onsdag 30 januari 2013

NI ÄR ALLA EN DEL AV GUDSKRAFTEN

Kära vänner! Tack för att ni alla lyssnat på vår uppmaning att manifestera ljuset för världens helande.

Tack för att ni alla lyssnar på vårt budskap till er, och tack för att ni alla är beredda till uppoffringar för att hela världen.

Tack för att ni alla är beredda att leva  i denna svåra tid för att hjälpa världens barn.

Tack för att ni alla har tagit på er den svåra rollen att verka på jorden och att leda alla dem som vandrar Mörkrets vägar.

Ni har alla en stor uppgift. Ni är alla behövda. Ingen är förmer än den andra. Ingen har förmågor som är mer värda än någon annans.

Tänk på er härkomst. Ni är alla en del av Gudskraften. Ni är alla sprungna ur samma enhet. Tänk på er tillblivelse, er härkomst,  och vart ni en gång skall återvända efter slufört värv.

Oberoende om ni är gamla eller unga själar. Oberoende av nivån på era energier, eller storleken av era auror, är ni alla Jordens barn.Och som en god moder har Jorden fött och klätt er, tagit hand om er. Tröstat er sorg, sjungit mer i er glädje. Glatt sig över era framgångar.

Nu lider Moder Jord.  Som goda barn är det nu er uppgift att hjälpa Moder Jord. Ta hand om henne. Trösta henne, läk hennes sår.

Så vill vi säga till er:
Ta hand om Moder Jord på samma sätt, och med samma glädje och omsorg som hon i rikt mått har slösat på er. Er uppgift är nu er förelagda.

Amen

måndag 28 januari 2013

MÖRKRETS TID ÄR NU

Kära vänner. Se tiden an. När tiden är mogen skall Ljuset återvända till Jorden. Mörkrets tid är nu, på alla sätt. Men Ljuset segrar till sist.

Ni upplever nu mycken oro och sorg och strid i världen. Men ni upplever också att många själar väcks och vänder åter till Ljusets väg. Kärleken skall dock segra till sist. Ni upplever underbara ting, oväntade händelser, och ni frågar er många gånger  om er härkomst, varifrån, vart och varthän.  Men ni vet i ert hjärta varifrån ni kommer,  ni vet vart ni skall gå, och hur er dag skall vara. Ni känner vägen hem, och ni vet var ni hör hemma. Oroas ej. Tänk blott på att vandra Ljusets väg, så skall  också alla problem ni nu upplever,  upplösas till intet.

Ni har många gåvor, använd dem i er dag.  Tänk inte så mycket på framtiden, ty varje dag har något nytt i sitt sköte. Både glädjeämnen, lycka, men också sorg och besvikelser. Överlåt till morgondagen det som hör morgondagen till. Lev i stället i nuet.

Se det underbara i tillvaron. Gläds åt blommorna på marken, åt fågelns flykt över himlen.  Susa med träden i skogen, porla med bäcken som rinner bland stenarna. Lev i nuet, i symbios med naturen, med Moder Jord.  Bed för Östersjön och alla havs och vattendrags rening. Bed för Moder Jord.

Amen

lördag 26 januari 2013

FULLGÖR ER UPPGIFT

Kära vänner! Ni har alla samlats här dessa dagar i Mitt namn, för att vederkvicka er vid Livets källa, men också för att med de krafter ni alla besitter, sända Ljus och Kärlek till världens barn, men också för att hela Moder Jord, och hela era egna själar.

Själen "ta stryk" när onda energier förmår spräcka auran och tränga in i själens innersta vrå och skrymsle. Tänk därför på att hela auran med Helig kraft. Tänk på att auran är skör till sin konstruktion och behöver helas och renas med Mitt Ljus och Min Kraft.
Du, och du, och du, ja ni alla, besitter förmågor att hela er aura, blott ni lägger er vinn om detta.

