lördag 30 juni 2012

LÅT DIN TUNGA TALA SANNINGENS ORD

Kära vänner! Under er resa i Universum till Paradiset har ni fått ljus, kärlek , kraft och styrka att utföra er uppgift på Jorden.

Tänk på Jordens helande, tänk på alla dem som behöver värme och kärlek. Skänk världens barn värme och kärlek. Förlåtelse och barmhärtighet följer era spår. Förlåt alla dem som felat mot dig, på det att du själv blir förlåten.

Känn ingen skam, lid inte för andras oförrätter. Ta till dig värme och sol, ty tiden är mogen för nästa steg i Jordens utveckling. Ta mod till dig och låt din tunga tala sanningens ord. Låt inte tungan löpa om onödiga ting. Tala vad sant är, ty det är viktigt att människor känner tilltro till dina ord. Skämta och skratta gärna, ty glädjen hör himlen till. Men håna inte de olyckliga för deras olycka, ty du vet inte grunden och orsaken till den.

Ta emot all kärlek som strömmar emot dig från din omgivning. Du är värd den.

När ni samlas i Mitt namn för meditation och bön, låt då kärleken till Alltet vara er ledstjärna. Be om hjälp och styrka när ni våndas, ty kärlek finns att få, hjälp likaså.

När onda krafter försöker förgöra er, stå starka, stå eniga. Ty den som försöker så split i gruppen har intet att hämta blott ni åkalla Mig, och blott ni står eniga. Låt er inte förledas att se ner på dem som har annorlunda åsikter än ni. Tänk på att varje själ gör sina egna val. Den rätten har varje själ.  Och ingen skall förneka någon denna självklara rätt.

Ni skall se det stora i det lilla, ty Mig kan ni alltid se, ty Jag är alltid med er, både i stort och i smått.

Se Mig, och Jag ser alltid er.

Med kärlek skall ni vandra på Jorden.

fredag 29 juni 2012

DRÖMMENS RIKE

Kära vänner. I drömmens rike sover ni lugnt  och still. I drömmen träffar ni alla dem som har betydelse för er utveckling i jordelivet.  Ta till er den informationen ni får under er resa i drömmens rike.

På så sätt kan er kropp helas. Blott ni tar emot den helande energin, så kan den verka i er kropp.

Era drömmar för er på lätta vingar genom drömmens rike. Ta emot den energi som bildas av drömmen. Ljusa , kärleksfulla drömmar riktar sig till hjärtchakrat. Mörka, dova drömmar hör grundchakrat till.

Lär er skillnaden på de olika drömmarna. Lär er hur ni kan utnyttja drömmen för ert arbete på jorden. Lär er dömmens psykologi för ett bättre helande av er själva, och andra.

Låt drömmen vara en del av er vardag. Låt er översköljas av den, låt den rinna genom er, och låt er badas i drömmens rena sjö. Ta till er drömmen för den är viktig i livet.

Om du tillåter dig att se dig själv som en del av drömmen, utan att fördömma eller ha åsikter om din roll i drömmen, skall den bli som ett instrument, som du kan spela underbar musik på.

Låt drömmen bli en del av ditt varande. Tillåt dig själv att vara som en dröm, lekande lätt , utan tvångströja.

När du tar emot en dröm i dina chakran, renas dessa från det smolk som samlats där under dagen. Dagens bekymmer och smärta sopas undan, och kvar blir den dröm du just nu drömmer.

Tillåt dig att drömma. Tillåt dig att se dig själv i drömmen, ty den är din verklighet om natten, och din glädje om dagen.

Drömmen blir det redskap genom vilket  du renar din aura och din kropp från negativa energier. Den ger dig styrka och mod att möta dagen. Låt drömmen bli en del av din dag. 

onsdag 27 juni 2012

DRÖMMAR OCH HELANDE

Kära vänner. I dag har ni samlats här för att begrunda helandets och drömmens gåta. Vi  vill undervisa er i helandets hemligheter.

Vi vill att ni betraktar er själva som små barn. Ni har alla de förmågor och kunskaper som behövs för en helare, ni har dem med er när ni föds till Jorden. Men på olika sätt förtränger ni era förmågor. Främst genom att ni hela tiden upplyses om att era drömmar är falska och opålitliga tecken, och ingenting att bry sig om.

