söndag 30 juni 2013

ALLT ÄR AV GUD DIG GIVET

Kära barn. Ta emot vår hjälp, ta emot Helig Ande i ditt liv. Öppna ditt hjärta för samtal med Gud, dagligen, stundligen. Förgät det liv du levat. Lev ett nytt liv , varje morgon du stiger upp påbörjar du ett nytt liv.

Ta till dig detta. Tänk på detta. Lev efter detta faktum. Glöm det som varit. Lämna varje kväll bakom dig dagens vedermödor, och sov lugnt om natten. Ty om morgonen börjar ditt nya liv.

Du känner tillfredsställelse med allt du gjort och åstadkommit när du kan tänka på det i glädje, och när du vet att det du har gjort är ett avslutat kapitel i ditt livs bok.

Du kan endast känna tacksamhet för vad du fått uppleva och vad du åstadkommit. Ty du vet nu att allt är av Gud dig givet. Att allt du åstadkommer och gör är redan i begynnelsen utstakat för dig att uppleva och vara med om.

Då kan du också känna tillfredsställelse med ditt verk, och du kan känna trygghet i din tillvaro. Ty du vet att allt vad du gör och upplever  är förutbestämt, och ingenting att oroa sig för, ty du vet att du har din styrka i Gud, och att Han vakar över dig och ger dig all den kraft och all den hjälp du behöver i ditt liv.

Amen

måndag 24 juni 2013

KÄRLEKSHÄLSNING

Lilla barn.Tröst för blödande hjärtat! Gullet mitt. Du ljuva ängsblomma. Du stjärna på himlen som lyser min stig. Du evigt uppståndne sol.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Våra själar äro ett, och vi skall vara sammanlänkade av Evighetens band, nu och alltid.

Vi är av samma sort  -  våra själar har samma uppgifter. Vi delar liv efter liv. Ibland tillsammans i livet. Ibland, som nu, sammanlänkade av Evighetens Band med en skör, men stark, silvertråd som håller oss samman.

Stilla dig, låt mig få uppfylla dig med kärlek och glädje, du välsignade lilla. Min mest älskade syster.

Amen

torsdag 20 juni 2013

LEV SÅ SOM NATUREN LEVER

Kära vän. Här är din dag, ny och klar finner du den  när du stiger upp. Den rinner upp framför dina ögon,  ja, som en bäck sorlar och porlar om våren, eller såsom vågornas svall mot strandkanten, eller som vindens sus i trädkronorna en vacker sommarmorgon.

Ja, just så skall din dag  vara.  Du skall leva i symbios med naturen, känna årstidens växlingar. Du skall se gräset som grönskar, och du skall höra, höra fåglarnas vingslag om hösten när de gör sig redo för att flytta söderut till en annan tillvaro.

Också du skall veta att du skall göra dig redo för en annan tillvaro. Din uppgift är inte att samla i lador som råttor och möss. Nej, lev så som naturen lever. Föds, väx upp, grönska och blomma. Sätt frö för en ny åldersprocess som skall starta efter dig. Och så småningom när din dag , din frukt är mogen, återvänder din kropp till jorden, och din själ återvänder dit där den hör hemma, hos Gud.

Om du lär dig ge akt på naturens växlingar och ta lärdom  av dem, skall du leva ett rikt och lyckligt och innehållsrikt liv på jorden.

Amen

söndag 16 juni 2013

TA TILLVARA DINA ERFARENHETER

Kära barn.  Var finns din tillit i dag? Vem tror du kan hjälpa dig i dina svårigheter? Vems axel vill du luta dig emot för att känna värme och styrka?

Du börjar äntligen få insikter om hur du kan förändra ditt liv för att nå det mål som var utstakat för dig. Du börjar skönja mönstret, du börjar se ljuset i tunneln.

Ta tillvara dina erfarenheter, ta med dem i din vardag. Du kan förstå helheten om du tar en del av den och förstorar den på så sätt.

Du har fått din dag här och nu, ta till dig informationen om ditt liv.

Amen

onsdag 12 juni 2013

FINN TILLITEN I LIVET

Kära barn. Låt dig inte oroas och störas av ovidkommande ting. Tänk på att tiden inte finns. Ty det eviga livet känner inte av någon tid. Ingenting begränsar din själs närvaro där. Tiden finns för människans behov. För att göra det möjligt för henne att vistas i livet, behövs olika ting, bland annat tiden.

Tänk på att din själ är evig. Blott din själ finner sig tillrätta i tiden, finner även du dig tillrätta i livet.

Du måste också förlåta dig själv. Du har fått mycket lidande på din lott, men allt är inte evigt, allt är inte för alltid. Du begränsas nu av jordelivets krav på närvaro i tiden, och  din själ plågas svårt av detta. Men se framåt, min vän.  Vi visar dig lösningen på ditt problem. Vi visar dig hur du skall finna tilliten i livet.

Hur du skall kunna se allt det du bör se, men också hur du skall bortse från det som är oväsentligt. I dagen finns din tid. När du inser detta, och förstår detta, skall du också kunna känna tillit. 

Du har ännu en del att förstå och uppleva. Vi ger dig kraft i dagen, vi ger dig de krafter och förmågor du behöver varje stund.

Amen

lördag 1 juni 2013

VISA RESPEKT FÖR ALLT LEVANDE

Kära barn. Låt dig inte störas av ovidkommande ting. Låt din dag vara som den är. Kärleken är stark, men får inte förväxlas med egot.

Du vill så gärna behålla det du har kärt, men minns att egot inte får överskugga friheten, människans och djurens frihet.  Respektera detta, och du återser din kära igen. Du måste lära dig detta, även när det gäller din man och dina barn.

Alla har ett eget ego, en egen vilja, ett eget liv. Du kan inte styra allt och alla i din omgivning. Lär dig visa respekt för allt levande, och deras uppgifter, förmågor och önskemål.

Du vet nu din läxa.

Amen