måndag 29 juli 2013

KÄRLEKENS BUDSKAP ÄR ENTYDIGT

Kära vänner! När ni i  dag samlas för att i meditation ta emot Kärlekens budskap till er, vill vi vara med er.  Vi vill föra er framåt i tiden, i medvetandet. Vi vill hjälpa er en bit på vägen. Vi stöder er i ert ansvarsfulla arbete, och även tiden arbetar för er.

Ni skall ta emot den kraft vi ger er, ni kommer att få otaliga tillfällen då ni är i behov av de krafter ni blir tilldelade här och nu.

Kärlekens budskap är entydigt: Älska varandra, älska er själva, älska alla i er omgivning och förlåt alla som ni har felat emot, även er själva. Ty i förlåtelsen finns även budskap om försoning och glädje över att kunna förlåta en oförrätt som ni har blivit delaktiga av.

Kom ihåg att det är lättare att förlåta sina ovänner, än sina vänner. Det är svårare att förlåta när man innerst inne vet att man är delaktig i det man blivit utsatt för.

Tankekornet skall ni alla fundera över och göm detta i era hjärtan.

Kärleken och förlåtelsen skall följa er dessa dagar.

Amen

tisdag 23 juli 2013

CELLERNAS MINNE

Kära vän. Du frågar om sådant som funnits i tidernas begynnelse. Platsen, orten, vad betyder detta!

Allt har sin uppkomst och sin härledning. Så även sagan om Atlantis. Atlantis finns inom oss alla. I djupet av vår själ, där våra samlade intryck finns samlade och förborgade. Där finns även Atlantis.

Att uppfatta  sig att ha varit i Atlantis är alltså helt riktigt. Där har alla varit. Om man sedan vill ta fram och se sig själv i olika positioner i den platsens närvaro är alltså var och ens personliga upplevelse.

Du ser hur livets uppkomst och tillblivelse sker. I Atlantis sker även detta på samma sätt. Cellernas sätt att minnas olika skeenden och händelser i livet ger ett avtryck. De samlade avtrycken är Atlantis! Människan vill gärna se Atlantis som en fysisk plats man vistats i. Också detta kan härledas från behovet av att finna en plats för sitt ursprung. En  plats mer sägenomspunnen än denna är svår att finna. Därför känns det rätt och riktigt att känna sig delaktig i skeenden på den platsen. Men alla har varit i Atlantis, eftersom  var och en har Atlantis inom sig.

Ta fram din egen saga om Atlantis och känn därigenom samhörigheten med övriga, ty gemensamma nämnare finns. Ljusa, upplysta själar kan när som helst uppsöka sitt Atlantis för vederkvickelse.  Kom ihåg att spara de ljuvligaste upplevelserna till denna plats. Alla har ett samröre med alla, och har i något liv haft gemensamma upplevelser, på gott och ont.

Så uppstår traumaringar. Din känsla är rätt och riktig. Viktigt är att bryta den negativa spiralen och därigenom bryta navelsträngen till den traumatiska upplevelse som lever kvar inom en person. Och som kan upplevas som ett fysiskt hinder att nå framåtskridande.  Därför är det viktigt att klippa av navelsträngen till det förflutna. Under vilka former man vill uppleva detta, väljer var och en själv.

Inget val är fel, men man måste i djupet av sitt hjärta känna att man önskar bli fri från det som binder en, och hur detta sker är egalt, blott man känner att tillvägagångssättet ger önskad effekt. En del behöver detta "spektakel" (ditt uttryck) för att uppnå effekten av befrielse. För andra känns inte behovet av publikum lika stort.

Kärleken är störst, skrattet och humorn ger er både nödvändig distans till livet och skeendena. Kom blott ihåg att leva i kärlek till alla, alla.

Amen

lördag 20 juli 2013

NI ÄR ALLA GUDS SÄNDEBUD

Kära vänner. Ni har alla samlats här i Mitt namn. Låt dessa dagar verka i Min åminnelse. Låt er själ och er kropp uppfyllas av Min Kraft som kommer er alla till del i den omfattning, var och en av er är i behov av detta.

Se naturens under, se hur den återuppväcks till nytt liv. Så är också tid  för er att låta er återuppväckas till ett nytt liv till Min åminnelse. Ni är alla ljusbärare och ni är alla här för att utveckla era själar och för att växa i anden, för att blomma, sätta frö genom att berätta om Ljuset och Kärleken.

Ni kommer så småningom att vissna ner och dö, på samma sätt som naturen går till vila på hösten. För att efter en viloperiod åter börja gro  och växa i ett nytt liv.

Ni är alla Kärlekens och Ljusets barn. Ja, när jorden återuppstår kommer ni alla att vara med. Ni är Guds särskilda sändebud i en mörk och svår tid. Ni är alla särskilt utvalda för detta verk, och därför  är ni alla samlade här för att motta och välsignas av Mig, Herren Gud.