Vi vill i stället berätta för er att helandet genom drömmar är en vanligt förekommande företeelse. Ni ser hur ni som små barn växer och frodas. Ni ser hur ni  som små barn får sova ganska mycket, och hur ni vaknar utvilade och glada och friska till en ny dag. Under sömnen ges er aura och er kropp helande  energier från Universum.

Under sömnen har ni inte hela tiden  det skal, den rustning, ni lagt er till med i livet. Under sömnen lägger ni av er, er rustning, ni blir nakna som små barn, och därigenom kan helandets kraft nå er mycket bättre än när ni som vakna skyddar er själva på gott och ont, vill vi säga.

Det är nödvändigt att skydda sin kropp och sin aura mot negativa energier och krafter, som annars kan skada er. Men det är inte positivt när skalet blir så hårt, och så starkt, att inte de goda och läkande energierna kan nå igenom för att hela skador i er aura och er kropp.

När ni vilar, skall ni tänka på att låta er översköljas av goda energier, av ett vitt ljus, som kommer som en stråle från Universums högsta punkt. Denna energistråle skall ni rikta till det ställe i er kropp som behöver helas. På så sätt skapar ni en kanal för helandets energier.

När ni lägger er till ro för natten, skall ni låta er begjutas med helig olja -  ni skall igen rikta energistrålen dit där ni behöver helas, och ni skall så sova lugnt om natten. Ty då får ni del av helande energier från Universum.

Ni kan även låta andra ta del av denna energi. Blott den som önskar ta del av den, är mottaglig.

 

tisdag 26 juni 2012

TA KONSEKVENSERNA AV DINA VAL

Här är ditt liv, med många möjligheter. Kom ihåg att valet är ditt. Ingen klandrar dig för de val du gör, blott du själv tar konsekvenserna av dina egna val.

Du kan lämna över ansvaret i den Högstes hand. Han som är din budbärare och vägvisare. Han som  är din rådgivare och vän. Tänk på att Han leder dig på snåriga, okända vägar. Han bär dig när du dignar, och inte orkar längre. Tacka Honom, ty utan Honom vore du intet.

Dina val är dina, och du kan aldrig göra fel val. Ty alla dina val för dig framåt i tiden, framåt i vishet, och också med nya insikter om dig själv.

Om du vill förändring, då väljer du förändring. Kom blott ihåg, att du kan endast förändra dig själv och din egen situation. Du kan inte ändra andra, eller deras beteende, eller livssituation.

Blott du ber om hjälp i din vånda, kan du få hjälp. Blott du tjänar med glädje, är det dig till nytta. Att tjäna under ok och knot gör din själ och din kropp illa.

I kärlek ger vi dig dessa råd.

måndag 25 juni 2012

VAR EN LJUSETS BUDBÄRARE I GLÄDJE

Kära barn. Oroa dig inte. Du har ännu tid för eftertanke.

Ge dig hän i dagen, och sov lugnt om natten. Du är redo för uppbrott. Redo för nya utmaningar i livet. Men ta dig i akt. Låt dig inte narras att ta in på oländiga vägar och stigar.

Du ser Ljusets väg ligga rak framför dig. Låt dig mötas av Korsets och Ljusets budbärare. Se dig inte om i vrede. Nej, lämna ditt gamla liv med glädje, och tänk inte ont om dem som sårat dig.

Tänk på dem med kärlek, ty de får själva bära sina kors, och de får själva svara för följderna av sina gärningar.  Låt dig inte oroas för deras skull, ty varje dag har nog av sin plåga.

Du kan också låta dig vara en Ljusets budbärare i den tid, och på den plats, du nu befinner dig. Blott du i kärlek tjänar andra, är det ett gott syfte med ditt tjänande. Blott du går med glädje till din dag och ditt värv, är det förtjänstfullt att vara kvar.

Tänk på att om du kan tjäna med glädje, så är tjänandet det bästa sätt du har att vinna tillit till dig själv. Men om du inte kan tjäna med glädje, så bör du söka andra utmaningar.

lördag 23 juni 2012

DEN LILLE GOSSEN

Leende står han framför mig,
den lille gossen
Leende ser han in i mina ögon

Ljuset i hans blick
träffar min själ
som en strålkastare

Glömd är dagens oro och sorg

Jag känner hettan och värmen

Jag känner kärleken i hans blick
när den möter min

Den oskuldsfulla blicken
fylld av kärlek
till allt och alla

Hela världen möter hans blick
och han ser i kärlek
till allt och alla

Sådan är den lille gossen
med det tredje ögat

fredag 22 juni 2012

VILDGÄSSEN

Vilda gäss skriker i skymningen,
de landar på fälten vid sjön.

