onsdag 27 november 2013

GÅ IN I MIN FRID, OCH STANNA DÄR EN STUND

Kära  vän. Stilla dig litet i bön och meditation. Låt ditt argsinta sinne vila en stund i Min frid, som varar för evigt och övergår allt förstånd.

Du måste stilla dina tankar ibland. Stanna upp i vardagen, i ditt varande i livet. Du har många järn i elden. Många problem att lösa under din livsresa. Din uppgift i Världen är inte alltid lätt. Så är, och skall vara.

Därför är det viktigt att du ibland stannar upp ett slag, och låter allting vara som det är. Inte oroa dig, inte låta dig bli hetsig och arg över andras beteende. Saker du inte kan ändra på, inte göra så mycket åt. Låt i stället allting vara som det är, gå in i Min frid, och stanna där en stund.

Låt dig uppfyllas av friden och känn hur den fyller varje cell i din kropp. Återhämta dina krafter ur Min källa som varar i evig tid. Alltid kan du släcka törsten där. Varje stund på dagen och om natten finns den tillgänglig för dina behov.

Drick dig otörstig, Mitt barn. Drick dig otörstig och känn FRID. Alla dagar och alla stunder vakar Jag över dig, Mitt älskade barn.

Jag finns till din hjälp. Närhelst du ropar på Mig finns Jag där.

Amen

fredag 22 november 2013

SE GUDS SKAPADE UNDERVERK

Kära barn. Pingst är hänryckningens tid. Lyckan är att vara på jorden när hänryckningen kommer. Se Moder Jord. Hon blomstrar. Se vilka underbara färger som naturen bär.

Du skall leva i nuet, ta till dig allt som naturen har att bjuda. Ta till dig kärleken. Låt den blomstra i ditt liv. Ta till dig solen och månen och alla stjärnorna på himlen. Lämna sorgen bort. Du har ju glädjen i ditt sinne. Ta till vara glädjen.

Lovsjung. Ty nu är tid för förnyelse. Tid för den Helige Ande att på nytt uppsöka människorna. Låt Honom få plats i ditt hjärta. Låt Honom uppfylla dig med sin Helige Ande. Låt Honom fästa sig i ditt sinne. Ta till dig det Han har att erbjuda dig. Låt dig uppfyllas med Helig Glädje. Glöm bort svårigheterna.

Ty i dag är dag och stund för att uppfyllas av Helig Ande.

Se dig, du lilla människa. Se dig som den storhet du är. Se dig som Guds skapade underverk. Hur förunderlig är inte skapelsen? Hur förunderlig är inte det lilla barnets tillblivelse?

Kan någon förstå tillfullo hur det lilla ägget och den lilla spermien kan sammansmälta för att utvecklas till just  den lilla underbara människa som sedan ser dagens ljus när tiden är mogen. Hur kan någon människa betvivla Guds storhet när man beskådar detta lilla underverk.

Du är Guds skapade underverk. Du är unik, och du skall alltid känna glädje och förundran över dig själv.

Du är Helig. Så som en del av Guds Treenighet är du en Helig Del av Hans skapade underverk.

Ta dessa ord till dig. Lev väl, Mitt älskade barn är du.

Amen

söndag 17 november 2013

ALLA ÄR SPRUNGNA UR GUDS KÄRLEK

Kära barn. Låt kärleken flöda. Genom ditt hjärta, ut ur ditt hjärta. Låt kärlekens ljusstrålar träffa alla dem du möter. Låt den värma och lysa. Frys inte ut någon. Ge inte någon dåligt samvete för något den inte rår för.

Låt kärlekens ljus bli din ledstjärna på din väg genom livet. Låt oljan i din lampa bestå av kärlek. Tänk på alla dem som besöker dig, att du ger dem kärlek. Ty alla som besöker dig behöver kärlek i stor mängd. De är alla sökare på livets väg, och de känner stor oro över att de inte finner sin plats i livet. Hjälp dem. Du förmå ge dem  det de behöver. Gör det då!

Du har kärlek i ditt hjärta. Låt den flöda ut över människor i nöd. Möt alla i din omgivning med kärlek. Tänk på att ingen behöver, eller blir hjälpt, av hårda ord, eller elaka tankar. Tänk positivt om alla.

Alla har sin givna plats i tillvaron, likaså som du har det. Ni tillhör samma enhet. Alla är sprungna  av Guds kärlek. Där är din rot, din fasta grund. Du behöver inte oroa dig för andras liv och leverne. Deras karma styr deras väg. Blott du visar dem vägen i Kärlek och Ljus har du uppfyllt din uppgift i tillvaron.

Amen.

torsdag 14 november 2013

KÄRLEK LEVER I DITT HJÄRTA

Kära barn. Oron förmörkar ditt sinne, din dag. Finn din trygghet i Mig. Jag finns här för din skull. Endast för dig är Jag. Du är en helig del av Mig, och du är Mitt älskade barn, till vilket Jag har behag.

Du finns ju i världen för att bringa frid till människorna. Du finns ju i världen för att berätta om Mig och om den värld du  tillhör, och den världen tillhör var och en som önskar vara där. Som vill underkasta sig Ljusets lagar.

