tisdag 31 juli 2012

LIVET TAR INTE SLUT FÖR SJÄLEN NÄR KROPPEN DÖR

Alla frågor har en upprinnelse och kan besvaras, kräver svar.

Döden är en fas där livet upphör och själen träder åter in till sin Faders boning. Känslan av, och frågor kring, döden, bör alla förstå. Livet tar inte slut för själen när den träder ur kroppen och in i Evigheten. Oro skall inte vidlåta människan i dessa frågor.

Vissa frågor ställs aldrig, ändå kräver de ett svar.

Insikten i livets fortsättning efter dödsögonblicket för kroppen bör alla ha och förstå. Vi informerar om detta när tiden är mogen, inte när dödsögonblicket inträffar eller ens behöver vara nära förestående.

Människan skall inte oroa sig för döden, ej heller oroa sig för omen om död, ty när tiden är mogen kallas själen hem till Gud igen.

Amen.

måndag 30 juli 2012

UPPÅT SKALL DIN VÄG LEDA DIG

Alla dina tankar är givna av Gud. Lev i Guds kärlek. Be om Hans beskydd. Du skall alltid vara Hans mest älskade barn. I liv efter liv skall du vandra  -  helt i Guds beskydd. Han håller sin hand över dig och bevarar dig från allt ont. Inga sorger blir för tunga att bära. Inga felsteg blir oförlåtna. Din glädje är evinnerlig. Mitt barn, ta emot den dyrbaraste gåvan av alla: Guds kärlek.

Förneka inte dina förmågor. Ta tacksamt emot dem. Lindra de sörjandes nöd. Trösta  den som gråter. Du har kraften och förmågan att hela -  använd den i Guds tjänst. Intet verk är för ringa att genomföra. Intet är för obetydligt att märkas. I Guds Heliga namn kan underverk ske. Låt dem ske, ty så är skrivet och sagt. Guds rike på jorden och i himlarna. Alltid och i evighet. Amen

Alla dina gåvor och förmågor har sin särskilda betydelse och ursprung. Trots din ringa litenhet och förstånd skall du ändå givas dessa gåvor att brukas i kärlek till människorna. Gud vill i sin vishet att alla människor får insikt om det eviga livets kretslopp. Du är en av dem som fått gåvan att förmedla denna sanning till människorna. Använd gåvan med förnuft och urskillning. Du kan och får inte missbruka den, för då tas den ifrån dig för evigt.

Inga pengar skall växlas eller utbytas. Inga tjänster och gentjänster. Gåvan skall brukas i Det Heligas tjänst. Därför är den given. I kärlek skall du gå ut till människorna. Lyssna på dem i kärlek. Glöm dig själv. Den kraft du behöver för ditt uppdrag gives dig från ovan  -  dag för dag  -  stund för stund. Ingen är för ringa för att ta emot  -  Gud sänder dem i din väg som behöver hjälp.  HJÄLP DEM. Det ankommer inte på dig att skilja agnarna  från vetet. Det är Guds uppgift. Överlämna dig till Guds stora kärlek och Han skall leda din väg. Han bär dig över vattnen.  Räds ej.  Du har en stor uppgift framför dig  -  men din kraft är stor i tider som är, och som har varit.

Du är den som skall föra detta arv vidare. Du är en del av planen för jorden. Din del är inte oväsentlig  -  lika litet som någon annan är det. Planens fullbordan känner Gud.  Allena Han vet när skörden skall bärgas. Han allena vet när tiden är mogen för nya steg.

Uppåt  skall din väg leda dig. 
Uppåt är din hela livsvaro inriktad på. Din väg är klar och rak. Du går den med stolta steg. Vi älskar dig. Känn vår kärlek. Vi finns vid din sida  -  Gläd dig  -  du gudomliga som fått denna underbara gåva given av Gud. Gläd dig du Kristi brud. Vi är med dig alla dagar.
Ta emot vår kärlek.
Amen

lördag 28 juli 2012

LÅT UPPLEVERLSERNA UPPLYSA DIN SJÄL

Allt vad du upplevt har utveckling med sig. Du har fått allt för din utveckling. Förståelse skapas av utveckling av händelser.

Du har upplevelserna, de belyser din stig i livet. Ta emot upplevelserna, låt dem upplysa din själ.

Du har upplevelserna med dig till nästa liv.  Skapa förståelse mellan människor genom dina upplevelser. Allt är inte.      Ont är gott.     Hela din dag är fylld av upplevelser. Ta emot dem som en gåva av Gud. Du behöver dem alla för din utveckling.

Liv efter liv ger dig upplevelser som ger dig förståelse för dig och andra.  Beteendet hos andra speglar dig själ, som har många sidor. Ta emot dem som dig själv. Älska dem sådana de är. Du har många olika sidor. Alla behövs för att helheten av människan skall speglas i din själ. Ty så är sagt att livet skall spegla själen. Själ och kropp är ett. Intet utan det andra.

