. Full av tillförsikt kan ni se tiden an. Här är de liv ni valt att leva. Ljusbärare skall ni vara. Ljuset skall vara  er ledstjärna. Tänk på dem som lever i mörker. Ni har en stor uppgift i upplysningens tjänst. En uppgift som i sig är enkel: Sprid kärlekens ljus till alla ni möter. Le mot dem, ett vänligt ord kan göra underverk. Tänk också på att i kärlek möta era ovänner, ty de behöver mycket Ljus och Kärlek.

Sprid kärlekens budskap till hela världen. En värld som ständigt brinner av hat, en eld  som aldrig tyckes släckas. Denna Värld är er, förvalta den väl. Tänk på att kommande generationer skall bruka den. Tänk på att barnen skall leva av den. Stoppa miljöförstörelsen. Stoppa våldet i världen. Ekologisk ordning skall vara ert rättesnöre.

Dagens barn har många plikter, många tankar virvlar runt i Universum som löv virvlar i parken om hösten. Kärlekens tanke skall styra era liv. Kärlekens tankar skall virvla i Universum. Hatet skall slockna. Lidandet lindras av Kärlek och Värme.

Ta emot Helig Ande i era liv, ta emot Gudskärlekens balsam i era sårade själar. Här och nu skall ni leva, inte i framtiden, inte i det förgångna. Endast Kärleken till Alltet skall styra era liv. Alltet, vars ursprung ni är, skall alltid finnas. Och de heliga, goda tankar och gärningar ni gör, skall spridas som ringar på vattnet, och komma människorna till godo.

Sänd Ljus till dem som vandrar i Mörkret, ty endast så kan Världen räddas. Varje dag, varje stund skall ni tänka goda tankar, ni upplysta själar som tar del av detta. Se oss och ni skall själva bli sedda.

Amen

söndag 13 april 2014

I BEGYNNELSEN VAR GUD

Kära barn, i begynnelsen var Gud och endast Gud. När Han lät det ske, som skulle ske, är ni alla därför en del av Honom. Därför är ni alla heliga, alla underkastade Hans beskydd, delar av Hans visdom.

I kärlek är ni här, i kärlek skall ni vandra. Här och nu skall ni ta till er den uppgift ni alla är här för: Förmedlare av Kärlekens budskap. Tro och hopp till människorna. I kärlek blev världen till. I kärlek har livet uppstått.

De sorger ni möter har alla en härkomst och också en uppgift. Ta emot sorg och glädje, ty allt skall berika er tillvaro tusenfalt.

Världen brinner, er uppgift är att släcka elden. Värme skall ni alla sprida. Kärlekens Ljus skall upplysa de vägar ni går.

De stränder ni besöker har alla behov av den helande kraft ni nu besitter. Använd den. Ty den är helig och det är er uppgift att förmedla helande till Jorden. Be om helande av vatten, jord och luft, ty Mörkrets makt är stor.

Era tankar är alla en del av Evighetens kretslopp. De finns alltid, de förstörs aldrig. De går på energivågor, ut i rymden och kastas tillbaka till Jorden. Tänk därför i kärlek på era medmänniskor, på Alltet som finns omkring er. Tänk i kärlek  på de olyckliga själar som har förstört Moder Jord. Tänk i kärlek  på de vilsna själar som nu inte hittar hem igen.

De som ni sänder Ljus och Kärlek till skall alltid vandra Ljusets väg, blott ni samfällt förmår att i kärlek tänka på dem, ty kärlekens tanke bryter udden av den ondska om förmörkar deras själar.

Här och nu skall ni leva, inte i det förgångna, inte i framtiden. Ljus över mörka vatten skall ni vara. Er uppgift är av sådan art att ni alla måste höja er över den nivå ni nu befinner er för att helt klart förstå de samband som binder er, och svetsar er samman i grupper.

Ni har alla fått helande förmågor. Använd dem i det Godas tjänst. Ty så är sagt att skall vara.

Amen

fredag 11 april 2014

MOGNADEN ÄR EN PROCESS MED MÅNGA ANSIKTEN

Nu är tid för uppvaknande. Här är din dag. Se på dess tillkomst. Glöm inte bort dina löften. Din härkomst skall alltid stå för din blick.

I många livstider har människan funnits. Hennes utveckling har gått från grotta till slott. Ändock finns många utvecklingar att se fram emot. Här är tid för eftertanke, mognaden är en process med många ansikten. Att se dessa ansikten och lära er deras särart är också en uppgift för alla dem som vandrar i Ljuset.

Så som natten övergår i dag, så skall ock ni en dag överskrida gränsen till den värld som i dag är fördold för era blickar.

Er tid på Jorden är fylld av möda. Många är de steg ni vandrat här. Många tider och skeden har ni genomgått. Den dimension ni ser idag har inte alltid varit. Många är de dagar ni funnits, dock har ni inte alltid sett Ljuset så som det i dag lyser för er. Se Ljusets makt. Se dess olika sidor och aspekter.  Värme och sol kan förbytas i brinnande eld och smärta. Ve den som inte aktar på Ljusets värme, utan bränner i stället för att lysa och värma.

Se alla sidor av er dag, de mörka likväl som de ljusa. Lär av det ni bör lära, se det ni bör se.

Amen

tisdag 8 april 2014

HÄR OCH NU SKALL NI LEVA

Här och nu skall ni leva. Detta bör vara ert rättesnöre. Här och nu  är Livet, och dess uppkomst sker ibland.

Se det Rike ni alla längtar till. Se de små som behöver er hjälp, se de som ännu inte fått återkomma, men som längtar till den värld som är er. Tänk på dem, ge dem Kärlek och Ljus, ty även de är i behov av er omsorg.

Se Jorden, dess behov av omsorg och kärlek, se hur hon blöder ut sin livskraft under de plågor människorna i sin girighet bereder henne. Ve dem som gjort Jorden denna sorg, denna smärta. Be för Moder Jord, för hennes tillfrisknande, ty utan henne är ni intet.

Be för alla dem som i sin girighet och sitt oförstånd gjort Moder Jord denna smärta. Be att deras ögon må öppnas och att de må SE.

Be för alla dem som ännu inte nåtts av Ljuset. Be att deras ögon må öppnas och att de skall SE.

Be för dem som sörjer, att deras tårar må torkas av Ljuset. Be för de förgångna, de som redan gått tillbaka till, men som inte följts av Ljuset. Be för deras själars frälsning. Att de må upplysas av Ljuset och så hitta hem till sin Faders hus.

Be för världen, för Universum, ty era böner hör Gud. Guds välsignelse skall åtföljas av era böner, och även komma er till del.

Amen