måndag 30 september 2013

LÄR DIG FÖRLÅTELSENS KONST

Kära barn. Förlåtelsens konst kan vara svår att lära. Ja, för en del är det de allra svåraste i livet: Att förlåta och förstå sina vänner och ovänner, när de har brustit i sitt förtroende.

Förtröstan. Tänk i glädje på att Gud förlåter dig alla synder och felsteg! Tänk i glädje på att Han tar emot dig i sin himmel när tiden är mogen, TROTS att du inte alltid förstått att göra det rätta.

Tänk på att Han följer dig alla dagar, leder dig på din väg genom livet TROTS att du inte alltid ser den smala vägen, blott den breda.

Tänk på Guds alltomfattande oändliga kärlek till dig. Tänk på att du är Guds mest älskade lilla barn, som Han alltid förlåter, om och om igen.

När du tänker på detta, skall du i djupet av ditt hjärta känna den frid Han inplanterat därinne, och även du skall kunna ge förlåtelse till allt och alla, inklusive dig själv.

Du skall känna alla skulder lyftas från dina axlar, och du skall veta att Han bär inte bara dig, utan även hela din skuld.

Du är förlåten, mitt barn. Du är förlåten, och din skuld är för alltid borta.

Amen

fredag 27 september 2013

LÅT INTE TINGEN BINDA DIG VID JORDELIVET

Kära vän. Låt inte tingen binda dig med jordelivet, med världen. Upplev jordelivet som en vandring, inte som en period då det är nödvändigt att samla i ladorna. Upplev skönheten i naturen, för den skull behöver du inte äga naturen.

Tänk på att när du återvänder till Mig, kan du ta med dig intet av de ägodelar du samlat på dig under jordelivet. Du återvänder till Mig på samma sätt som du kom till jorden. Intet, mer eller mindre, kan du ta med dig som resebagage.

Du måste lära dig att lämna över allt till Mig. Alla sorger och besvikelser, och all din oro för morgondagen, eller för din familj eller något annat du oroar dig för. Jag ger dig varje dag det du behöver. Du behöver inte samla ett överskott för att använda dig av när andra tider stundar, ty dessa tider är nu, och Jag finns alltid här vid din sida för att tillfredsställa dina behov.

Du skall ge av ditt överflöd till den som intet har. Då är du en del av den gudomliga processen, där du får vara Min hand. Du får hjälpa Mig att hjälpa, och du kommer att känna glädje i ditt givande.

Amen

måndag 23 september 2013

FÖRLITA DIG ALLTID PÅ MIG

Kära barn. Jag överger dig aldrig. När det är som tyngst, som svårast för dig, när du upplever den största smärtan, och de djupaste sorgerna, alltid går Jag med dig.

När du dignar under din börda bär Jag dig. Över mörka vatten, steniga åsar, bråddjup, bär Jag dig. När du dignar under bördan bär Jag den åt dig. Förlita dig alltid på att Jag finns vid din sida, ty så är det  och skall alltid vara. Jag lämnar dig aldrig. Du måste tro och lita på Mitt ord.

Se in i ditt hjärta, i hjärtats djupa vrå finns Jag, och Jag är alltid med dig. När du gläds över solen,  månen, stjärnorna, naturens under, då är det Jag som tänder glädjen i ditt bröst.

Tänk på att Jag alltid finns där, för din skull är Jag där. Dina behov ser Jag, och Jag är villig att uppfylla dem alla. Oroa dig inte, ty Jag finns alltid med dig.

Du skall blott tro på att Jag är villig att alltid omsluta dig i Mina armar. Ty Jag är Kärleken.

Kraften att leva ger Jag dig alla dagar intill till livs slut.

Amen 

lördag 21 september 2013

ÖPPNA DITT HJÄRTA FÖR SAMTAL MED GUD

Kära vän. Tacksamhet präglar deras sinnen som du har hjälpt och hjälper. Många själar kämpar länge  för att hitta hem. Ta dem i handen, led dem på vägen, visa dem Fadershusets port.

Evig tacksamhet  kommer att prägla deras sinnen. Tacksamhet som värmer dig, och för dig framåt i tiden och i din utveckling. Din lycka är stor när du fått tillåtelse att hjälpa dessa olyckliga själar på vägen hem.