Våg efter våg av vilda, hungriga gäss
landar på åkern.

Slätten är som ett vilt, böljande hav

Hungriga kastar de sig över bondens gröda.
Flykten har varit lång
nattens vila hägrar.

Skotten sliter sönder natten
bonden skjuter, vaktar sin gröda
sin ägodel

Så är livet,
den enas bröd
den andras död

Hungrigt äter bondens barn
den vilda gåshannens kropp.

torsdag 21 juni 2012

NÄR DEN VILDA ÖRNEN FLYGER

När den vilda örnen flyger,
lämnar han jorden bakom sig
Han flyger högre och högre,
upp mot Himlarna.

Snart lämnar han molnen nedanför,
Jorden är blott en prick.

Vart är den vilda örnen på väg?

När den vilda örnen flyger
lämnar han jorden bakom sig.
Jorden kan inte hålla honom kvar.
Upp mot Himlarna bär hans vingar honom
 - högre och högre.

Ända in till Paradiset flyger den vilda örnen.
Han lämnar sitt byte framför tronen.
Herrens tron.
Där landar den vilda örnen.

Hans flykt är över för denna gång.
Ännu en själ är räddad till Paradiset.

Sådan är örnens dag.

onsdag 20 juni 2012

HAVET ÄR FÖR MIG DET ALLOMFATTANDE

Hör hur vågen svallar mot öppet hav
Bruset från bränningen lugnar min själ,
känn saltstänk mot ansiktet.

Aldrig skall jag glömma dig, Hav,
du som var för mig som en moder,
ja, redan i moderlivet omslöt du mig.

Som barn följde jag dina vågrörelser,
som vuxen kände jag din styrka.

Se hur du brusar och frustar
när stormarna river i ditt hår.

Kärleken till havet skall alltid vara densamma,

min älskade syster är du,
min bror som tar hand om mig är du.
Min far som bär mig på sina armar är du.

Havet är för mig det enda,
det allomfattande är du...

Jag älskar dig.


tisdag 19 juni 2012

GLÄDJEN FINNS I DIN SJÄL

Glädjen finns i din själ, låt den få komma fram.

Ta glädjen i din hand och gå ut på ängen. Dansa glädjens egen dans. Låt den få kvittra och sjunga som fåglarna. Låt glädjen få vara fri i dag. Stäng den inte inne bakom sorgens murar, nej, låt glädjen dansa och sjunga, så som det var tänkt.

Ingen dag utan glädje. Låt den få vara fri, ta glädjen med dig i vardagen, låt den få vara med i din dag. Låt den inte få dväljas  bland mörka skuggor i ditt innerstas mörka vrår, nej låt den behålla sin frihet, så som det var tänkt.

I ditt hjärta bor din glädje, släpp den (fri) loss, ge den friheten åter. 

måndag 18 juni 2012

ORO, LÄMNA MITT SINNE

Fly, fly  undan, varthän, varför?
Flykten undan fiender som finns inom mig, hur kan jag fly undan det som inte finns?

Vem är du min rädsla? Varför hemsöker du mig, natt efter natt? Varför kan du inte låta mig vila i ro i min bädd? Varför, varför lämnar du mig inte? ORO, lämna min bädd, mitt sinne. Låt mig sova lugnt, låt mig vakna till gryningens ljus, låt mig se solen stiga upp i öster. Lämna mig, du Oro, låt mig få vila trygg i min bädd.

Fly, fly, varför skall jag fly från något som inte finns? Ångesten i mitt bröst skall förbytas i glädje, och kärlek skall råda i hjärtat.

Ta min hand och led mig, Herre. Lämna mig inte här bland mina fiender, i en trakt jag ej känner igen.

Herre, Herre, ta min hand och för mig härifrån. För mig hem igen, Herre. Så som du lovat mig.

Du lovade att leda mig, att bära mig när jag dignar. Din är dagen, tiden. Lämna mig inte ensam.