Du har fått din kropp, och din själ är samman med kroppen i detta livet. Bruka dem båda och du skall leva ett lyckligt liv, i så mening att det ger dig upplevelser för Evigheten, och insikter om Evighetens kretslopp, mening, tillblivelse.

Du förstår Evighetens  kretslopp , och du förstår Den Högstes mening med detta. Din själ är ett med Den Högste. Du är en del av Den Högste. Ta emot kunskap och visdom, ty så är sagt att skall vara i liv efter liv.

Ta emot och bruka. Ty du är evig, du är helig.
Amen

onsdag 25 juli 2012

DU VÄLJER SJÄLV VÄGEN, DAGEN, STUNDEN

Var glad. Du har fått hälsan, du har fått gåvan. Glöm de sorger du  burit på  från tidigare liv. Du har endast dagen här och nu. Allt annat är borta. Inget finns. I går är borta, i morgon är inte än. Du har din fria vilja att se ljuset om du  vill. Du har din fria vilja att ta emot Guds kärlek i ditt liv. Du väljer vägen, dagen , stunden. Ingen annan har rätt att välja. Ingen annan ser din nöd i hjärtats djupa vrå.

Men tron är din starkaste bundsförvant. Tron skall stärkas, i Ljuset skall du ta emot morgondagens sorger och glädjeämnen. Ännu finns tid för eftertanke. Ännu finns tid för val i kärlek till nästan. Din dag för dig framåt i utveckling mot Ljuset.

 Var glad för de sorger som du anser att drabbar dig oförskyllt.  De är alla en del i din utveckling på Jorden. Varje sak har sin givna plats i tillvaron. Intet utan det andra. Allt bär framåt. Du skall tacka för att du fått ett liv på jorden. Alla har fått sitt liv för att bruka det i Ljusets tjänst. Ingen går förlorad. Allt finns. Att finnas till är glädje.

Se din dag i tiden. Ljuset följer dig. Herrens änglar vakar över dig. Du lyckliga. Dina energier växer när du rätt tar emot din dag. Du är välsignad i tiden. Morgondagens sorger skall ha sin givna plats i morgondagen, inte i dag.

Alla dina energier har Ljusets färg. Ta mot Ljuset i ditt liv, för att stärka dina energier.

Ta emot Guds kärlek i ditt liv. Ha alltid famnen öppen för dem som behöver tröst.  Du får ny kraft när du behöver. Ge av dig själv. Du räcker till för många  -  omkring dig finns de som är sända att hjälpa. Ta emot hjälpen när den erbjuds.

Du skall se dig omkring, ej i vrede, men i glädje och kärlek. Förstå dem som vredgas, deras själ bär stor sorg. Men du är sänd att hjälpa, hjälp dem till glädje. Försoningens dag är kommen. För ditt/vårt budskap vidare till människorna. Din dag är här och nu.

Amen



tisdag 24 juli 2012

INGEN ÄR SIG SJÄLV NOG

Kära vän, din tro är oändlig, din visdom är stor. Ta emot Guds Heliga Kraft i din dag. Känn Hans oändliga kärlek  till sitt barn.

Du är helig, din dag är helig. Tro, endast tro, och du får det du önskar. Vad har livet lärt dig? Vilka lärdomar drar du av det som hänt dig? Gud är allsmäktig, han ser din oro, och stillar den blott du ber. Glöm morgondagen, stilla dig här och nu, det sker som skall ske.

Om du finner något i dina drömmar som är overkligt, se det som en fingervisning för framtidens händelser. Här och nu skall din dag vara. Du behöver inte oroas, då din dag ger många olika möjligheter. Välj, valet är ditt, och skall så ske som du valt. Ingenting är omöjligt, under sker.

Det du önskar sker, blott du ber om kraft. Din dag ger dig många valmöjligheter. Ta emot dem alla. Din fria vilja är stor. Utnyttja din potential.  Vi sänder i din väg de som skall vara dina hjälpare, vi visar dig på möjligheter. Ta mot hjälpen. Du får din dröm uppfylld blott du ber.
Tiden visar dig vad, och hur allt skall ske.

En god mor för sina barn är Gud, en god far för sina barn  är Gud. Han ser när den trötte behöver vila, men Han ser också när hjälp behövs. Han ställer krav på sina barn, men Han slår dem aldrig till marken.  Han jämnar stigen för den som snubblar, men Han stöter aldrig någon ifrån sig. Ha förtröstan. Det som skall ske, sker. Blott du ber om hjälp, får du den.

Ingen är sig själv nog. Du behöver också hjälp i det som förestår dig. Du har en stor uppgift, ett stort ansvar, en stor sorg upptar ditt hjärta. Lämna sorgen, ty den tar energi.  Du har gjort dina val och det du gjort kan inte ändras eller lindras, ty så är sagt att skall ske.

