måndag 30 december 2013

SE GUDS HÄRLIGHET

Livets gåta ser du framför dina ögon. Öppna dina ögon och se Guds härlighet. I dessa dagar sker under. Den som har ögon att se med, den ser. Den som har öron att höra med, den hör. Den som vill tro, den tror.

Många är de som går under i naturkatastrofer. Många är de som dödas av sina vänner, som är deras fiender. Svårt är lidandet mänskligheten utsätts för. Hon har en del i den förintelse som sveper över jorden. Hon har en del i den brand som sveper över världen. Människans dårskap och önskan till makt och ära, pengar och ägodelar, har sin del i det som sker.

Hon har inte beaktat Jordens behov, hon har blott sett till egen vinning. Därav detta oerhörda. Detta hemska lidande hon utsätter sig själv och sina medsystrar och bröder för.

Människan måste vända tillbaka till sitt ursprung. Hon måste lära sig att förstå sin härkomst och tillblivelse. Annars är hon förlorad. De som blir kvar  --  i katastrofernas spår följer sjukdom och oerhörda lidanden. Farsoterna sveper över Jorden. Nya farsoter, okända för människan, dyker upp i svallvågen efter katastrofen.

Jorden kastar av sig sina plågoandar. Jorden behöver hjälp. Helande kraft strömmar genom händerna på dem som SER  -  de som önskar annan tid  -  Försoning måste ske. Alla måste försonas med sitt förflutna. Försonas med det de gått i genom i många liv.

Många måste vända åter till barndomen, ja, före födelsen  -  och söka försoning med sitt förflutna. ÄLSKA DIG SJÄLV. Ty så älskade Gud världen att Han gav dem sin son. Gud gav dem sin kärlek. Gud gav dem styrkan att leva på Jorden.

Gud älskar alla, men alla älskar inte Gud. Många är de som i stället begär makt. De ser inte Guds kärlek som väsentlig  och viktig. De förskjuter Gud och Hans verk tror de inte på.  De skapar avbilder av Guds verk och påstår sig vara Guds ställföreträdare  på Jorden. De tror sig vara Gud. Ve dem.

Amen

lördag 28 december 2013

ALLT HÖR SAMMAN

Allt hör samman, Mörker och Ljus, Dag och Natt, Kärlek och Hat, Godhet och Ondska. Kom ihåg att de speglar allesammans verkligheten. Två sidor av samma mynt. Det ena är  intet utan det andra.

Man kan inte sjunga kärlekens lov, om man inte upplevt smärtan. Man kan inte se och glädjas över dagens solljus om man inte känt vanmakt över nattens mörker.  Därför är du här, för att lära och förstå vidden av motsatsernas riktighet och viktighet.

Spänn bågen, känn hur strängen  vibrerar när den tänjs till sitt yttersta. Så skall också dina förmågor och krafter tänjas, för att du skall förstå skillnaden mellan gott och ont. Mellan dessa två finns ett spektra av känslor och toner. Känn dem alla, sjung tonerna, från den högsta till den lägsta, och du skall  förstå hur allting är.

Dina känslor skall tänjas och sträckas, från kärlek till hat, olycka och glädjerus. Alla känslor har ett ursprung.  Lycka likväl som olycka. Därför måste du känna dem alla. Du måste lära känna dig själv.

I känslan känner du dig själv och förstå den människa du är. Förstår din själs enorma visdom och kunskap. Men också att din själ besår av oändligt mycket  mer än vad du kan ana.  Endast att ta människogestalt kan ge dig den kunskap  om din själ, som är målet och meningen med själavandringen på jorden.

KUNSKAP OM DIN SJÄL.

Amen

onsdag 25 december 2013

GLÖM DET SOM SMÄRTAR

Andens makt är stor. Makten ligger hos den som vill förändra världen. De som vill förnyelse kommer att segra.  De som vill fortsätta förstörelsen kommer att gå under. 