Det är viktigt och riktigt att ni vårdar er egen själ. Ert arbete på Jorden är viktigt. Ni har alla nedstigit för att göra speciella uppgifter som anförtrotts er av Mig. Ni MÅSTE fullfölja det  ni åtagit er att göra.. Ni måste därför behålla kraften. När  ni märker att själen dräneras på kraften måste ni se till att åtgärda detta. Genom bön och meditation får ni kraften åter.

När ni inte av egen kraft förmår återställa balansen, bör ni stöda och hjälpa varandra i detta arbete. Kom ihåg att var och en av er har en viktig uppgift att göra,  och verka för Jordens helande. Därför måste ni alla se till att behålla era krafter, samt att också öka  er kraft inför det ni ännu har att göra. Ni har under dessa dagar erhållit påfyllning av de ljusa energier ni behöver.

Tänk på att mörka krafter står redo att när som helst slå till.  Tänk på att skydda auran från dessa krafter. Jorda er dagligen. Tänk på Ljusets helande energi.  Ni må alla vistas mycket ute i naturen för att dels hela Moder Jord, dels få av Moder Jords helande inverkan på er.

Ni möter främlingar.... Ni ser dem i dagen, men förstår inte deras betydelse i er vardag. Många nya möten sker i dessa tider. Ni får nya vänner. Vänner, som liksom ni själva, är sända för Jordens helande. Tillsammans binder ni nödvändiga nätverk över jorden. Jordens chackran är i obalans. Sänd Ljus, kraftfulla energier till dess platser, för att återställa balansen. Ni har en viktig uppgift i detta.

Det projekt en del av er är uppfyllda av, kommer att planeras och planteras på sin plats av de goda energier som återföljer TANKEN. Tänk positivt och med tillförsikt att vi är med er. Vår hjälp är stor, vår glädje över detta projekt kommer att bära långt. Se med tillförsikt och tålamod framåt. Vi är med er.

Framtiden kan te sig mörk, nu när svarta krafter härjar på Jorden. Ljusets väg är er. Tänk på dem som lider. Kom ihåg att tankens kraft är en enorm energi! Utnyttja den på det sätt ni finner bäst. Allt för Jordens helande och människosläktets överlevnad.  När mörka krafter styr, måste Ljusets Herrar, på sina vita springare, storma ner över Jorden till Hennes försvar! Jordens överlevnad måste skyddas. Ni är ansvariga för era löften. Glöm inte detta. Människosläktets överlevnad står i deras hand som arbetar för Ljuset. Ansvaret är ert.

När ni lämnar dessa dagar bakom er, skall ni minnas att Kärlek och Ljus följs åt. Även om det ibland kan kännas tungt och ångestfyllt att leva på Jorden under denna mörka tid, skall ni komma ihåg att vi följer er. Finns här för att hjälpa er, blott ni ber om detta. Kom ihåg att vi överger aldrig er! Blott ni ber, kommer vi. Tillsammans skall vi segra  över ondskan.

Amen

 

torsdag 24 januari 2013

GUD GAV OSS KÄRLEKEN

När livet nalkas sitt slutskede uppstår många tankar hos människorna. De flesta oroas för övergången till det eviga livet. Oftast på grund av att de grubblar  över sin oförmåga och ofullkomlighet i livet. Tänker på allt de gjort, och inte gjort. Allt de bort och inte bort.

I stället bör man ägna mer uppmärksamhet på om man väl uppfyllt den plan man varit med om att utforma för detta livet, och om den blivit uppfylld  på det sätt som var tänkt från början.

Kanske finns tid till eftertanke och förändringar? Då bör man vidta dessa. Karmat säger: Det du gör mot andra, det gör du mot dig själv. Det du gör mot dig själv, gör du mot andra. Eftersom det enkla faktum är att du är en del av Alltet och därigenom även en del av alla andra, och alla andra är en del av dig.

I belysningen av denna enkla sanning ställer sig också frågan och undran över livets tillblivelse. Kärleken är den största och allomfattande livskraften, varur  allt liv utgår. Gud gav oss kärleken för att vi skulle kunna leva tillsammans på Jorden. Ur kärleken springer sedan sexualiteten.