Blott Du är med mig känner jag mig trygg. Blott Du finns nära mig, kan jag sova lugnt om natten. Ta min hand Herre, låt mig ledas av Dig, var mitt ljus, var mina fötters stav.

Visa mig vägen från mina fienders land, hem igen, till den boning du berett åt mig.

Herre, lämna mig inte.

söndag 17 juni 2012

DET DYRBARASTE ÄR VÄNSKAPEN

Vänskap i tiden det dyrbaraste du ägt. Vänskap i glädje och sorg, vänner att le med, att gråta med. Vänner att bara vara med. Vänskap, glöm inte detta  min vän.

Där du är finns även jag, även på avstånd är jag din vän  -  även då tiden gått många solvarv är jag din vän. Aldrig glömmer jag dig  -  alltid finns jag för din skull.

Förgät mig  inte. Lämna inte  min vänskap.  Bort skall du resa, långt bort, men min vänskap följer dig på färden, nu och alltid är du min vän.

Vänskap i tiden  skall alltid  finnas. Glöms aldrig, aldrig bort. 

lördag 16 juni 2012

STANNA HOS MIG, KÄRLEK

I tystnaden, i stillheten som råder i mitt hjärta, finner jag ro.

Jag finner kärlek i mitt hjärta. Mitt hjärta som förut var tomt och kallt, glöder nu, hettar. Värmen sprider sig i hela min kropp.

Kärlek, kärlek, jag har saknat dig i nattens ensamhet.

Kärlek, kärlek, stanna hos mig, lämna mig inte.

Kärlek, kärlek, låt mig få vila på din arm. Låt mig få dricka mig otörstig i din källa.

Kärlek, hur har jag kunnat förgäta sig så länge?

Kärlek, kärlek, lämna mig aldrig ensam mer.

fredag 15 juni 2012

DIN KROPP ÄR DIN SJÄLS HYDDA UNDER JORDELIVET

Ta hand om din själ och din kropp. Känn efter  hur din kropp mår, känn efter hur din själ trivs  i din kropp. Glöm inte bort glädjen, ty den är en del av livet.  Glädje skall du dela med dig.

Känn efter i din kropp hur den andas, hur den vibrerar  i takt med Universums kraft. Tänk på att kroppen är en del av dig. Den är din själs hydda under jordelivet, och din kropp andas och vibrerar i takt med Universums takt och andning.

Varje andetag är en suck från Universum.

Gläds åt att finnas till, du lilla människobarn. Gläds  åt din plats på Jorden och i Universum. Här och nu är din plats, här och nu skall du  glädjas åt ditt liv.

Sången är viktig. Sjung livets sång, melodin finns i ditt hjärta. Rytmen är densamma som Universums rytm. Hör Universums hjärtslag i din sång. Sjung livets egen melodi. Låt den klinga högt, högt över Jorden

torsdag 14 juni 2012

FINN DEN VÄG NI HAR ATT VANDRA

Kära vänner. Den upplysning ni i dag ges kommer från den Allra Högsta Universiella Kraften.

Ta emot den som en gåva till er. ta emot den Högsta Kraften, informationen ni bett om så länge.  Ni är alla medarbetare i det ljusarbete som måste utföras  på jorden. Ni är alla en del av den Högsta Kraften. Ni är alla ett.  Ni är....

Finn den väg ni har att vandra. Räds inte mörkret, ty det finns inte. Räds intet, ni är alla en del av den stora Kraften, så varför skall ni då rädas?

Varför skall ni se neråt när ni står på klippan? Betrakta i stället molnens flykt över himlen. Betrakta fåglarna, örnen som seglar nedanför er.... Betrakta skönheten i Guds natur. Gläds åt att vara en del av Alltet.  Men räds inte, ty du har intet att rädas.

Kom ihåg att den Helige Ande alltid finns för din skull. Kom ihåg att du är en del av Gud, och som en del av Honom är du helig. Du är en helig varelse, och du skall glädjas åt att vara detta. Gläds åt att vara en del av Guds skapade verk.

Han har själv blåst liv i dig, och Hans kraft finns i din själ och din kropp. Du är en del av Världssalltet. Du är en del av helheten, och utan dig skulle det saknas en bit av denna helhet. Du är viktig, din plats i Universum är viktig.

onsdag 13 juni 2012

GLÄD DIG, DOTTER ZION

Hör här, dotter Zion
din tid är kommen
till Jorden skall du vandra
återvända till de ängar
du beträdde.

