fredag 28 mars 2014

FYLL ERA LIV MED SORGER OCH GLÄDJEÄMNEN

Var hälsade ni små i Världen, i Tiden. I dag är en ny dag , ännu en dag till för att skänka glädje till människorna, tröst till de sorgsna, glädje till dem som våndas. I dag är en ny dag för upprättande av det nya riket som skall komma.

Ni har alla fått gåvor att användas till människors fromma. Använd dem på det sätt som ni alla fått information om.

Här har ni era liv på Jorden, och de dagar ni finns här skall fyllas av de sorger och glädjeämnen som hör jordelivet till.

Sörj ej för morgondagen, ty den hör morgondagen till. Gråt ej för gårdagen, ty den  är sedan länge förbi och kommer ej åter.

Den plan som ni alla vänder er till och är en del av, skall fullbordas i sinom tid. Än är ej tid för rannsakan om detta. Ännu en tid vandrar ni och alla andra i mörker, men Ljuset skall upplysa er stig när så behövs.

Ni har alla sett det Ljus som skall upplysa världen, och i vars ljus ni skall vandra. Ni har löftet om hjälp i nöd, och löfte om evig frid när så skall ske.

Hur underbara är inte Guds vägar, hur genomtänkta är inte Hans handlingar. Se Guds verk i naturen, i era liv. Se Hans härlighet på Jorden.

Amen

söndag 23 mars 2014

TA EMOT ALLT SOM KOMMER TILL ER

Er dag på Jorden är fylld av möda, så är och skall vara. Glädjen upplyser er stig  -  ta emot glädjen i livet,  på samma självklara sätt skall ni även motta sorgen, ty de är odelbara. Utan det ena finns inte det andra.

När sorgen gästar ert hus, så se i glädje på det som komma skall  -  och det som fanns förut, ty de hör ihop med evigheten. Ni små själar i evighetens tecken. Vi gläder oss åt er tillblivelse. Ert värv är stort på Jorden. Er dag är lång, er natt är mörk, men dock skall solen skina över er möda.

Vi ser er alla. Ta mot vår kärlek, ta mot det som komma skall. Kärleken skall lysa och värma. Ge kärlek till allt och du får tusenfalt igen. Älska människorna, ty de som ni anser är onda, är endast sorgens barn, de är mest av alla  i behov av stor kärlek och omsorg. Er uppgift är att ge dem det de mest behöver. Gå ut och dela med er av kärlek i stort mått.

Ni ser dem som sörjer, trösta dem, ge dem kärlek. Det är er uppgift att dela med er av era förmågor och kunskaper. Sätt inte ljuset under skäppan, låt mänskligheten få del av det kosmiska ljus ni besitter. Låt människorna värma sig i er kärlek.

Låt Alltets Ljus och Kärlek sprida sig runt omkring er som en underbart varm och kärleksfull aura. Ni har fått så många gåvor, dela med er av dem till dem ni möter.

Ta emot och ge vidare. Så är vårt budskap till er.

Amen

tisdag 18 mars 2014

EVIGA ÄR DE ENERGIER SOM BÄR MÄNSKLIGHETEN FRAMÅT

Allt vad ni vill att människor skall göra för er, det skall ni vara beredda att göra för dem. I kärlek skall ni leva. Glöm ibland er själva för er nästa, men glöm för den skull inte att älska er själva.

Vad ni fått i gåva av de goda energier som omsluter er - det skall ni i kärlek  ge vidare till andra. I går är i dag - i morgon finns inte. Det ni gör skall alltid leva.

Det ni tänker skall alltid finnas kvar. Eviga är de energier som bär mänskligheten framåt. Evig är den energi som bär dig dit du vill. Kom ihåg att viljan är en ynnest som skall brukas väl.

Trots att mänskligheten levt i tusentals år har ännu inte det största hänt. Det att ni förstår er tillblivelse och härkomst tillfullo. En dag är tiden mogen också för detta steg. En dag skall ni fullt ut förstå den kraft och energi som styr världen  -  och som även ni är en del av. Ta emot Helig Ande i ert liv, i er dag.