Du måste lämna och gå vidare -  dra lärdom av vad som hänt. Så är det här och i evighet.

Amen

Kärleken är störst. 

måndag 23 juli 2012

EN GÅNG BLIR DIN DAG UPPLÖST I LJUS

Här och nu skall du leva. Allt du har är din stora kärlek till människorna, till Alltet. I liv efter liv har du levt i kärlek. Nu är din dag helt fylld av möda. Att möta sorg och besvikelser är din dag i dag. Andra liv har andra dagar. I din sorg finns också glädje och förtröstan. Ta emot de dagar du valt som dina i detta liv.

En annan dag ger ett annat liv. Du har lusten men inte förmågan att se i det fördolda. Ännu en liten tid får du bida -  sedan är tiden mogen att se allt.  Ännu en tid får du bida, sedan är din dag upplöst i ljus, och du är åter ibland oss.

Vi följer din stig, vi möter dig när du kommer. Ha tålamod  -  tiden är din vän  -  inte din fiende.

De som klagar och kritiserar dig och ditt arbete är i stor nöd. Upplys deras sinnen  -  gå dem tillmötes i tro. Upplev deras ångest över morgondagens möda. Förstå deras oförmåga till liv. Älska dem, ty de är din nästa. Ännu en tid måste du bida innan allt upplöses i ljus. Varde ljus, och det blev ljus. Här är ditt liv, ge av dig själv och dig skall mycket varda givet.

Tacka Gud och be om hjälp.

Älska din nästa, älska dig själv.

Amen

söndag 22 juli 2012

MISSTRÖSTA INTE OM DIN UPPGIFT

Alla dina dagar är givna av Gud. Du har fått dem så som du bad om. Ditt liv har den mening och uppgift som var dig given i begynnelsen.

Din dag är fylld av omsorg om de dina. Du har plikter mot allt och alla. Glöm inte dig själv. Ta emot Helig Ande i din dag. Se Alltet, se det ljuva i livet. Lev här och nu.

Om du misströstar om din uppgift, möt oss i nattens drömmar.Vi ger dig kraft och mod att gå vidare. Du vet att din väg är din, här och nu. Din uppgift ligger redan framför dig, ja, du står mitt uppe i den. Du vet så väl  vad din uppgift är, och du leds i den av oss.

Oroa dig inte, vi ger dig varje dag den kraft du behöver. Det är tid för eftertanke också, dina energier behöver mogna i dagen. Du behöver tid för eftertanke också. Du förs framåt i ditt energiarbete. Öppna dina tankar och ditt sinne mot Evigheten, ty endast din tro för dig framåt.

Vi ger dig trygghet i natten, vi ger dig glädje om dagen.

Oroa dig inte.

Lev i nuet, se det sköna i tillvaron, skriv dikter, måla dina inre landskap. Njut.

Finn din egen väg i tillvaron. Finn din tillflykt i Gud. I ditt inre djupa dunkel lyser din själ stark som en sol. Ge själen det själen behöver i dag.

Stilla dig, människobarn.

Du behövs ännu en liten  tid här och nu.

Amen.
 

lördag 21 juli 2012

DIN TID ÄR HÄR OCH NU

Kära vän. Du är på rätt väg.  Händelser som du inte rår över hindrar dig i din uppgift. Var vid gott mod.  Allt ordnar sig till det bästa . Din tid är inne för upprättelse . Nu skall under ske.

Du har alla möjligheter till framgång i ditt värv.  Din tid är här och nu . Inte i framtiden, fastna heller inte i din tanke i det förgångna. Lämna detta bakom dig.

Ta emot Helig Ande i ditt liv. Dina sjukdomssymptom är ganska ringa, och du kan lämna dem, ty de sköter sig själva. Du är  lycklig och fri, och du kan njuta av din frihet, om du bara ger dig själv tillåtelse därtill. Fastna inte i nya uppgifter som du gärna åtar  dig. Lämna dem till andra att sköta.

Din uppgift är att skriva, att berätta, att informera.  Ägna din tid och dina krafter till detta.

Du är välsignad och din uppgift är välsignad. Du har Den Högstes beskydd och många är de som behöver dig. Du vet nu att tiden är mogen för nästa steg i din utveckling. Du måste lämna något gammalt från dig för att få plats med nya uppgifter. Ta emot den Helige Andes nåd och tröst i din dag.

Du kan nu som alltid lämna din oro och dina frågor i din Guds händer. Han löser dina problem, Han finns alltid vid din sida.  Kom ihåg att tacka för de gåvor du fått. Du får ännu många nya gåvor. Ta emot dem alla i ödmjukhet. Ty du finner ingen begränsning längre. Blott du med ett öppet sinne tar emot det du har att få, skall du också uppnå syftet  med din tillvaro på Jorden.