För att utöva sexualitet  krävs därför  alltid kärlek.  Sexalitet utan kärlek skall inte utövas, då dessa två är oskiljaktiga.  Ur kärleken och sexualiteten spirar barnalstrandet.

Först kärleken, därur sexualitet och barnalstrandet. Se den Heliga Treenigheten. Barnen bör alstras i kärlek, ty ett barn behöver mycket kärlek. Därför är de tre oskiljaktiga.

Kärleken kan leva för sig, utan sexualitet och barnalstrande. Sexualitet kan inte leva för sig. Inte heller barnalstrandet. Man man skall och bör älska alla människor, och allt levande bör man vårda och älska. Därför bör barn aldrig alstras utan kärlek, och sexualitet  ínte utövas utan kärlek.

Sexualitet kan dock utövas utan barnalstrande som följd. Där är endast kärleken den viktigaste ingrediensen, och kärleken står över allt annat.

Amen.

tisdag 22 januari 2013

SPRID KÄRLEKENS BUDSKAP

Tänk på alla dem som törstar efter visdom. Tänk på dem som fryser och behöver värmas av kärlek. Tänk på dem som hungrar och behöver kunskap  om själars samband med varandra.
Din uppgift är att förmedla allt detta, ty du sitter inne med den kunskap  och visdom som krävs för detta arbete.

Du har en uppgift. Gör det du har till uppgift  att göra. Tänk inte på att du är ringa eller oförståndig, ty du har alla de gåvor och förmågor som behövs för att fullfölja din uppgift.

Om blott en liten del av mänskligheten du når, är det ändå tillräckligt, ty ditt budskap skall sprida sig som ringar på vattnet. Blott du börjar skall du se att fortsättningen kommer av sig själv.

Att sprida kärlekens budskap är en viktig uppgift som anförtrotts just dig, därför att du har de förmågor som behövs just för detta. Du skulle inte valts, om det inte vore så. Därför skall du med tillförsikt gå in i din uppgift.

Många är de som önskar mer kärlek och värme. De vars dag är grå, trist och sorgfull. Du har de redskap som behövs för att hjälpa.

Tänk på att din uppgift är stor, och att DU är utvald för den.

Amen

söndag 20 januari 2013

DU ÄR EN DEL AV GUDSKRAFTEN

Nu är dag och tid för eftertanke. Att se framåt i tiden och att låta Ljuset leda på vägen. Men om tankar irrar likt bloss i natten? Om inte tanken bär över djupen?  Om inte tron på Ljusets makt är tillräckligt stor?

Misströsta inte, ty när nöden är som störst är hjälpen närmast.  Lita på Guds ord, och Gudskraften tillfaller och omfamnar dig alla dagar. Förlita dig bara på att Gud finns, i dig, omkring dig, över dig alla dagar.

Du är en del av Gud och Gudskraften.  Om du inser detta faktum kan du ren och hel i själen vandra vidare på Ljusets väg. Gud ÄR, likaväl ÄR du, ty du är en del av Gud. Förlita dig på att Han finns. Ty utan Honom skulle inte heller du finnas, eftersom du  är en del av Honom. Och du finns ju? Eller hur?

Detta enkla faktum skall leda dig på vägen framåt.  Ljusets väg, som vi på alla sätt försökt lära er att förstå och inse att är den enda rätta vägen framåt.

Kärlek och Ljus, det är allt du behöver veta och inse att Alltet består av. Kärlek och Ljus bär dig framåt i tiden. Bär dig över mörka vatten och bråddjup. Känn Guds kärlek i dessa enkla ord och meningar.  Ta emot det och du skall leva lycklig och med friskt mod och tillförsikt ta emot varje ny dag, med allt vad den för med sig av sorger och glädjeämnen.

Många har försökt tumma på regeln om Kärlek och Ljus. Gör inte det. Ty de två är grundstenarna i ditt livs tillvaro. Dessa två bär. Misströsta aldrig på detta.