Betänk valmöjligheterna. Betänk vart livet och Ljusets väg för dig. Förglöm  allt som smärtar. Alla som följer Ljusets väg har Ljusets kraft och Andens svärd. Vägen är rak. Ljuset segrar.

Ta emot smörjelsen. Ta emot Helig Ande. Vi finns för din hjälp. De som upplever rymdens främmande herrar i sina skepp, har också de en uppgift att fylla. Kom ihåg att det finns många dimensioner. Många,  många fler än du kan ana i din mänskliga gestalt.

Bit för bit öppnas  dina ögon, du ser in i det fördolda, du upplever världar du aldrig förstått  -  men de finns. Lita på det.  Dina drömmar för dig framåt. Du seglar drömmens skepp om natten. Ta till vara dina upplevelser, de för dig framåt i kunskap och vetande.

Se puzzelbitarna, lägg puzzlet och du förstår  livets mening  -  och dess motsatser.

Amen

tisdag 24 december 2013

DU HAR EN PLATS I GUDS STORA PLAN

Alla dina tankar är givna av Gud. Allt du känner, allt du tänker, allt du förnimmer, är en del av Hans godhet mot dig. Känn Hans kärlek i allt du känner, tänker och gör. Din kärlek till Honom skall vara ditt rättesnöre i livet. Din kärlek skall bära dig genom svårigheterna här, och för dig så småningom fram till Livets port.

Du undrar över livet och du har svaren i ditt hjärta. Den mörka tid  du ser omkring dig råda är ännu inte över. Du märker hur svart alltsammans ter sig, och du önskar Ljuset tillbaka. Betänk att allt ingår i den plan, där även du har en plats. Betänk att mörkret skall råda förrän dagen gryr, och Ljuset återvänder. När tiden är mogen, är också dagen här.

Att övergå från en dimension till en annan är inte lätt i din nuvarande form och fysik.  Det återstår ännu många faser och förändringar  innan detta kan ske. Du kommer att befinna dig i flera olika  tidszoner och dimensioner samtidigt, men du måste vänjas vid detta. Detta kan inte ske över en natt. Din dag kommer att bli lik din natt, du kommer obehindrat att färdas mellan de olika zonerna.

Många är de som färdas med dig, många är de som kommer att uppleva samma sak. Men det finns också de som kommer att bli kvar, att bli efter. men även för dem finns en plan, även de kommer att ha möjlighet till andlig utveckling och framsteg.

Amen

torsdag 19 december 2013

JORDEN ÄR DIN ARBESPLATS

Kära barn. Tröst behöver du, och tröst får du. Din oro är obefogad, lämna till MIG din oro och dina bekymmer. Intet ont händer dig, ty Jag vakar över dig, dag som natt.

Alla dina bekymmer härrör sig från futiliteter. Sådant du inte alls behöver bekymra dig om, egentligen. All din oro viker från dig, blott du kan ha din tillit i MIG. Glöm bort dig själv för ett ögonblick. Se ut  över gränsen, in i det okända  -  in i det liv som du egentligen tillhör -  COSMOS.

Där är ditt hem. Jorden är blott din arbetsplats. Tänk inte så mycket på att förvärva jordiska ting. Låt din själ vila i MIG i stället, så finner du ro i din själ. Där finner din själ den ro den eftersträvar

Du är alldeles för upptagen med att förvärva jordiska ting, att underhålla dem, att föröka dem. Jordiska ting hör Jorden till. Din själ längtar efter himmelska ting. Ting från ditt hem i Cosmos.

Du skall och du bör finna nyckeln till ditt hem  -  där finner du även det lugn du eftersträvar  -  inte på jorden bland alla  de förgängliga ting du förvärvat under din jordevandring.

Din själ   längtar efter att få dricka sig otörstig i Kunskapens källa. Sök den, du finner den om du vill.

Amen 

söndag 15 december 2013

DINA TANKAR OCH KÄNSLOR FORTPLANTAR SIG ÖVER VÄRLDEN

Alla dina tankar är givna av Gud. Den information du får är rätt och riktig. Oroa dig inte, ty din  kanal är ren och klar.