Många är de som behöver  dig och din visdom.  De sänds till dig, ta emot dem i ödmjukhet och kärlek.

Amen

onsdag 18 juli 2012

SE MÄNNISKAN I ALLA DU MÖTER

Kära vän. Oroa dig inte. Livet finns, och kommer alltid att finnas. Din väg är rak, du vandrar oavbrutet framåt.

Se människan i alla du möter. Se bakom skalet, se ljuset i hjärtat, se själens mörker där sådant finnes. Du skall förgäta det som skall förgätas. Ty dagen är kort, du skall inte hindra din framfart genom att fastna i ovidkommande ting. Gör dig fri från jordiska bojor och band så att du kan gå in i härligheten när dagen stundar.

Du skall inte fastna i det förgångna, utan se i stället med glädje och förväntan in i framtiden. Gläds åt det du har och förmår här och nu.

Du betyder mycket för många. Tänk på dem som behöver dig och din omsorg.

Lev väl, njut av ljuset.

Se Gud i naturen.

Amen 

tisdag 17 juli 2012

LÄMNA ALLA JORDISKA BEKYMMER

Kära barn. Oroa dig inte för morgondagen, oroa dig inte heller för gårdagen. Alla dagar är givna av Gud, till lärdom och insikt. Alla dagar har sin särskilda betydelse i förverkligandet av den plan som är skriven för dig och för mänskligheten.

Tro på att du har ett evigt liv, att du har en evig själ. Tro på att du blir mottagen av änglarna i himlen så som du är. Lämna alla jordiska bekymmer. Du får den kraft du behöver och den tid du behöver för ditt värv. Du får också tid för återhämtning. Varför gråter då ditt hjärta? Varför längtar så din själ?

Du har allt, du får ännu mer, du är en mycket priviligierad själ. Sjung och var glad. Lätt som en fågel flyger dina skratt mot himlen.

Du är och du blir och du skall alltid vara Guds mest älskade barn.

Varför oroas du då?

Amen

måndag 16 juli 2012

JORDELIVET ÄR EN PÅFRESTNING FÖR SJÄLEN

Kära vän. Bida din tid, jäkta inte. Tro inte alla om gott, men tro heller inte alla är onda. Det onda och det goda finns i alla själar. Ty det är sagt och skrivet att vi skall lära oss tackla alla sidor av ett mänskligt leverne, både det goda och det onda. Om vi inte vet vad ont är, kan vi heller inte avgöra vad som inte är ont, och vice versa.

Kärleken är det rättesnöre  som skall styra ditt liv. Oroa dig inte för morgondagen, ty var dag har nog av sin plåga! Du vet att du får den kraft du behöver för ditt värv. Att tro något annat är inte aktuellt.

Verbala frågor kan du lösa, likaväl som du löser andra frågor. Andliga frågor kräver sin lösning, lika väl som värdsliga ting slukar ditt intresse. Tro inte annat. Därför är du vald till detta uppdrag, därför måste du, likt en diamant, slipas för att uppnå full klarhet och renhet. Du skall inte tro att du endast  gör fel av ondska, nej, du är här för att prövas, för att pröva, för att lära dig inse skillnaden mellan gott och ont.

Du har många omkring dig som är dina hjälpare. Ta emot deras stöd och hjälp, ty du behöver dem alla, och de behöver dig, och ditt stöd och din hjälp. Gläd dig över solens uppkomst och uppstigande varje dag, ty så skall din själ uppstiga till himlarna när ditt uppdrag är slutfört.

Gläd dig över nattens mörker och den vila den bringar trötta själar. Ty så skall även din själ få vila när tiden är mogen.

Ty vila behöver alla själar. Jordelivet är en stor påfrestning, och inte alltid så som man tänkt, och förväntningarna har varit stora. När jordelivet är slut återvänder själen till sin Faders hus för vila och återhämtning. Detta är en lång process, beroende på de skador själen behöver läka, och beroende på hur mycket av den informationsom själen fått, som måste omformas till förståelse och kunskap.

Därför är också tiden mellan jordeliven olika, beroende på om jordelivet givit kunskaper  i rikt mått, som måste omformas och transformeras för själens tillväxt och mognad. Tro inte att den själ  och kropp som tillsynes levt ett fullkomligt och andligt liv på jorden, för den skull inhämtat allt det som var sagt och tänkt. Tvärtom kan det vara så att den som levt ett tungt liv, tillsynes kanske ont liv, har inhämtat mer kunskaper och insikter, helt i enlighet med den plan som var uppgjord för själen. Men då är kanske också tiden för återhämtning lång och svår, eftersom upplevelserna skapat djupa ärr som måste vårdas och läkas.

Denna lektion i livskunskap var du nu mottaglig för och mogen att erfara. Sprid dina kunskaper vidare, så är din uppgift.