Här är ditt liv, och du är en del av detta liv, just nu är det kanske det enda du behöver tänka på. Blott du vet att Gudskärleken bär dig, kan du likt ett litet barn vila trygg i Hans armar.

Amen

 

torsdag 17 januari 2013

VISA MEDLIDANDE MED DE BEHÖVANDE

Kära vänner. I tider som är finns kärlekens ljus förborgat i alla hjärtan. Alla människor har detta ljus, denna kärlekens yttersta bevis inskrivet i sin själ. Ty så är skrivet i evigheters evigheter.

När du stiger upp om morgonen skall du först tacka Gud för att du fått en natt i vila, tacka för att du står inför en ny dag. Tacka för att du fått dagligt bröd, ett hem, en säng att sova i.  Tacksamheten bör vara stor. Ty många finns som saknar dessa för dig självklarheter.

Medlidandet med dem som intet har bör verka i deras förmån, så att du av ditt stora överflöd skänker dem möjligheter till dagligt bröd, till en dräglig tillvaro.  De har rätt till detta, på samma sätt som du anser dig ha rätt till de gåvor och förmåner du besitter.

Du måste inse att det inte är självklart  att du skall ha allt, och de ingenting. Först då du inplanterat medlidandets  frö i ditt hjärta, vattnat fröet till mognad och groende, låter det växa upp. Ja då först har du kommit  en liten bit på vägen till full mognad i din själ.

Du måste dela med dig av dina gåvor, både av de andliga och lekamliga. Du har ingen självklar rätt att behålla allt för dig själv, och låta dina medmänniskor svälta och törsta lekamligt och andligt. Se deras nöd och hjälp dem.

Det är din uppgift i dagen.

Amen

tisdag 15 januari 2013

UPPFYLL DITT LIV MED UNDERBARA HÄNDELSER

Kära vänner. Har ni uppnått det ni önskade av livet? Har ni fått det ni önskat av livet? Har era önskningar uppfyllts?  Har ni ännu förhoppningar kvar?

Ni har önskningar och förhoppningar som ni förväntar er att skall uppfyllas av någon annan. Ni måste inse att den som skall uppfylla ert liv med underbara händelser är ni själva. Ni måste lära er att endast ni själva har kunskap och förmåga att se in i er själva och granska de förutsättningar ni har att uppfylla de innersta önskningarna.

Alltid leva i Ljuset och Kärleken innebär även att se Ljuset i sin egen själ, att se de förhoppningar som finns därinne och att uppfylla dem. Inte att tro att detta tillkommer någon annan. Någon som står er nära, eller på annat sätt förväntas kunna se in i ert inre på de outtalade och de uttalade önskningar ni har.

Se själv in i ditt inre, i ditt hjärta, i din själ. Vad finner du där? Just det du ser därinne skall du upplyfta i Ljuset och leva i Ljuset med på det sätt  att det skänker dig lycka och frid. 

Inte gömma undan, inte förskjuta dina innersta önskningar. Lyft fram dem i Ljuset. Gläds åt att de finns, och uppfyll din dag och ditt liv med denna uppfyllelse, och du  skall vinna evig lycka och frid i ditt sinne.

Glöm andra och deras behov ibland, för att uppfylla dig själv och dina behov.

Amen



söndag 13 januari 2013

TÄND ETT LJUS

Kära vänner. Tänd ljuset i natten, låt det lysa klart för alla dem som vandrar i mörker. För alla dem som ännu inte funnit Ljusets väg. Låt era tankar vila vid Ljusets källa, och låt ert handlande styras av Ljusets låga. Låt ljuset brinna klart i natten för alla dem som vandrar i mörkret.

Här har ni er uppgift. Viktig i tiden. Här skall ni låta Ljusets sken ledsaga både er själva och alla dem ni möter på vägen. Låt er inte förskräckas av onda makters försåt. Låt oss hjälpa er på vägen. Låt oss tillsammans med er upplysa vägen , så att alla klart ser att detta är Ljusets väg. Den väg som alla skall vandra i sinom tid.  När onda tankar dyker upp, låt dem förintas i lågan, i ljuset på Ljusets väg.