Ni har fått dem största gåvan av alla  -  den fria viljan till ett evigt liv.

Ta emot Guds Heliga Kärlek. NI är alla en del av gudomligheten. Ni är alla delaktiga i Alltet, i Världen, i Universums hemligheter.

Den dag ni fullt ut förstår den Heliga Treenighetens tillblivelse, den dag är världens yttersta dag, då fullbordan sker. I dag lever ni i mörker, men ljuset upplyser era själar om ni vill  -  blott om ni ber om Kraft kan ni få den. Blott ni ber om Kärlek kan ni få den. Blott det ni ber om blir er givet, och i fulla mått.

Amen

lördag 15 mars 2014

TILLÅT MIG ATT FINNAS I DIN DAG

Alla dina tankar är givna av Gud, låt Guds kärlek bli din vägledning, ditt hopp om ett evigt liv.

Du kan alltid finna Mig i din dag. Blott du söker sanning skall du finna den. Om du tillåter Mig att finnas i din dag, är Jag där. Misströsta inte. Gråt inte, Min vän. Din dag på Jorden är kort, när du återvänder till Mig, skall du glädjas över vad du åstadkommit.

Din tid på Jorden är stor. Tro inte annat. Förlita dig på att Jag leder dina steg, blott du tillåter Mig att göra det. Låt Mig finnas i din dag och stund, här och nu. Glöm inte bort Mig, förträng inte Min närvaro. Låt Mig synas i din verksamhet.

Tillåt dig själv att låta dig älskas av Mig. Jag är den sanna Kärleken, den enda sanna Kärleken. Den kärlek som aldrig sviker. Låt Mig få genomsyra dig och din dag och ditt verk på Jorden.

Blott du förlitar dig på Mig så kan Jag hjälpa dig. Blott du låter Mig vara en del av din dag, så skall du se att dina problem löses upp och försvinner.

Låt  Mig  hjälpa dig, Mitt barn. Låt Mig få finnas med i ditt liv.

I går, i dag, i morgon. Glöm gårdagen, ty den är förbi, och finns inte längre. I morgon är en ny dag, om den skall du inte bekymra dig, ty var dag har nog av sitt. Lev i nuet. Lev i dagen, ty med Mig vid din sida blir din dag ljus och lycklig.

Amen

tisdag 11 mars 2014

LÅT DIN TUNGA TALA SANNINGENS ORD

Kära vänner! Under er resa i Universum till Paradiset har ni fått Ljus, Kärlek, Kraft och Styrka att utföra er uppgift på Jorden.

Tänk på Jordens helande, tänk på alla dem som behöver värme och kärlek. Skänk världens barn värme och kärlek. Förlåtelse och barmhärtighet följer era spår. Förlåt alla dem som felat mot dig, på det att du själv blir förlåten.

Känn ingen skam, lid inte för andras oförrätter. Ta till dig värme och sol, ty tiden är mogen för nästa steg i Jordens utveckling. Ta mod till dig och låt din tunga tala Sanningens ord. Låt inte tungan löpa om onödiga ting. Tala vad som sant är, ty det är  viktigt att människor känner tilltro till dina ord.

Skämta och skratta gärna, ty glädjen hör himlen till. Men håna inte de olyckliga för deras olycka, ty du vet inte grunden och orsaken till den.

Ta emot all kärlek som strömmar emot dig från din omgivning. Du är värd den.

När ni samlas i Mitt namn för meditation och bön, låt då kärleken till Alltet vara er ledstjärna. Be om hjälp och styrka när ni våndas, ty kärlek finns att få, hjälp likaså.

När onda krafter försöker förgöra er, stå starka,  stå eniga. Ty den som försöker så split i gruppen har intet att hämta blott ni åkallar Mig, och blott ni står eniga. Låt er inte förledas att  se ner på dem som har annorlunda åsikter än ni. Tänk på att varje själ gör sina egna val. Den rätten har varje själ. Och ingen skall förneka någon denna självklara rätt.

Ni skall se det stora i det lilla, ty Mig kan ni alltid se, ty Jag är alltid med er, både i stort och i smått.