Du har fått förmåga att se in i det fördolda, in i din själs innersta hemlighet. Öppna ditt hjärta för samtal med Gud, och du upptäcker snart att du har en ren  och klar kanal uppåt till Fadershuset, till Gud och till Jesus. Använd den varje dag.

Tacka för allt du fått, och din tacksamhet  gläder din Fader i himmelen, och det blir stor glädje bland människorna och bland änglarna. Ty din tacksamhet präglar hela  din varelse, så att du ser med nya ögon  på din tillvaro på jorden och vad du har att gå igenom här.

Du kan alltid, alltid be om råd och hjälp när du kommer i svårigheter, men glöm inte att tacka för den hjälp du får.

Amen

onsdag 18 september 2013

SE MIRAKLEN I DIN VARDAG

Kära vän. Har du funnit den ro i livet du eftersträvar? Om inte, varför? Varför låter du dig tyngas av världens oro?

I livet finns många ljuspunkter, många saker att glädjas åt. Ta fram dem till beskådande. Se vad de har att säga dig! Se vilken fantastisk värld som öppnar sig  för dig, när du börjar  se alla de miljontals underverk som dagligen sker runtomkring dig!

Oroa dig inte för morgondagen, tänk i stället på det fantastiska att den finns! Oroa dig inte för din ekonomi, se istället på det fantastiska  att Jag dagligen ger dig mat och kläder. Oroa dig inte för din familj. Se i stället på det miraklet att just du har denna underbara familj, med alla de sorgeämnen och glädjeämnen som du har tillsammans med dem. Och som berikar ditt liv, och gör just dig till detta underverk, detta unika mirakel som just du är.

Kärlek i ditt hjärta ger ringar på vattnet och ger dig tillfälle att ge mer och mer kärlek till alla i din omgivning.

Amen

söndag 15 september 2013

DU FÅR DEN KRAFT DU BEHÖVER

Kära barn. Allt vad du ber Mig om skall du få. Du goda barn, du lilla barn. Oroa dig inte för din dag, din tid, ty allt har sin plats i din plan för detta ditt liv på jorden.

Oroa dig inte för morgondagen, eller för dagen som är, ty Jag ger dig varje dag den kraft du  behöver.
Se framåt, se in i framtiden, och du skall se att Min vilja sker, så som det var sagt.

Du uppfyller din dag med mångahanda ting, och så skall det vara. Du ser de som behöver din hjälp, och du hjälper dem, så är sagt att skall vara, så ske Min vilja på jorden, nu och i all evighet.

Intet behöver du sörja över, eller för. För Jag ger dig varje dag det du behöver av lekamlig mat. Likaväl föder JAG din själ. Blott du ber om Min hjälp, är den dig given, i samma stund som du ber om den.

Därför  kan du lugn och trygg, och med stor glädje, gå in i din dag och din uppgift, ty Jag är med dig alla dagar, in till världens ände.

Amen

torsdag 12 september 2013

HA UTRYME FÖR KÄRLEK TILL NÄSTAN

Kära vän. Du har plågor i ditt sinne, och plågorna lämnar dig ingen ro. Lämna dem därhän.  Lämna dem till den  som har ansvar för dem.

I ditt sinne bör finnas utrymme för kärlek till nästan, så är sagt och skrivet. Lämna du plågorna  till Plågornas Herre, och låt dig i stället uppfyllas av kärlek till dig själv och nästan. I kärleken finns lösning på alla dina problem. Blott du i kärlek tänker både på dig själv och din nästa, faller alla puzzelbitar på plats, och du skall finna att dina plågor och problem upplöses i kärlekens renande lågor.

Du finner ditt liv meningsfyllt, och din dag blir till glädje, om du uppfattar ditt liv på jorden som ett liv i kärlekens tjänst. Du skall inte glömma Guds oändliga kärlek till dig. Den har inga gränser,  den omfattar allt och alla. Även dina fel och brister finner du att blir omslutna av denna alltomfattande kärlek.

Du finner att meningen med din tillvaro blir klar och uppenbar blott du ser på den genom kärlek.