Låt er inte snärjas i onda tankars garn. Lika litet som ni låter er snärjas av onda gärningar. Se klart framåt. Se Ljuset och följ det. Glöm inte att er uppgift är att vara ljusbärare, ni små änglar, ni Ljusets barn som för tillfället vistas på Jorden.

I kärleken skall ni uppleva Ljuset. Den jordiska sinnliga kärleken kom många till del, och i tacksamhet skall ni ta emot den. Men för den som inte upplever detta vill vi säga: Vandra i Ljuset och motta den eviga alltomfattande kärleken i era liv. Älska er själva och er omgivning. Skänk kärlek till de behövande, ty de är många, många, och du skall få kärlek tillbaka.Tusenfalt skall du få kärlek från alla dem som i tacksamhet mottagit din kärleksgåva.

Ty så är sagt att den som skänker något i kärlek, även kärlek, skall få tusenfalt igen.

För alla är inte den sinnliga kärleken tillägnad i detta livet. Sörj ej över detta, eller att kärleken är över. Ty varje sak har sin tid. Endel har levt i kärleksfulla förhållanden som av en eller annan anledning avslutats  - Tacka Gud för denna upplevelse, ty den har berikat ditt liv och din själ. Sörj inte över att den tagit slut. Tänk i glädje  och tacksamhet på vad du upplevt, ty det kommer inte alla till del.

Till er som aldrig fått uppleva den sinnliga kärleken, men som trängtar efter detta vill vi säga: Ta emot Helig Ande i era liv, ty i detta nu var inte tiden mogen för en sinnlig kärlek. Denna är inte allt. Att omfatta allt och alla, inklusive dig själv, i kärleken, är en stor ynnest och gåva. Och ger oändligt mycket större gensvar och upplysning och näring till själen, än vad den sinnliga kärleken till en enda person ger.

Till er som önskat ett barn att slösa sin kärlek över, vill vi säga: Världen är full av barn som behöver kärlek och omsorg. Ta hand om världens olyckliga barn. Slösa din kärlek i stort mått över dem, och du skall få tusenfalt igen.

Amen







fredag 11 januari 2013

NI HAR SJÄLVA VALT ERA LIV

Kära vänner. Nu är tid att se livets alla avigsidor, i förhållande till de goda och ljusa sidorna. Se blott det goda, bortse från det onda. Ty ni har valt att uppleva båda sidorn i ert liv på jorden.

Ni har fått förmånen och ynnesten att själva välja det ni har att gå igenom, och ert val är fritt och stort. Ni väljer sida, ni väljer nivå på era smärtor. Bortse från smärtan - och den finns inte. Se glädjen, och den finns.

I liv efter liv  väljer ni av fri vilja det ni skall uppleva och gå igenom. I glädje  ser ni fram emot att få födas till Jorden, väl medvetna om de prövningar  ni skall drabbas av. Varför klagar ni så?

Vi står vid er sida, redo att hjälpa er i er nöd, blott ni ber om hjälp. Varför klagar och gråter ni, när ni endast har att be oss om hjälp? I stället väljer ni att gå in i sorg och förtvivlan, i vrede och smärta.

Ni klagar på er härkomst och tillblivelse. Ni klagar på Gud, som ni hävdar att inte lyssnar,  inte hjälper, inte förstår. Trots att ni själva valt ert liv och det ni går igenom!

Blott ni vandrar Ljusets väg, blott ni älskar er själva och er nästa, blott då skall ni se att Ljuset upplyser er stig, att smärtan försvinner, att sorgen dunstar bort.

Lev väl, människobarn.

Amen.

onsdag 9 januari 2013

FÖRDJUPA DINA KUNSKAPER OM KÄRLEKENS VÄG

Var hälsad i tider som är. Alla dina tankar är givna av Gud. Onda likväl som goda. Du är given en fri vilja att förkasta eller ta emot. Välj bort det onda, ta emot det goda i din dag.