Se Mig, och Jag ser alltid er.

Med kärlek skall ni vandra på Jorden.

Amen

fredag 7 mars 2014

I DRÖMMENS RIKE

I drömmens rike sover ni lugnt och stilla. I drömmen träffar ni alla dem som har betydelse för er utveckling i jordelivet. Ta till er den information ni får under er resa i drömmens rike. På så sätt kan er kropp helas.

Blott ni tar emot den helande energin, så kan den verka i er kropp. Era drömma för er på lätta vingar genom drömmens rike. Ta emot den energi som bildas av drömmar. Ljusa, kärleksfulla drömmar riktar sig till hjärtchakrat. Mörka, dova drömmar hör grundchakrat till.

Lär er skillnaden på de olika drömmarna. Lär er  hur ni kan utnyttja drömmar i ert arbete på Jorden. Lär er drömmarnas psykologi för ett bättre helande av er själva, och andra. Låt drömmen vara en del av er vardag. Låt er översköljas av dem, låt dem rinna genom er, och låt er badas i drömmens rena sjö. Ta till er drömmen för den är viktig i livet. Om ni tillåter er att se er själva som en del av drömmen, utan att fördöma eller ha åsikter om er roll i drömmen, skall den bli som ett instrument, som ni kan spela underbar musik på.

Låt drömmen bli en del av ditt varande. Tillåt dig själv att vara som en dröm, lekande lätt, utan tvångströja.

När du tar emot en dröm i dina chakran, renas dessa från det smolk som samlats där under dagen. Dagens bekymmer och smärtor sopas undan, och kvar blir den dröm som du just nu drömmer. Tillåt dig att drömma. Tillåt dig att se dig själv i drömmen, ty den är din verklighet om natten, och din glädje om dagen.

Drömmen blir det redskap genom vilket du renar din aura och din kropp från negativa energier.  Den ger dig styrka och mod att möta dagen. Låt drömmen bli en del av din dag.

Amen

måndag 3 mars 2014

BEGRUNDA HELANDETS OCH DRÖMMENS GÅTA

Kära vänner. I dag har ni samlats här för att begrunda helandets och drömmens gåta.

Vi vill undervisa er i helandets hemligheter. Vi vill att ni betraktar er själva som små barn. Ni har alla de förmågor och kunskaper  som behövs för en helare, ni har dem med er när ni föds till Jorden. Men på olika sätt förtränger ni era förmågor. Främst genom att ni hela tiden upplyses om att era drömmar  är falska  och opålitliga tecken, och ingenting att bry sig om.

Vi vill i stället berätta för er att helandet genom drömmar är en vanligt förekommande företeelse. Ni ser hur ni som små barn växer och frodas. Ni ser hur ni  som små barn får sova ganska mycket, och hur ni vaknar glada och utvilade och friska  till en ny dag. Under drömmen ges er aura och er kropp  helande energier från Universum. Under sömnen har ni inte hela tiden det skal, den rustning, ni lagt er till med i livet.  Under sömnen lägger ni av er, er rustning, ni blir nakna som små barn, och därigenom kan helandets kraft nå er mycket bättre än när ni  som vakna skyddar er själva, på gott och ont,  vill vi säga.

Det är nödvändigt att skydda sin kropp och sin aura mot negativa energier och krafter, som annars kan skada er. Men det är inte positivt när skalet blir så hårt, och så starkt, att inte de goda och läkande energierna kan nå  igenom för att hela skador i er aura och er kropp.

När ni vilar, skall ni tänka på att låta er översköljas av goda energier, av ett vitt ljus, som kommer som en stråle från Universums högsta punkt.  Denna energistråle skall ni rikta till det ställe i er kropp som behöver helas. På så sätt skapar ni en kanal för helandets energier.

När ni lägger er till ro för natten, skall ni låta er begjutas med helig olja  -  ni skall igen rikta energi-strålen dit där ni behöver helas, och ni skall så sova lugnt om natten. Ty då får ni del av helande energi från Universum. Ni kan även låta andra ta del av denna energi. Blott den som önskar ta del av den, är mottaglig.

Amen