Du har förmåga att se i det fördolda. Använd den i din dag. Du har känslan för vad som är rätt och riktigt. Känn i ditt hjärta vad du bör göra. Hör ditt hjärtas slag, vad talar hjärtat om för dig i dag. Vilka minnen vill du återuppväcka, vilka vill du tränga undan. Lämna över till Mig det som känns svårt att förlåta, svårt  att förstå. HÄMNDEN ÄR MIN.

Du har fått se och höra det som inget öga ännu sett, och inget öra ännu hört. Vad söker du då att finna? Du har alla nycklar till visdom och kunskap . Använd dem till att låsa upp dörren till ditt innerstas rum, ditt hjärtas heliga  kammare. Skåda in i din själ, se glöden och hettan i din vilja att utforma världen på så sätt som var tänkt som din uppgift.  Gör din uppgift. Glöm dig inte i världsliga ting. Det du oroar dig för!  Vad har det för betydelse när du ser världens situation i dag. Vilka följder får din oro på världens barn, och det som händer just nu runt om i världen?

Återverkningar sker. Tanken är evig. Likt vassa irrbloss strör du dina olyckliga tankar och känslor runt omkring dig. Stilla dig litet, Mitt barn. Du behöver ro. Du behöver stärka din tro på dig själv och din förmåga. Att hela din hjärtesorg är viktigt. Ta till dig kärleken vi sänder dig.

Olyckor kommer alltid att ske. Se då hur världens barn (har det). Är du redo för de tider som stundar?

Lämna dig själv för ett ögonblick och låt din blick och ditt sinne fästa sig i fjärran. I sådant som verkar onödigt för dig att ta del av. Men detta tänkesätt  är fel, Mitt barn. Dina tankar och känslor fortplantar sig över världen, genom  Cosmos.

Lämna din oro, Mitt barn. Du har ännu tid för återupprättelse. Det som skall ske, det sker, och du är en medverkare i detta.

Amen

torsdag 12 december 2013

LYSSNA TILL MODER JORDS BEHOV

Kära barn. Du vet din uppgift. Ta till dig information om vad som komma skall.

Världen står inför stora omvälvningar. Sorg och oro råder. Naturkatastrofer händer, Moder Jord kastar av sig sitt ok - hon begär, hon kräver befrielse från sina plågoandar. Det blir en svår tid för människorna. Vattenstormar kommer, berg faller ned. Jorden översvämmas av tårar som faller som vattenkaskader från himlens änglars ögon. Se, dotter Sion, Moder Jord kastar av sig sitt ok.

Misströsta inte. De som blir kvar, återuppbygger livet för människorna på Jorden. De som blir kvar, blir det nya herrefolket - de som lyssnar och lär. Lyssnar till Moder Jords behov. Misströsta inte. Det nya herrefolket lyssnar till människans behov. Hennes behov av tröst. Hennes behov av glädje.

Du är en av dem som gör detta. Du måste stilla ditt sinne i bön och meditation inför detta oerhörda som kommer att ske. Ta till dig kunskapen om Alltet. Om vad som sker i Cosmos. Inget är dolt för dina ögon, blott du öppnar dem och ser med ljust sinne och vidöppen blick. Allt får du veta.

Du är en av dem som återuppbygger Jorden. Cosmos är ditt hem. Jorden är din arbetsplats. Rena och hela Jorden med kärlek. Ta emot hennes välsignelse för ditt arbete. Hon tackar dig genom att hålla dig i sin famn. Hon föder och kläder dig, och hon ger dig vederkvickelse till din själ,  då hon låter havet brusa och skogen susa till din glädje. Hon låter fåglarna sjunga till din ära, hon låter djuren söka sig till dig och visa dig sin kärlek och tillgivenhet. Allt detta  skall ge dig kraft och mod att fortsätta ditt verk.