Lärdom om Alltets tillblivelse ges er undan för undan, blott ni i bön och meditation ger er själva tillåtelse att gå in i er själs skrymslen och där finna den eviga sanningen, som är förborgad i själen.

Du har så många möjligheter att fördjupa din kunskap om Evigheten. Blott du ger dig själv tillåtelse till detta. Du har en fri vilja att ta emot eller förkasta. Förnekelsens ansvar ligger tungt på dens axlar som väljer den vägen. Ty i liv efter liv har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper om Alltet och dess tillblivelse. Om den rätta vägen, om meningen med livet. Om du väljer Ljusets och Kärlekens väg kommer du oupphörligt att ställa dig dessa frågor, och att också få svaren på dem.

I liv efter liv är du här för att fördjupa  dina kunskaper om Kärlekens väg. Den vägen, och endast den, leder fram till Porten. Men många väljer att förbigå detta faktum. De väljer andra vägar och andra lösningar.

Utan att förstå sambandet mellan Ljuset och Sanningen, Kärleken och Evigt liv, kan du aldrig uppleva din jordevandring så som det var tänkt.

Amen

måndag 7 januari 2013

SE GUDS STORHET I DET LILLA

Finn vägen. Vinn din egen tro. I Ljuset skall du vandra. Bortse från mörkret. Det skall alltid finnas. Ljuset segrar, Mörkret flyr.

Se kärleken till Alltet. Alltets kärlek till intigheten, den lilla kärleken till den stora. Upplev motsatsernas tillblivelse i dagen. Det ena uppfyller det andra. Det lillas storlek i betydelse av Ljusets makt, som alltid segrar.

När du ser motsatserna, upplev då den fullkomliga Gudens insikter om Alltet. Han förmår öppna dina ögon för upplevelser långt förbi det fördolda.

Han ser det lilla barnets behov av trygghet och tröst. Det lilla barnet i dig är den gåva Gud ger sina barn på vägen mot frälsning.

Uppfatta livets gåvor, se dem alla i ditt öga, i ditt hjärtas bild av din egen verklighet. Här är ditt liv, lev det här och nu, lev det fullt ut, utan begränsningar, utan tvångströja.

Se din storlek och storhet, du lilla människa. Känn Guds kärlek som alltid skall uppfylla ditt liv.

Ta emot Guds Heliga Ande, den Heliga treenigheten kallar på din uppmärksamhet. Låt den inte kalla förgäves.

Att se Guds storlek i det lilla är den uppgift du får dig förelagd i dag.

Amen.

lördag 5 januari 2013

ATT ÄLSKA SIN NÄSTA VILLKORSLÖST

Käa vänner. Vårt budskap till er är ljust och klart denna dag. Lev i kärlek. Oupphörligt måste detta faktum åter och åter föras in i diskussion och medvetande.

Ni tror att ni lever i kärlek trots att både era tankar, ord och gärningar motbevisar detta. Att leva i kärlek innebär att helt kravlöst älska sig själv och sin nästa.

Acceptera dig själv med de begränsningar du har, men acceptera aldrig att du inte älskar, eller (att du) vill leva i mörker.  Acceptera aldrig att du i själva själen ger avkall på vandringen i Ljuset. Acceptera att din förmåga är begränsad, men acceptera aldrig att din vilja är begränsad.

Vi hoppas att ni förstår skillnaden i detta resonemang. Samma gäller ert förhållande till andra människor. Älska dem villkorslöst, med deras goda sidor såväl som deras fel och brister. Men acceptera inte de dåliga frukter som deras liv ger, om de inte vandrar i Ljuset. Ty du måste oupphörligt upplysa deras väg, ge dem möjlighet till insikt om deras själs tillblivelse, och om vägen i Ljuset.

Acceptera att de inte alltid förmår vandra i Ljuset. Men acceptera aldrig de onda gärningar som följer av detta.

