onsdag 26 februari 2014

ALLA DINA VAL FÖR DIG FRAMÅT

Här är ditt liv, med många möjligheter. Kom ihåg att valet är ditt. Ingen klandrar dig för de val du gör, blott du själv tar konsekvenserna av dina egna val.

Du kan lämna över ansvaret i Den Högstes hand. Han som är din budbärare och vägvisare. Han som är din rådgivare och vän. Tänk på att Han leder dig på snåriga, okända vägar. Han bär dig när du dignar, och inte orkar längre. Tacka Honom, ty utan Honom vore du intet.

Dina val är dina, och du kan aldrig göra fel val. Ty alla dina val för dig framåt i tiden, framåt i vishet, och också i nya insikter om dig själv.

Om du vill förändring, då väljer du förändring. Kom blott ihåg, att du kan endast förändra dig själv och din egen situation. Du kan inte ändra andra, eller deras beteende, eller livssituation.

Blott du ber om hjälp i din vånda, kan du få hjälp. Blott du tjänar med glädje, är det dig till nytta. Att tjäna under ok och knot gör din själ och din kropp illa.

I kärlek ger vi dig dessa råd.

Amen



söndag 23 februari 2014

LJUSETS BUDBÄRARE

Kära barn. Oroa dig inte. Du har ännu tid för eftertanke. Ge dig hän i dagen, och sov lugnt om natten. Du är redo för uppbrott. Redo för nya utmaningar i livet. Men ta dig i akt. Låt dig inte narras att ta in på oländiga vägar och stigar.

Du ser Ljusets väg ligga rak framför dig. Låt dig mötas  av Korsets och Ljusets budbärare. Se dig inte om i vrede. Nej, lämna ditt gamla liv med glädje och tänk inte ont om dem som sårat dig. Tänk på dem med kärlek, ty  de får själva bära sina kors, och de får själva svara för följderna av sina gärningar. Låt dig inte oroas för deras skull, ty varje dag har nog av sin plåga.

Du kan också låta dig vara en Ljusets budbärare i den tid, och på den plats du nu befinner dig. Blott du i kärlek tjänar andra, är det ett gott syfte med ditt tjänande.

Blott du går med glädje till din dag, och ditt värv, är det förtjänstfullt att vara kvar. Tänk på att om du kan tjäna med glädje, så är tjänandet det bästa sätt du har att vinna tillit till dig själv. Men om du inte kan tjäna med glädje, så bör du söka andra utmaningar.

Amen 

tisdag 18 februari 2014

VÄNSKAP

Vänskap i tiden det dyrbaraste du ägt
Vänskap i glädje och sorg,
vänner att le med
att gråta med.

Vänner att bara vara med

Vänskap
glöm inte detta, min vän.

Där du är,
finns även jag
även på avstånd
är jag din vän

även då tiden gått många solvarv
är jag din vän

Aldrig glömmer jag dig
 -  alltid finns jag för din skull.

Förgät mig inte
Lämna inte min vänskap,
bort skall du resa,
långt bort,
men min vänskap följer dig på färden,
nu och för alltid är du min vän.

Vänskap i tiden
skall alltid finnas
Glöms aldrig, aldrig bort.

Amen

söndag 16 februari 2014

FINN DIN VÄG

Finn den väg du har att vandra. Räds inte mörkret, ty det finns inte.  Räds intet, du är en del av den stora Kraften, så varför skall du då rädas? Varför skall du se neråt när du står på klippan? Betrakta i stället molnens  flykt över himlen. Betrakta fåglarna, örnen som seglar nedanför dig... Betrakta skönheten i Guds natur. Gläds åt att vara en del av Alltet. Men räds inte, ty du har intet att rädas.

Kom ihåg  att den Helige Ande alltid finns för din skull. Kom ihåg att du är en del av Gud, och som en del av Honom är du helig. Du är en helig varelse, och du skall glädjas åt att vara detta. Gläds åt att vara  en del av Guds skapade verk. Han har själv blåst liv i dig, och Hans kraft finns i din själ och din kropp.

Du är en del av Världsalltet. Du är en del av helheten och utan dig skulle det saknas en bit av denna helhet.  Du är viktig, din plats i Universum är viktig.

Ta hand om din själ och din kropp. Känn efter hur din kropp mår. Känn efter hur din själ trivs i din kropp. Glöm inte bort glädjen, ty den är en del av livet. Glädje skall du dela med dig, känn efter i din kropp hur den andas, hur den vibrerar i takt med Universums kraft. Tänk på att kroppen är en del av dig. Den är din själs hydda under jordelivet, och din kropp andas och vibrerar i takt med Universums kraft och andning.

Varje andetag är en suck från Universum.

Gläds åt att finnas till, du lilla människobarn. Gläds åt din plats på Jorden och i Universum. Här och nu är din plats. Här och nu skall du glädjas åt ditt liv.

Sången är viktig. Sjung Livets sång, melodin finns i ditt hjärta. Rytmen är densamma som Universums rytm. Hör Universums hjärtslag i din sång. Sjung Livets egen melodi. Låt den klinga högt, högt över Jorden.

Amen

fredag 14 februari 2014

GLÄD DIG, DOTTER ZION

Hör här, dotter Zion
din tid är kommen,
till Jorden skall du vandra
återvända till de ängar
du beträdde.

Du mångomsjungna,
din väg blir lång och svår
men Mina änglar skall följa dig,
de skall bär din klädnad
de skall sopa vägen
de skall bära dig över
djupen.

Gläd dig dotter Zion
ty du är den som skall komma
Du är den alla väntar på

I fröjd skall du mötas
och de svarta mörka
djupen skall du bäras över.

Välsignad är du.