Du är välsignad som fått denna stora uppgift

Ta emot den med glädje.

Amen

lördag 7 december 2013

TRO PÅ DIG SJÄLV

Kära vän. Se tiden an. Dina energier bildas ständigt nya. Du förs ständigt framåt i din utveckling. Oroa dig inte, du är på rätt väg, och i sinom tid är du framme vid målet. Se tiden an.

Se solen, stjärnorna och molnen på himlen. Vet, att där är ditt rätta hem, ditt eget alter ego där du vistas nu och då. Varje natt gör du resor i Cosmos. Varje natt träffar du nära och kära, undervisas i det du bör veta.

Du är på rätt väg. Dina insikter i helandet för dig framåt, och du gör de framsteg som behövs för att hela jorden, och människorna som finns där.

Du ser inte alltid ditt verk och det du gör. Du tror att ingenting av det du gör är nyttigt. Du låter EGOT få en stor plats i din tillvaro, alldeles för stor, vill vi påstå. Slå av på takten, låt tanken vila i nuet, på så sätt återfår du din kraft.

Du måste tro, mitt barn. Du måste tro  på din förmåga att hjälpa, tro på din kraft som är stor. Låt oss stå dig bi i din ansträngning. Du helas till kropp och själ i ditt trädgårdsarbete. Vistas i din trädgård gärna hela dagen, ty där återhämtar din själ sin förlorade kraft. Du känner helande energier strömma genom din kropp.

Tillåt dig att känna helandet. Samma helande får du varje kväll då du går till vila. Vi skänker dig Kärlek och helande Ljus och Kraft. Du är rätt i tiden och du behöver endast sända en bön till  oss om helande, vi verkställer dina böner. Känn vår närvaro  idag, i tiden, alla dagar.

Vi finns här för din skull. Vi vakar över dig. Du skall veta att du behövs för jordens helande, ty din kraft är stor.

Ta till dig vår kärlek i dag, och alla dagar.

Amen

måndag 2 december 2013

I DAG ÄR BÖRJAN TILL ERT NYA LIV

Kära vänner. I dag är början till en ny tid. En tid ni väntat länge på. Ni är förundrade, ni lever i förväntan. Allt är nytt, men allt är också gammalt. Allt har skett förut på andra ställen, andra planeter i Universum.

Ni upplever detta på nytt, och på nytt, och på nytt. Ingenting är nytt för er. Ni har alla genomgått de metamorfoser som behövs för den cirkel av liv som ni alla genomgår.

Kom ihåg att tänka i de banor  ni blivit instruerade till. Ni vet inom er helt och fullt vilken väg ni har att gå, vilka vägskäl ni har att akta på.

Ingenting är nytt och oväntat för er, men ni har låtit era minnen försvinna i Glömskans hav. Ni är redo att öppna upp den kanal genom vilken ni får ljus och kärlek och värme er tillsända. Smärtsam kan processen helt säkert bli. Ni kommer att på olika sätt känna av detta, ty öppnandet sker inte automatiskt. Ni har länge stängt denna kanal, och att öppna  den kan liknas vid att födas på nytt.

Ja, ni blir pånyttfödda i så motto att det är dags att lägga av er era gamla förklädnader. Ni skall ikläda er Sanningens mantel och Kärlekens huvudbonad. Så skall ni leva.

Glöm allt.  I era tidigare liv fanns utrymme för osanning och lögn. Kärlekslöshet och likgiltighet.  Allt detta skall ni nu lägga från er. Från och med nu skall ni tänka mer i kärlek än i agg. Från och med nu skall ni leva som  de Ljusvarelser ni egentligen är. Nu ställs krav på er, på ett sådant plan ni inte är vana vid.

Smärtsam blir processen. Men Jag stöder er. Jag sänder härskaror med änglar till er hjälp. Initieringen är fullbordad, och ni har endast att följa hjärtats röst.

Ske er såsom är sagt att skall vara.

Amen