Alla de som vill fred och inte krig. Alla de som vill tjäna i stället för att härska. Alla de som vill vandra på Ljusets väg. De som i sig är Ljusets barn. Alla dem skall du upplysa om deras härkomst, och vart de en dag skall  återvända. Du har din uppgift, stor i Tiden.

Du har läkandets gåva, medsänd och förvärvad genom många liv på jorden. Använd dina gåvor. Ge människorna skrattet åter, ty humorns gåva är din. Se människorna skratta och le. Se dem betrakta  dina tavlor och bilder. De blir i glädje och skratt när de ser den humor du tecknar i dina målningar.

Kärlek lever i ditt hjärta, släpp in Min frid i dig idag och alla dagar.

Amen

måndag 11 november 2013

LÄMNA VÄRLDENS ORO FÖR EN STUND

Kära barn. Var finner du ro för din oro? Var finner du ro i din själ? Var söker du den frihet du längtar till? Var har du dina tankar? Många frågor, kräver många svar.

Du finner inte ro i världens oro. Du finner  inte ro utanför din kropp, ty friden du söker finner du inom dig. Det är din uppgift att finna den i dag. Det är din uppgift att lämna världens oro för en stund, och i stället söka inom dig den ro och den frid som varar för evigt, inte bara för stunden.

Lämna dig en stund i lugn och stillhet och förbli i den stillheten. Där har du den frid och det lugn du söker.

Amen

fredag 8 november 2013

VÄND OM, DU MÄNNISKOBARN

Vänd om, du människobarn. Vänd om, ty din väg leder dig fel. Finn din väg till lycka genom att gå andra vägar. Du vet att du går fel, ändå söker du lyckan på de vägar som inte för din själ framåt i visdom. Du måste söka nya vägar, nya stigar.

Andra tider stundar för människan. Andra tider där hon lär sig ödmjukhet inför livets gåta. Ödmjukt skall hon vandra sin väg. Ödmjukt inför allt det Gud skapat på jorden. Människan skall finna sin litenhet i Universum. Hon skall förstå  att hon ingenting förstår av skapelsens underbara tillblivelse. Hon skall inse att hennes förstånd är begränsat att förstå endast en del av det som hon önskar veta.

Hon är inte mogen att förstå och inse Guds storhet. Hans skapade verk är stort. Han har genom sin blick fått himmel och jord att uppstå ur intet. Ur kaos har Han skapat allt det ni ser och upplever. Hans kraft är stor. Må ni ära och prisa Honom i evighet.

Hans älskade barn är alla människor. Både de som älskar och aktar Honom, men också de  själar som förnekar Honom och Hans skapade verk. Han ser i kärlek till alla, men Han begråter dem som vandrar egna vägar.

Amen

onsdag 6 november 2013

DIN FAR ÄR EN UNDERBAR FAR

Kära barn. Visst har du en far, en far som alltid finns för dig och dina behov. En far som du kan se upp till, som ger dig det du behöver varje dag och stund. En far du  aldrig behöver bli besviken på, ty Han finns alltid till för dig, bara för dig.

Han gläds åt dina framgångar, och stöttar dig i dina motgångar.  Det du vill ha, så får du av Honom, blott det är till gagn och nytta för dig i din utveckling. Och om du verkligen behöver det. Onyttiga saker får du inte, ty de kan skada din själ.

Han ser i glädje till dina framgångar, både i smått och stort, och Han hjälper dig  när du har det svårt. Din far är en underbar far. Du kan alltid lita på att Han finns där, just för din skull.

Tacka Honom för de gåvor Han ger dig, dagligen och stundligen. Var Honom trogen i det lilla, så väl som i det stora, ty du kan förlita dig på att Han alltid vet bäst vad du behöver just nu.

Oroa dig inte för att Han skall gå i från dig, att Han skall lämna dig, ty Han överger aldrig sitt mest älskade barn. Och det är du. Hans mest älskade barn är du.

Du kan vila trygg i Hans famn.

Amen

söndag 3 november 2013

VARJE SKEENDE I LIVET HAR SIN BETYDELSE

Kära barn. Du har livets gåva i dag. Var tacksam för att just du har fått livets gåva. Var tacksam för vad livet för med sig till dig, av sorger och bekymmer, av ljus och glädje, av skratt och tårar. Alla olika skeenden i livet har till uppgift att fostra dig. Att låta din själ växa i kunskap och visdom.

Därför är inget skeende betydelselöst eller fel. Nej, tvärtom. Varje skeende i livet har sin speciella betydelse, och alla siktar till att ge din själ den kunskap den är på jorden för att inhämta.

Oroa dig inte för att det du gör eller tänker, är fel. Ty varje kunskap du erhåller, för dig framåt i din utveckling. Därför är inget skeende i livet fel, ty varje sak har sin givna plats i livet. Det finns inga betydelselösa skeenden i livet, ty de siktar  alla mot ett mål. Ett mål där varje sandkorn av kunskap är lika viktig för helheten. Trots att ni människor sällan förstår detta, på grund av att ni inte besitter kunskapen om Alltet. Därför är också er kunskap om livets skeenden liten och ofullständig.

Men ni förmår mer än ni tror. Blott ni ber om hjälp att få kunskap och insikt, så får ni också det stöd och den hjälp ni behöver. Alla dagar intill tidens ände.

Amen