Amen

söndag 15 juli 2012

I BÖNEN FINNS NYCKELN TILL DIN KRAFT

Kära barn. Dina böner hör vi. Vi ger dig den kraft du behöver, vi undervisar dig i hur du bäst kan utnyttja din kraft. Tro, blott tro, och det skall bli dig givet. Ta emot Helig Ande i ditt liv. Ta emot Guds kärlek i din dag, i ditt hjärta.

Du är av Gud utgiven till att hjälpa människor i nöd, till att hjälpa moder Jord. Genom dina böner utnyttjar du din kraft, i dina böner finns nyckeln till din kraft.

Du är på rätt väg, forsätt så, mitt barn. Kraften är stor och du hjälper många genom dina böner. Vi hör dina rop  på hjälp. Vi hjälper, blott du ber om hjälp får du den. Ta emot Guds kärlek.

Dina smärtor avklingar dag för dag. Tänk på  vad du äter, du måste vara uppmärksam på  vad din kropp vill ha och behöver. Ditt ego missleder dig ibland. Lyssna till hjärtats röst.

Du möter många faror på din väg genom livet. Oroa dig inte. Vi leder dina steg och visar dig vägen. Tro, blott tro.  Oroa dig inte över trivialiteter och småsaker, du har Gud i ditt hjärta och Hans öga upplyser din väg. Du har Gudskraften.

I din dag finns orosmoment som du bör undanröja. Du får kraft att slutföra ditt arbete, blott du ber om kraft får du den. Du har för många bollar i luften, järn i elden.  Stilla dig i bön och meditation för att du skall kunna samla den kraft du behöver i din dag. Gud sänder till dig dem som du skall hjälpa.

Be för alla dem som behöver stöd och hjälp, din bönekraft är stor, använd den i din dag för människornas bästa. Be för dem som lider, för dem som orsakar lidande, för dem som intet har.

Amen

lördag 14 juli 2012

SE I KÄRLEK TILL DINA MEDMÄNNISKOR

Kära barn. Låt dig inte förvillas av ovidkommande ting. Tro inte alla om gott, men heller inte om ont.
Alla människor är här för sin lärdoms skull, så även du.

Ta emot Helig Ande i din dag. Glöm inte bönen, och bönens makt som är stor. Se upp mot himlen, se de otaliga stjärnor som finns där, och förstå att så oändlig är din Faders kärlek till dig. Lika stor, lika oändlig som stjärnornas antal i Universum.

Dina synder är dig förlåtna. Glöm dem, men gå ut och förkunna Herrens verk på Jorden och i Himlarna. Glöm allt det som smärtar och förmörkar din dag. Se i kärlek till dina medmänniskors svagheter, likväl som till din egen oförmåga.

Dina krämpor avklingr dag för dag.  Du blir återställd, mitt barn. Oroa dig inte för den saken. Helig Ande och Kraft ger dig mod och kraft och ork att leva vidare.

Du har ännu en dag på Jorden att uppnå det du önskar.  Du förmår mycket mer än du tror. Tänk på din dag och dina måltider. Hämta kraft och styrka ur bön och meditation.

Jag ger dig varje dag den kraft du behöver för den dagen.

Påbörja nu det arbete som ligger framför dig, ty det är stort och viktigt. Oberoende hur du lägger upp ditt verk, kommer det att bära frukt.. Blott du påbörjar det som är dig förelagt. Så skall du kunna se den frukt som skall bärgas från trädet, när skördetiden är inne.

Glöm inte det du lovat att utföra för andra, ty även detta är viktigt. Att glädja andra är en stor uppgift.

Amen

fredag 13 juli 2012

DELA MED DIG AV DIN KÄRLEK

Kära barn, Oroa dig inte så mycket  över vad som skall hända. Det som sker det sker, och har alltid en mening. Men ibland kan detta vara fördolt för dig av olika anledningar. Annars kanske du inte vill se klart, du föredrar att leva i dimman. Det är inget fel i detta, bara ett konstaterande om livets skiftningar.Om du nu vill nå fram till ljuset snabbare, bör du akta på dina ord och tankar, och ditt sätt att leva och vara. Ingenting är fel i det du gör, men ibland kan du nå snabbare fram om du litet uppmärksammar vissa företeelser i ditt liv.

Din smärta beror på dessa förändringar i din kropp som är förestående och pågående.  Ge den helande krafter och smärtorna avklingar. Du har fått detta på grund av att du  kanske inte är helt mogen för de processer du genomgår just nu. Se tiden an,  och använd den väl .  Ta till dig information under dessa dagar. Den ges dig på olika sätt  -  ljuset följer din väg.

Känn kärlekens villkorslöshet i ditt liv. Glöm och förlåt dig själv, och allt upplöses i ljus.

