torsdag 29 augusti 2013

DU ÄR ALDRIG ENSAM

Alla dina tankar är givna av Gud. Du har fått din fria vilja att anta eller förkasta. Du  har fått din fria vilja att komma eller gå. Valet är alltid ditt.

Se, Gud väntar dig. Han väntar på ditt besked, ditt val. Alla har fått en fri vilja att ta emot Gud i sin dag. Du är inte ensam så länge Gud finns. Och Han finns alltid.

Du har många uppgifter, men alla är givna av Gud, och du skall utföra dem till Hans ära och med tanke på detta. Gör det i glädje. Låt sorgen vika från din dag, ty den hör inte hemma där. Låt dig i stället omslutas av Guds Kärleks Ljus. Låt dig uppfyllas av Hans Heliga Ande och Kraft. Ty då är du redo att möta allt det som dagen för med, både av glädje och sorg, både tunga uppgifter såväl som lätta och glädjande.

Du ser Gud i dagen. Du ser Hans hjälpande hand i allt du gör. Du är inte ensam. Be om hjälp  och du får den, varje dag och stund. Sörj inte morgondagen. Vänta stilla på vad den för med sig, vad den har i sitt sköte.

Du kommer att finna ro till sist, blott du låter dig uppfyllas av Guds Heliga Kärlek.

Amen



måndag 26 augusti 2013

ÄGNA DIN SJÄL LITET TID IBLAND

Kära barn. Dina tankar fladdrar som uvar i natten. Du har svårt att koncentrera dig på väsentliga ting, på oss, på din själ , på Alltet!

Du måste stilla dig litet. Prioritera din själ och dess behov. Det materiella tar för mycket av din tid och din dag. Du har många plikter, men du bör ändå se in i det fördolda, i din själ, någon gång.

Du bör inse att det materiella hör jordelivet till, men att din själ är evig, och har andra behov.

Se dig i nattens stjärneljus, mitt barn. Se dig i dagens sol. Se din eviga själ.

Amen

onsdag 21 augusti 2013

VERKA I UPPLYSNINGENS TJÄNST

Kära vän. Tro oss på vårt ord. Vi står vid din sida och vi hjälper dig närhelst du ber om hjälp. Ha förtröstan och lita på den hjälp du får, den är rätt och riktig.

Vi finns här för din skull. Du är här för att verka i upplysningens tjänst. Upplys människornas hjärtan! Ge dem information om det Eviga Livet, och Livets uppkomst, om den sida dit de alla återvänder en dag.

Ditt verk är stort och viktigt. Ta till dig den information du får i dagen, i tiden. Var uppmärksam  på vår ledning, och du får uppleva underbara ting.

Amen.

måndag 19 augusti 2013

VAR FINNS DIN TILLIT I DAG

Kära barn. Oroa dig inte, var finns din tillit? Vi finns ju med dig alla dagar. I din dag, i din tid.

Vi finns vid din sida, och vi breddar din väg. Vi slätar ut alla stenar, vi fyller alla gropar med Ljus. Vad mer kan du begära?

Vi stöttar dig när du är på väg att vackla, vi bär dig över bråddjupen. Ja, vi gör allt för att underlätta din tid på jorden.

Du har dina förmågor, du har dina kunskaper från tidigare tillvaro här på jorden. Du skall utnyttja dem på så sätt som var sagt. Du fullgör din uppgift. Kanske inte alltid med den glädje du kände förrän du återkom till jorden. Men du kan känna glädje i ditt hjärta när du känner vår närvaro i tiden.

Ta emot Helig Ande i din tid, i din dag. Styrk dig med den kraft Gud sänder dig, uppfyller dig med, varje dag och stund.

Du är inte ensam, vi finns alltid hos dig, du kan vila trygg i Guds famn varje stund, var sekund på jorden.

Låt oron vika från ditt bröst. Ha tillit till att vi finns hos dig. Låt dig inte avskräckas eller skrämmas av jordens larm och oro. Ha blott kärlek i ditt hjärta. Förlåt dina vänner, ha inga ovänner. Försök förstå och hjälpa den som har det svårt.

Amen

onsdag 14 augusti 2013

VAR OCH EN ÄR ANSVARIG FÖR SITT LIV

Kära barn. Att välja själv när själen är mogen att gå tillbaka är inte lätt. Vi vet det inte i jordelivet då vår plan som finns inskriven i vår själ, oftast är fördold för våra jordiska sinnen.