Amen

onsdag 12 februari 2014

DU ÄR DEN SOM ALLTID FUNNITS

Min ängel,
se in i mina ögon
du är den lyckliga
den som sett Jorden födas
från den stund fanns du

Du är livgivaren
du fanns i begynnelsen
du är och skall vara

Evigheten följer dina spår
ty du är en ängel
av Gud utgiven

Till Hans ära skall du
dansa och sjunga
ty du är den som alltid funnits

Livgivaren, Modern
den som burit Jesus på
dina armar

Allt skall ges dig åter
Kärleken följer dig
min älskade.

Amen

måndag 10 februari 2014

DU STÅR VID VÄGENS SUT

Kära vän.
Du står vid vägens slut
du ser dig om
tänk på tiden som gått
tänk på din längtan
friheten hägrar

Du står vid vägens ände
du är fri
från Jordens bojor.
Jag tackar dig för att du kom.

Jag ser dina ögons trötthet
Jag hör din själs klagan
gråt ej mitt hjärta
du finns till för kärlek
le med dina ögon
ty ögonens ljus speglar solen
så jag ger dig glädjen åter
du skall förstå ditt liv
och dina misstag skall förlåtas dig
den dag du står åter vid Min port.

Amen

torsdag 6 februari 2014

TRO PÅ DIN FÖRMÅGA OCH DIN INRE KRAFT

Kära vänner. Tro på er förmåga, tro på er inre kraft. I kärlek samlas ni, i kärlek till den Högstes kraft och insikt. Förmåga har ni, låt kunskapen från er själ flöda fritt. Låt er inte hindras av några tankar.

----

Jag står vid din sida,
lyft upp din blick
och du kan se mig,
du skall låta ditt ansikte översköljas
av Min heliga olja.

Jag ger dig allt du begär,
Mitt mest älskade  barn.
Förtröttas inte i din tro på Mig,
Jag finns alltid nära dig
Jag omsluter dig i Min famn
Jag ger dig allt du behöver.

Mitt mest älskade barn,
Vila trygg i Min famn.

Amen

tisdag 4 februari 2014

NI ÄR EN DEL AV DEN KRAFT SOM OMSLUTER VÄRLDEN

Kära vänner. I dag har ni alla medverkat till Jordens helande och renande. Den kraft som strömmar från er grupp ut genom världen, genom rymden, och studsar tillbaka till Moder Jord, är just det som alla själar finner väsentligt: Ljusets kraft.

Ljusets förmåga till helande är välkänt. Även ni, Ljusets Barn, uppbärs av den kraften. Även ni är en del av den kraften som omsluter Jorden, som uppfyller Jorden, som är det som uppbär Alltet.

Även ni är en del av den kraft som omsluter världen, och är en del av den.

Ni vill uppnå något. Då måste ni alla underkasta er en prövning, och en rening. Ni måste alla inse att ni behövs, och ni måste tro på er förmåga att omvandla det Ljus ni får er tillsänt  -  Omvandla detta Ljus till en kraft som omsluter världen.

Den kraften är helig och få inte missbrukas. Den kraften ges till den som rätt förmår att förvalta den. Den kraften är er och skall ges för att Jorden inte skall förgås, inte gå under, i det kaos som skapats av människorna.

Ni är krigare i det krig som alltjämt pågår mellan Ont och Gott. Ni har alla fått den rustning som behövs för att strida i Ljusets tjänst. Därför är ni här. Därför ges ni Ljusets Svärd  -  Just för att ni är skickade till denna uppgift.

Ni får inte blygas för era förmågor. Ni måste tro på er härkomst och er kraft. Ni måste ha tillit till att ni fått denna uppgift tilldelad var och en av er.

Ni måste tro.

Ta till er Kärlekens och Ljusets budskap. Gå ut och verka i Ljusets tjänst och lämna "Intet".

Kärleken är evig.

Amen.



lördag 1 februari 2014

SE PÅ DITT ARBETE MED GLÄDJE OCH STOLTHET

Kära barn. Ta till dig Helig Ande. Låt mig blåsa liv i din tunga, så att du kan tala fritt och länge om sådana ting som just nu är aktuella.

Ge dig tid att vänja dig vid din nya skapelse och skepnad. Du är förändrad, mitt barn. Du är inte i dag densamma som i går, eller i förrgår. Du går mot Ljuset, mitt barn. Ditt liv förändras stund för stund.Se dig i dagen, se dig i natten. Se hur du ständigt söker sanning och rättfärdighet.

Din uppgift är att fortsätta söka sanning och rättvisa. Påpeka det du finner felaktigt. Alla dina tankar är givna av Gud. Tacka för den information du får. Du har Helig Kraft i din hand. Låt din hand springa snabbt över pappret. Låt din hand bli ditt redskap i kampen mot våld och orättvisor.

Du har en talande tunga. Låt den arbeta för dig på så sätt som var sagt att skulle ske.

Arbeta för fred och rättvisa. Låt dig aldrig förtröttas i det arbetet. Uppskatta dig själv och ditt livsverk. Ju mer du låter Mig fylla dig och din själ med Helig Kraft, ju mer kan du åstadkomma.
Låt dig inte förtröttas, min vän. Var inte så nedslagen, ty du uträttar storverk på jorden.

Du låter Mitt namn flyga på änglavingar över världen. Du skall fortsätta ditt verk, ty det är stort. Du skall se på ditt arbete med glädje och stolthet, ty du utför Min uppgift, din uppgift är given dig av Himlen, därför skall du i glädje fortsätta det du påbörjat. Ingen uppgift är för ringa.

Låt dig inte nedslås av onda tankar, ty Min kärlek följer dig, dag som natt. Jag ger dig allt som du behöver för din uppgift, därför kan du med tillförsikt se fram mot  din dag på Jorden.

Amen