Jag väntar dig vid vägens slut, men innan dess har du ännu många steg på Jorden. Jag finns vid din sida för att hjälpa och råda.  Du är en  klok kvinna  och du har kloka tankar. Din kärlek är enorm, och du kan hejdlöst dela med dig av den till din omgivning.

Sänd ljus till dem som vandrar i mörka dalar, och du får tusenfalt igen av kärlek. Glöm inte att sända ljus och kraft till Afghanistans barn och kvinnor, de oskyldiga offren till ett orättfärdigt krig. Krig är ondskans makters rätta spelrum och det finns inga ursäkter för att bedriva krig.  Krig skapar oro, sorg och olycka. Krig skapar inte fred och försoning.

Sänd ljus, starkt ljus till krigets offer, men också till dem som orsakar krig, som börjar krig, och till dem som vinner krig.

Amen

torsdag 12 juli 2012

VÄGEN TILL FRÄLSNING GÅR GENOM FÖRLÅTELSE

Kära barn, att du skall förstå allt är inte möjligt. Din själ förstår och har insikter, men din ofullkomliga och ofullbordade kropp saknar insikter tillfullo om Guds mening med människan.

Gud skapar inte lidande, ty Han är kärlek , männniskan skapar lidande, ondskans makt är stor och för att du fullt ut skall förstå lidandet och dess konsekvenser, bör du få insikter och förmågor inom lidandets historia. Dit är ännu lång väg att gå, men du har ett rent sinne och oskuldsfullt hjärta, där insikter kan gro och växa till mognad. Vi välsignar dig och dina steg på lidandets väg. Vi gläds åt din vetgirighet, ty det bådar gott.

Dina drömmars mål och mening, skall uppenbaras tids nog. I dag är tid för eftertanke. Bra att du själv vet, förstår och inser att vägen till frälsning går genom förlåtelse. Glöm dock inte bort att även förlåta dig själv, det du har gjort, sagt och tänkt kan inte göras ogjort, ta lärdom av det skedda. Tänk på att du lever för Evigheten.

Låt solen upplysa din dag, och ditt sinne, ty du är en del av solens energi och du är evig. Tänk inte så mycket på triviala ting och händelser. Lägg inte vikt vid oväsentligheter. Lev i glädje och låt ljuset upplysa din stig. Du har den kraft du behöver för ditt värv.

Öppna ditt hjärta för samtal med Gud. Låt Honom upplysa ditt sinne med sin kärlek, och du skall se hur glädjen finns i ditt liv. Den bok som du fått i uppdrag att skriva, ges information om från ovan. Du behöver inte oroa dig för detta. Du får all hjälp du behöver, blott du ber om detta.

Skänk ljus till Israels folk, de vandrar i mörker, mycket lidande åsamkas barn och   oskyldiga människor på grund av deras ledares oförstånd. Sänd ljus till Afganistan, be om ljus till deras ledare, på det att de må se  vad ont är och vad gott är.

Sänd  ljus till Amerikas folk och deras ledare. Bed för dem som dog i katastrofen.

Amen

lördag 7 juli 2012

SJÄLENS UTVECKLING ÄR ANLEDNINGEN TILL JORDELIVET

Kära barn,. Nu är tid för mognad och eftertanke. Så som skörden om hösten är mogen för att tas in i ladorna och att bärgas. Så är även människorna i sinom tid mogna för skörd. Själen bärgas från förgängelse, kroppen går åter till jorden, varifrån hon uppstått. När mognaden är inne, skall skörden bärgas. I livets olika skeden sker kroppens och själens utveckling. "Bli till stoft", så lyder Herrens ord, när tiden är mogen för skörd.

I livets olika skeden skall du stanna upp och se dig omkring. Se tillbaka på det som varit. Inte i bitterhet, sorg och förgrämelse. Nej i glädje skall du se på vad du uträttat i livet, och på den utveckling du genomgått. I livets olika skeden sker utvecklingen i olika grader och inriktningar. Ingen utesluter den andra. Kom ihåg att all utveckling är av godo. Och sällan förstår människorna detta . De ser blott på den materiella utvecklingen i sina liv, utan att förstå att denna är intet mot att själen ges möjlighet till utveckling.

Själens utveckling är anledningen till jordelivet. Här är tid till eftertanke. Har ditt liv följt den uppgjorda planen? Har du rätt tagit lärdom av sorg och motgång? Har du rätt sett de utvecklingsfaser ditt liv mött?  Om inte, här finns tid  till eftertanke och att påbörja en förändring är aldrig för sent. Se, blott se, Ljusets väg i livet. Blott följ den Hoppets stjärna du alla nätter ser på himlen.

Ta emot Helig Ande i ditt liv. Låt Anden uppfylla  din själ och din kropp och låt dig renas i det ljus som Anden skänker dig.