När själen i ångest inte orkar eller klarar av sin tillvaro på jorden, återvänder den ibland i förtid till sin rätta boning. Anklaga ingen för detta, ej heller dig själv eller någon annan anhörig. Var och en är ansvarig för sitt liv, och har givits en fri vilja  att handskas  med detta liv.

Men kom ihåg att frågor om liv eller död är Gud allena den som vet och som besluter om.

Därför bringar det själen  stor sorg och oro vid övergången och en tid därefter. Såren måste läkas under lång tid i vila. Sorgen och oron som präglar de anhörigas sinnen, känner även själen av, och detta faktum gör övergången svårare.

Betänk att endast vår Fader i himlen har rätt att bestämma över liv och död. Att sätta sig upp mot detta faktum ger själen svåra trauman, och kan ta många livstider att läka.

Kärleken skall alltid vara den som styr tillvaron på jorden. Sänd Ljus och Kärlek till dem som valt att övergå till en annan dimension i förtid. Anklaga aldrig någon. Sänd Ljus och Kärlek.

Amen

söndag 11 augusti 2013

TA FRAM DINA MINNEN

Kära vän. Här är nu den tid du väntat på! Här har du ditt liv. Lev det så som det var tänkt. Se framåt på den tid som skall komma, se på livets puls.

Se, så har du fått de minnen du har, från längesedan liv du genomlevt. Sådana minnen finns fästade i dig, sådana minnen du aldrig glömmer. Dina minnen finns inristade i din själ, som minnet i en stor dator! Du måste kunna nyckelordet  -  lösenordet, för att komma åt den information som finns lagrad där.

Alla som gått före dig har också ett liknande minne, ni tillhör samma enhet och skall så alltid vara. 

Du har en speciell förmåga att ta fram de minnen du vill, och har behov av,  för din utveckling. I sinom tid  kommer du att möta den som leder dig i Tiden. Du får inte förtröttas i din strävan till utveckling.

Du får inte förtröttas i ditt arbete. Du får nu hjälp med utformingen av din bok, ty tiden brådskar, och du har många uppgifter i Tiden att hinna med.

Du söker styrka och kraft i naturen. BRA, ty där finns de energier du behöver stärkas av för att orka med din dag och dina uppgifter.

Du går framåt, mitt barn, du utvecklas steg för steg, trots att du inte ser det själv.

Amen

fredag 9 augusti 2013

DIN TANKES KRAFT

Kära vän. Hjälp dem som sänder dig en bön om hjälp. De som är i nöd, i svårigheter med att uppnå det de var ämnade för på jorden. De är många som i dessa tider har stora svårigheter med sitt karma. Svårt att genomgå  det som planen föreskriver.

Du har kraften i din tanke. Ta denna kraft och sänd den till dem som önskar få dela denna kraft med dig. Ta till dig din uppgift. Den är stor.

Du har vårt beskydd mot onda krafter som söker splittra och såra.  Vi står vid din sida, vi hjälper dig.

Vår kärlek har du.

Amen

torsdag 1 augusti 2013

TA EMOT DIN DAG I GLÄDJE

Kära barn. Oroa dig inte för framtiden. Du vet när tiden är mogen för skörd, då sker skörden. Du vet att den Gud vill hemkalla i förtid  -  gör Han det på så sätt Han finner lämpligast.

Här är dagen, ny i tiden ligger den framför dig. Ta emot den i glädje, ty den har många underbara ting att skända dig. Öppna  dina ögon mot ljuset. Du har ännu en oförstörd dag framför dig. Likt ett  vitt papper ligger den där, färdig för att ta emot dina färger och din pensel  -  den tar emot och låter sig formas efter dina önskemål.

Se i glädje fram emot att få nyttja denna dag som en skapelse. Skapa av den något nytt och underbart! Mirakel följer dina spår! Se hur underbart allt blir omkring dig blott du  med ett öppet sinne tar till dig allt som finns omkring dig.

Här är ditt liv! Så som det var tänkt! Här är din dag! Just så ny och oförstörbar så som det var tänkt att vara.

Vår kärlek har du, i smått som stort!

Ta emot den nya dagen  i ditt liv!

Amen