I pingstens tid är ni samlade här, såsom den första pingstens budbärare och apostlar kommer även ni att uppfyllas av  Helig Ande, och ni kommer att få stor kraft att gå vidare i ert värv.

På så sätt är er dag färdigt utstakad och ni vet alla redan vilka uppgifter ni har. Tveka inte. Grip tag i era uppgifter och slutför det arbete i har er förelagt. Tids nog blir dagen tillända, och ni går till vila.

Ljusets och Kärlekens barn och budbärare. Var hälsade.

Vi älskar er alla. Vi önskar er lycka till. Vi följer er väg. Vi är alltid med er.

Amen

onsdag 17 juli 2013

UNIVERSUMS KRAFT

Kära barn. Särskilda energiplatser finns på olika håll  på planeten Jorden. Dessa energipelare befinner sig på olika avstånd från varandra, och är egentligen Moder Jords egen energitillförsel  från Universum.

Du skall använda dig av din intuition och förmåga till känsla för att förnimma den krafttillförsel från Universum som tillförs Jorden och dess invånare på dessa platser. Du behöver inte ha särskilda förmågor eller kunskaper för att  tillgodogöra dig dessa krafter, som ger dig ett större välbefinnande och en stärkt mental och fysisk hälsa.

Ta till dig energierna och utnyttja dem i ditt dagliga värv. Du är en välsignad person när du nu har förmåga att  tillgodogöra dig Universums egna energier. Dessa kraftfält är olika, och har olika funktion och förmåga, men de är alla till nytta för Jorden och människorna, ja, rent av nödvändiga för livets tillblivelse och varande på Jorden.

Amen

söndag 14 juli 2013

LÅT DIG INTE STYRAS AV EGOT

Kära vän! Din helande förmåga tilltar. Du tränar upp öppnandet av dina kanaler och frihetens känsla strömmar genom din kropp. Låt inte egot styra ditt verk och din uppgift. Släpp kontrollen och låt Herren styra din dag och ditt liv.

Du har tid till eftertanke i stillhet och bön, och då får du inte låta dig oroas av ovidkommande ting. Låt inte egot styra din dag. Lust och glädje har sin tid och måste få utrymme i din dag. Du skall inte enbart se det tunga och svåra i tillvaron. Nej, låt dig i stället glädas över det vackra och ljusa, i stället för att ängslas över dina problem.

Du kan hela på så sätt du tänkt. Dina vibrationer stärks av ljudet från den frekvens, där läkedomen finns. Du har rätt min vän. Du bör utveckla detta på ett högre plan genom djup meditation, men också övningar.

Du kan om du vill låta dina  barn  pröva metoden. Alla vägar till läkedom som vi visar dig bör du använda. Var uppmärksam blott, och du finner vägen.

Amen  

måndag 8 juli 2013

STÄRK DIN TILLIT TILL GUD

Kära barn! Låt dina drömmar leda dig på vägen. Lyssna på de uppgifter du får i drömmen. Ta till dig den information som drömmen ger dig.

Varje dag och stund får du information om ditt liv. Vi ger dig "input"  för att du skall förstå händelserna i ditt liv.

I nattens drömmar ger vi dig information om hur ditt liv sett ut,  alla dina liv, och hur de har format din själ, gjort den anpassningsbar, fått den att likna just Vår Himmelske Fader - så som det var sagt i begynnelsen att människan skall formas.

Du har även fått information som vägledning i din dag och i ditt värv. Ta till dig nattens drömmar, ty en stor visdom finns i dem. Och du behöver den visdomen  för att kunna utföra din uppgift här och nu.

I stillhet, tystnad, meditation och bön skall du utformas och anpassas för dina uppgifter. Ha tillit till dina kunskaper. Ha tillit till att vi vet ditt bästa. Att vi förmår göra under och mirakel. Du  misströstar? Du  är förvånad när just de mirakel sker som du bett om!? Varför ber du om mirakel, när du ändå inte tror på dem när de sker?

Du måste stärka din tillit till Gud och Hans vilja och förmåga att göra det omöjliga möjligt. Du är i vantro, kära älskade barn. Vi älskar dig ändå. Vi älskar dig alltid.

Amen

onsdag 3 juli 2013

TILLÅT DIG FÖRSTÅELSE

Kära barn. Dina problem, som du ser dem, är oöverstigliga!  Se framåt i stället för bakåt  -  se in i framtiden, vad har den att erbjuda dig!?

Fastna inte i det förgångna. Det som har hänt är "historia". Glöm det du har gjort och ta till det nya i tiden.

Du har lärdomar av det skett! Ta till dig lärdomarna. Tänk på vad du lärt av händelserna, men fastna inte i det förgångna, utan släpp det, precis som du släpper boken där du läst och fått nya insikter.

Blanda inte ihop dåtid och nutid, utan tänk i kärlek  på händelserna, och tillåt dig förstå dem som gjort dig illa, då de handlat i oförstånd!

Amen