Du mångomsjungna
din väg blir lång och svår
men Mina änglar skall följa dig
de skall bära din klädnad
de skall sopa vägen
de skall bära dig över
djupen

Gläd dig dotter Zion
ty du är den som skall komma
du är den alla väntat på
I fröjd skall du mötas
och de svarta, mörka
djupen skall du bäras över

Välsignad är du.

tisdag 12 juni 2012

DU ÄR DEN SOM ALLTID FUNNITS

Min ängel
se in i mina ögon
du är den lyckliga
den som sett Jorden födas
från den stund fanns du

Du är livgivaren
du fanns i begynnelsen
du är och skall vara

Evigheten följer dina spår
ty du är en ängel
av Gud utgiven

Till Hans ära skall du
dansa och sjunga
Ty du är den som alltid funnits

Livgivaren, moderna
den som burit Jesus på
dina armar

Allt skall ges dig åter
Kärleken följer dig
min älskade.

måndag 11 juni 2012

POESI

Du står vid vägens slut
du ser dig om
tänker på tider som gått
tänker på din längtan
friheten hägrar

Du står vid vägs ände
du är fri
från jordens bojor
Jag tackar dig för att du kom.

-------------

Jag ser dina ögons trötthet
jag hör din själs klagan
gråt ej mitt hjärta
du finns till för kärlek

Le med dina ögon
ty ögonens ljus speglar solen
Se jag ger dig glädjen åter

du skall förstå ditt liv
och dina misstag skall förlåtas dig
den dag du står åter vid min port.

söndag 10 juni 2012

TRO PÅ ER FÖRMÅGA OCH INRE KRAFT

Kära vänner. Tro på er förmåga, tro på er inre kraft. I kärlek samlas ni, i kärlek till den Högstes kraft och insikt.

Förmåga har ni, låt kunskapen från er själ flöda fritt. Låt er inte hindras av några tankar.

------------------------

Jag står vid din sida
lyft upp din blick
och du kan se Mig,
du skall låta ditt ansikte översköljas
av Min heliga olja
Jag ger dig allt du begär

Mitt mest älskade barn
förtröttas inte i din tro på mig
Jag finns alltid nära dig
Jag omsluter dig i Min famn
Jag ger dig allt du behöver

Mitt mest älskade barn,
vila trygg i Min famn.

lördag 9 juni 2012

NI ÄR KRIGARE MELLAN ONT OCH GOTT

Kära vänner. I dag har ni alla medverkat till Jordens helande och renande.  Den kraft som strömmar från er grupp ut genom världen, genom rymden, och studsar tillbaka till moder Jord,  har just det som alla skall finna väsentligt: Ljusets Kraft.

Ljusets förmåga till helande är välkänt. Även ni, Ljusets barn, uppbärs av den kraften. Även ni är en del av den kraft som omsluter Jorden, som uppfyller Jorden, som är det som uppbär Alltet.

Även ni är en del av den kraft som omsluter världen och är en del av den.

Ni vill uppnå något. Då måste ni alla underkasta er en prövning och en rening. Ni måste alla inse att ni behövs, och ni måste tro på er förmåga att omvandla det ljus ni får er tillsänt - omvandla detta ljus till en kraft som omsluter världen.

Den kraften är helig och får inte missbrukas.

Den kraften ges till dem som rätt förmår att förvalta den. Den kraften är er och skall ges för att Jorden inte skall förgås, inte gå under, i det kaos som skapats av människan.

Ni är alla krigare i det krig som alltjämt pågår mellan ont ochgott. Ni har alla fått den rustning som behövs för att strida i Ljusets tjänst. Därför är ni här. Därför ges ni Ljusets Svärd - just för att ni är skickade till denna uppgift.

Ni får inte blygas för era förmågor. Ni måste tro på er härkomst och er kraft. Ni måste ha tillit till att ni fått denna uppgift tilldelad var och en av er.

Ni måste tro.

Ta till er Kärlekens och Ljusets budskap.

Gå ut och verka i Ljusets tjänst och lämna "Intet".