Amen

måndag 9 september 2013

LÅT DIG UPPFYLLAS AV GUDS KÄRLEK

Kära barn. Oron i ditt sinne har orsaker du inte själv rår över. Du finner dig inte tillrätta i tillvaron just nu. Energierna flödar inte i din riktning kan man säga.

Ibland måste man även ta emot oron i sin dag, utan att egentligen veta varför oron kommit, eller varifrån.  Låt alltsammans sköljas av dig. Låt oron försvinna med Guds kärlek, som sköljs över dig dagligen och stundligen.

Låt Hans kärlek  uppfylla din själ och din kropp och låt dig inte fastna i orons grepp. Hans kärlek finns i dig och omkring dig alltid. Blott du tillåter dig själv att känna den, att njuta av den. Ty det handlar endast om att tillåta sig själv att vara älskad. Både av Gud och människor, och inte minst, att tillåta sig att älska sig själv.

Att inte gräva ner sig i grubblerier över sin egen otillräcklighet. Du är här som människa, med en människas alla fel och brister. Inte som en ängel. Därför måste du tillåta dig själv att vara denna människa.

Älska denna lilla människa med alla hennes fel och brister.  Du är i kärlek, av kärlek gjord av Gud.

Amen.

fredag 6 september 2013

TRO PÅ KÄRLEKENS BUDSKAP

Kära vän. Alltet är stort. Alltet omfattar hela universum och alla andra universum därtill. Uppbyggnaden av Alltet , där är kärleken hörnstenarna! Ja, allt kretsar kring kärlekens budskap.
Utan Kärlek, intet!

Alla dina tankar bör också kretsa kring kärleken och kärlekens budskap. Där har du den kärna, varom allt handlar. Däri finns visheten bevarad. Ty blott  om du tror på kärleken, kan du överleva ondskan i världen. Blott du följer kärlekens råd och budskap, kan din själ överleva i den jordiska skepnaden.

Världens undergång fasar alla för. Trots att ondskans makt är stor, skall kärleken övervinn den, och världen räddas.

Du har fått kärlekens gåva i dopet. I dopet upptogs du till Guds eget lilla barn.  Officiellt, kan man säga,  eftersom du är Guds barn, och alltid har varit det, är dopet den symboliska handling där du upptas till den kristna gemenskapen. Delaktigheten i Kristus manifesteras genom dopet. Kärleken är den del av den.

Amen

tisdag 3 september 2013

LÅT DIG INTE FÖRBLINDAS AV LJUSET FRÅN VÄRLDENS ELD

Kära barn. I din tillvaro finns många orosmoment. Lägg dem alla på Mig, blir fri från det som oroar dig. Låt själen få sin frihet, låt den njuta av livet också.

Låt dig i stillhet och meditation få tillgång till din själs innersta vetande, ty där finns mycket att lära och förstå för ett litet människobarn.

I tusentals år har människan funnits på jorden. Ändå har hon ännu inte nått full mognad. Ännu låter hon sitt ego styra sig och sina behov. Låt dig inte förblindas av ljuset från Världens eld. Nej, vila i stället i ljuset från Gud och Hans barmhärtighet.

Låt dig svalkas av Hans vind, och släck din törst i Hans källa. Sök gemenskap med Gud i stället för att låta dig dväljas bland världens oro, och de barn som ännu inte upptäckt Ljusets Väg.

Du har en fri vilja. Använd den till din själs förmån. Du har en fri vilja att lämna och avstå från det du inte fullt ut känner rätt och riktigt.

Du, och endast du, härskar över din fria vilja. Detta är en ynnest du fått av Herren Gud, och du skall använda den i samklang med din själ.

Amen

söndag 1 september 2013

BEKÄMPA ONDSKAN

Frid bör råda i ditt sinne. Betänk katastrofer som hänt i människans historia, och som förorsakats av henne. Betänk vad alternativet skall vara. Frid i människans sinne. Frihet till kärlek, kärlek till alla människor.

Friden finns inom alla människor, blott hon vill söka den, skall hon finna den. Frid är något alla bör sträva till.

Fiendskapen mellan människor bör bekämpas, ty fiendskapen hör den onda världen till och ondskan bör bekämpas med alla medel.

Blott du  älskar dina medmänniskor och dig själv kommer frid att råda i ditt sinne.

Amen