I din dag skall alltid finnas tid för eftertanke, på samma sätt som det finns tid för arbete och vila. Intet utan det andra.

I detta liv har din själ nått ännu ett steg på vägen mot fulländning, mot att ta emot och helt uppfyllas av den Helige Andes Nåd, som varar evinnerligen.

Amen

fredag 6 juli 2012

MIN KÄRLEK OMVÄRVER OCH UPPFYLLER ER ALLA

Kära vänner, när ni i dag samlas i Mitt namn för att göra det ljusarbete Jag befallt er var och en att utöva i världen, skall Min kärlek omvärva och uppfylla er alla.

Ni vandrar Ljusets väg, och ljusets änglar kommer alltid att stå er nära. Ljusets änglar breddar vägen för er, och låter er vila vid oasens källa när tröttheten överfaller er.

Ni behöver inte oroa er för ert verk. Även om det är stort, skall Jag varje dag förse er med redskap för ert arbete. Ni behöver inte oroa er varken  för dagen eller stunden, ty Jag föder och kläder er alla dagar. Ni behöver inte oroa er för onda andar, ty dessa finns endast i ert hjärta om ni tillåter dem att bosätta sig där.

Alla dagar är Jag med er, och alla dagar ger Jag er kraft. Om ni en stund av dagen ägnar er tid åt Mig, låt Mig få tala genom er, låt Mig få tala till er och med er. Låt Mig få vara en del av er vardag. Varje dag och stund önskar Jag vara närvarande, alltid.

I dagen har ni många bekymmer, trots att dessa bekymmer inte hör er till, eftersom Jag vakar över er.

Ni förväntar er mycket av dagen och tiden, allt vad ni ber om skall ni få, blott ni ber om det av kärlek till er själva och er omgivning. Jag låter er aldrig vara utan de ting ni behöver för er tid på jorden.

Se Människosonen, så skall även ni vandra omkring, lika anspråkslöst skall ni dväljas bland människorna. Låt kärleken och ljuset styra er dag på jorden.

Många under upplever ni, men ni lägger inte alltid märke till dem, ni låter er styras av er önskan att beträda stjärnorna, trots att ni är medvetna om att detta görs först efter att er själ lämnat jordelivet.

Låt er inte förblindas av jakten på materiella ting, ty Gudsriket är det största arv ni har att få, och det är redan er egendom.

Detta var budskapet, älskade barn.

Amen

torsdag 5 juli 2012

TA FRAM DE LJUSA SIDORNA I DITT LIV

Kära vän. Du oroar dig alltid, trots att det inte finns något att oroa sig för. Ditt liv löper lugnt och stilla. Du får nu återhämta dig från det du gått igenom, och du får  tid till eftertanke.

Ibland är det nyttigt att se bakåt. Att titta i backspegeln så som man gör när man kör bil. För den skull skall man inte genast tro att det man gjort tidigare är värdelöst och mår bäst av att suddas ut, att försvinna.

Nej, att titta bakåt, att vända åter till  det man gått igenom betyder också att man där finner nya lösningar på sina problem, och att man genom att blicka bakåt, bättre förstår vad som hänt, och får råd och vägledning inför sitt arbete .

Ta fram de glada minnena, de ljusa sidorna, av ditt liv, skriv ner även dem i din bok.

Livet är inte bara sorg och smärta. Livet är mycket mer än så. Du skall inte förskjuta och förglömma de glada minnena, de ljusa sidorna. Du skall inte bara anse att det mörka och dystra är värdefullt. Nej, i ljuset och glädjen finns också ett budskap till dig.

Att endast ta fram och minnas det sårande, det sårbara, det onda, är ett sätt för dig att straffa dig själv. För vad?  Det "onda" du gjort har varit en lärdom för dig, en nyttig lärdom. Du har fått insikter, du har ångrat dig, du har blivit förlåten.

Så ,  då må du nu kunna lämna det därhän. Ty allt har sitt pris, men nu är detta över och förbi.

Att älta detta i tid och otid hindrar dig från att gå framåt i din utveckling, därför måste du nu lämna detta bakom dig.

Amen

onsdag 4 juli 2012

HJÄLP DEM SOM HAR DET SVÅRT

Kära vän. I dag är en ny dag, en dag i tiden du befinner dig i. Att lära av tiden och i tiden, är till nytta för många, blott de vill se sin egen tillblivelse, se sin egen själ i dess storhet, och i dess rätta form och gestalt.

Du har rätt i att tveka ibland. Du stannar upp och ser tillbaka. Du blickar framåt. Så skall livet levas.

Du har lärt din läxa, men än är tid till nya upplevelser. Du har ännu den viktigaste uppgiften kvar:
- att hjälpa dem som har det svårt, att ge dem vägledning och råd.
- att se dem, följa dem, hjälpa dem att finna vägen till sitt hjärtas låsta rum.
Din uppgift är stor.