Ha våra ord i din vardag, och du skall leva säll på jorden med Ljuset och Kärleken som ledstjärna.

Amen

torsdag 3 januari 2013

ÖPPNA ERA SINNEN FÖR KUNSKAPENS LJUS

Kära vänner. I tider som är har ni många uppgifter er förelagda. Ta till er information om det som är tillgängligt för er att ha kunskap om. Mycket är ännu fördolt, då ni ännu inte nått full mognad, men vartefter att så sker skall kunskapen komma till er.

Ni ser ännu inte helt er tillblivelse, och er härkomst är höljd i dunkel. Ni måste rena era hjärtan och öppna era sinnen för kunskapens ljus. Tänk även på att stillheten och tystnaden  ger möjligheter för ett annorlunda tankeflöde, än det ni är vana vid. Tankarna stillas i bön och meditation. 

Vardagen sjunker undan och frid utbreder sig i själen. Så skall ni kunna ta emot Helig Ande i era liv. Så skall ni även motta kärlekens budskap.

Varje morgon bör ni stilla er i tacksägelse och bön. Tacka för alla gåvor ni fått, be om tillgift för era oförmågor och försyndelser. Och be även om hjälp med allt det ni inte själva förmår. Hjälpen kommer till den som ber.

Se, ta emot, för vidare. Ty alla gåvor ni fått, har ni fått för att dela med er till den som intet har. Kom ihåg att kärleken är en stor och dyrbar gåva, skänk den vidare. Misskund med den som sårat er. Glöm oförrätter i er dag. Kom ihåg de ljusa stunderna ni alla dagar får uppleva.

Det gäller att anpassa sina krav till de omständigheter ni lever i.

Amen

tisdag 1 januari 2013

INGEN BEHÖVER HUNGRA ELLER TÖRSTA EFTER VISDOM

Kära vänner. Även då ni ser mörka moln på er himmel, skall ni veta att solen finns där bakom. När molnen skingras lyser solen klarare än aldrig förr i era ögon. Era ögons ljus skall leda  er framåt i tiden. Ni skall alltid minnas ert ursprung, ni skall alltid tänka på er härkomst.

Ingen skall någonsin behöva  hungra eller törsta  efter visdom, ty den skall alltid finnas tillgänglig för den som önskar finna den och gör sig tillgodo med dess budskap. Se Mörkrets Furste på er väg, akta på era tankar och era ord, ty genom mörkret är det långt till dagens ljus.

Ibland är mörkret tungt över landen, och faller kraftigt över era hjärtan och sinnen, men oroas inte. Tänk ljusa tankar, så skall mörkret skingras och solen åter lysa på er stig. Tänk ljusa tankar, ty tankens energivågor är eviga.  Tanken kastas ut i rymden för att återkomma som en bumerang. Låt därför alltid era tankar vara ljusa och kärleksfulla, för att ni på detta enkla sätt kan sprida ljus över Jordens folk. Ja, ända ut i Universums utkanter skall era ljusa, vackra tankar färdas.

Kom ihåg att mörka, svarta tankar färdas lika, den slår lika hårt mot den de träffar. Hårda mörka ord smärtar själen, gör att den krymper och drar ihop sig. Låt själen leva och utvecklas på ett ljuvligt sätt genom ljusa kärleksfulla tankar. Ty även din själ såväl som andras påverkas av dina tankar.

Många tror att det endast är ord och gärningar som räknas. Det är enfaldigt och naivt att tro något sådant. Nej, hela jaget genomsyras av de tankar du tänker, och de gärningar  du gör är självklart värdefulla i sammanhanget, men allting börjar med känslan och tanken. Dessa två kan inte skiljas åt. Du känner, du tänker, först därefter kommer talet och gärningen.

Om du känner kärlek i ditt hjärta kan du tänka goda tankar i ditt sinne. Utveckla din kärleksfulla förmåga, så att du kan leva ett sådant liv som sänder goda energier ut i Universum, och som på  ett positivt sätt påverkar allt liv på Jorden.

Amen