Du har även förmågan att se i det fördolda. uppfyll mångas önskemål om guidning in i det fördolda. Du har kraften, använd den.

Styr dina tankar, ty de kan annars lägga hinder i vägen för din utveckling och livsuppgift. Du måste lära dig att styra dina krafter. Genom bön och meditation får du tillgång till nyckeln till dina krafter. Använd dig av detta instrument och du skall finna oanade skatter i ditt inre.

Din kraft är stor, använd dig av den i ditt dagliga liv. Blott genom bön och meditation skall du finna vägen till ditt inre.

Du har många ovanliga gåvor som du bör använda till människors bästa och till Jordens tillfrisknande. Du måste be för Jorden, ty hon lider svårt. Be för de sörjande, be för dem som lider. Be för dem som förorsakar lidandet, att deras själar må upplysas.

Din kraft är stor och du skall använda den på rätt sätt, och du skall genom bön och meditation se in i framtiden, samtidigt som du ser nuet och det förgångna.

På så sätt ser du handlingens och tankens kraft, och hur de samverkar  för människan.

Amen

tisdag 3 juli 2012

KÄRA BARN, OROA DIG INTE

Kära barn, oroa dig inte,
du är på rätt väg.
Jag följer dina spår,
Jag finns framför dig och bräddar din väg,
inga stenar skall du snubbla på,

Jag finns vid din sida och leder din väg rätt i tiden,
Jag stöder dig när du vacklar.

Oroa dig inte,
Jag sover vid din sida och skänker din natt ro,
Jag vakar över dig
och dina drömmar blir lätta och ljusa.

Jag är alltid hos dig,
Jag lägger orden i din mun,
Jag lossar din tungas band,
Jag håller tillbaka när det är nödvändigt.

Jag älskar dig,
Mitt älskade barn är du,
vila trygg i Min famn.

Amen

måndag 2 juli 2012

GIV MÄNNISKAN GUDS VÄLSIGNELSE

Kära vän. I liv efter liv har du vandrat, levt och lärt. Allt det du i dag har av kunskap är gammalt. Mycket gammalt.

Du är den som vet och kan. Du är den som skall dela med dig av din kunskap till alla i din omgivning. Giv åt människan det människan behöver och längtar efter. Giv människan frid i själen. Giv henne Guds välsignelse.

Många är åren du vandrat, många steg återstår att ta. Förtröttas inte, ty Jag är med dig, Jag är din käpp och stav. Lycklig du som vet detta, som omfamnar detta: Att vandra i Mitt namn.

Du saknar lugn i din själ. Giv dig till tåls, du återfår din själsro. Du måste låta allt stillna runt dig. Du måste tillåta dig att vila i Mig, att ta emot Mig i ditt liv. Då först återfinner du ro och frid i din själ.

Du har sett livets avigsidor. Du har även upplevt ljusa stunder. Återkalla de ljusa stunderna i ditt minne. Det hjälper dig att få lugn och ro i din själ. Se till att äta näringsriktigt. Inga överdrifter åt något håll. Njut av livet, av stillheten och tystnaden i naturen. Det ger ro i själen.

Se Mig i naturen.
Upplev årstidens växlingar.
Lev i nuet.

Amen

söndag 1 juli 2012

LÅT GUDS KÄRLEK BLI DIN VÄGLEDNING

Alla dina tankar är givna av Gud. Låt Guds kärlek bli din vägledning, ditt hopp om ett evigt liv.

Du kan finna Mig i din dag, blott du söker sanning skall du finna den. Om du tillåter Mig att finnas i din dag, är jag där.

Misströsta inte. Gråt inte, min vän. Din dag på Jorden är kort, när du återvänder till Mig, skall du glädjas över vad du åstadkommit.

Din tid på Jorden är stor. Tro inte annat. Förlita dig på att Jag leder dina steg, blott du tillåter Mig att göra det. Låt Mig finnas i din dag och stund, här och nu. Glöm inte bort Mig, förträng inte Min närvaro, låt Mig synas i din verksamhet.

Tillåt dig själv att låta dig älskas av Mig. Jag är den sanna kärleken, den enda sanna kärleken. Den kärlek som aldrig sviker. Låt Mig få genomsyra dig och din dag och ditt verk på Jorden.

Blott du förlitar dig på Mig så kan Jag hjälpa dig. Blott du låter Mig vara en del av din dag, så skall du se att dina problem löses upp och försvinner.

Låt Mig hjälpa dig, mitt barn. Låt Mig få finnas med i ditt liv.

I går, i dag, i morgon. Glöm gårdagen, ty den är förbi och finns inte längre. I morgon är en ny dag, om den skall du inte bekymra dig, ty var dag har nog av sitt. Lev i nuet. Lev i dagen, ty med Mig vid din sida blir din dag ljus och lycklig.