Kärleken är evig.

fredag 8 juni 2012

FORTSÄTT ATT SÖKA SANNING OCH RÄTTVISA

Kära barn. Ta till dig Helig Ande. Låt Mig  blåsa liv i din tunga så att du kan tala fritt och länge om sådana ting som just nu är aktuella.

Ge dig tid att vänja dig vid din nya skapelse och skepnad. Du är förändrad, mitt barn. Du är inte i dag densamma som i går, eller i förrgår.

Du går mot ljuset, mitt barn. Ditt liv förändras stund för stund. Se dig i dagen, se dig i natten. Se hur du ständigt söker sanning och rättfärdighet.

Din uppgift är att fortsätta söka sanning och rättvisa. Påpeka det du finner felaktigt.

Alla dina tankar är givna av Gud räcker för den information du får. Du har helig kraft  i din hand. Låt din hand springa snabbt över pappret, låt din hand bli ditt redskap i kampen mot våld och orättvisa.

Du har en talande tunga. Låt den arbeta för dig på så sätt som var sagt att skulle ske.

Arbeta för fred och rättvisa. Låt dig aldrig förtröttas i det arbetet.

Uppskatta dig själv och ditt livsverk. Ju mer du låter Mig fylla dig och din själ med helig kraft, ju mer kan du åstadkomma. Låt dig inte förtröttas, min vän.

Var inte så nedslagen, ty du uträttar storverk på Jorden. Du låter Mitt namn flyga på änglavingar över världen. Du skall fortsätta ditt verk, ty det är stort.

Du skall se på ditt arbete med glädje och stolthet, ty du utför Min uppgift, din uppgift är given dig av Himlen, därför skall du i glädje fortsätta det du påbörjat. Ingen uppgift är för ringa.

Låt dig inte nedslås av onda tankar, ty Min kärlek följer dig, dag som natt. Jag ger dig allt du behöver för din uppgift, därför kan du med tillförsikt se fram mot din dag på jorden.

 

torsdag 7 juni 2012

TA EMOT DAGEN SÅDAN DEN ÄR

Alla dina tankar är givna av Gud. Han allena är trofast, tålmodig och mild. Tacka Honom för dina gåvor, för din tid på Jorden, för Hans stöd och hjälp i allt du gör och företar dig.

I dag är en ny dag i ditt liv. Se på den med tillförsikt, den är ännu ny och oförstörd. Se på dagen som du ser på ett litet barn, med kärlek , värme, och tillit att den skall skänka dig glädje och kärlek.

Dagen är ny när morgonen gryr. Du vet inte vad den har i sitt sköte, du vet heller inte vad den kommer att föra med sig av glädje och sorg.  Därför skall du överlåta dagen i Hans hand, Han som är Storhet och Vishet. Han för dig framåt, och du kan vara viss om att Han ger dig av fulla mått av allt det du behöver för att din dag skall bli lyckosam.

Därför behöver du inte bekymra dig om det förgågna. Du behöver inte oroa dig för gårdagen, ty den är redan förbi, och du kan inte kalla den tillbaka.

Det som har hänt, har hänt. Låt de döda begrava sina döda, låt Jesus leda dig på nya stigar och vägar. Se med glädje på det du åstadkommit, och lämna det som varit bakom dig.

Låt dig inte fastna i förgågna tider. De är förbi, likaså de liv du levde då. Lev i nuet, och inte i dåtid eller framtid. Lär dig att ta emot dagen som kommer, ta emot den sådan den är, utan att tro varken det ena eller det andra.

Du behöver inte gå tillbaka i tidigare liv för att söka din härkomst på jorden. Lev i nuet i stället, ty därför är du här. I din själ finns inristat allt det du upplevt, tidsålder efter tidsålder, därför behöver du inte söka i minnen efter tider som flytt.

Lev i kärlek och förståelse, och utan förakt eller annat ont. Kärlek är liv.

onsdag 6 juni 2012

DU ÄR ALLTID PÅ VÄG FRAMÅT

Kära barn. Dina drömmr för dig framåt i tiden. Du är på väg, livets väg för dig framåt. Ibland styr du själv, ibland förs du framåt av andras önskningar och behov. Men alltid, alltid är du på väg framåt.

Du finner inte platsen för din tillvaro på jorden. Du finner inte vägen till himlen, och du oroas alltid över att du inte utvecklas så som det var meningen.

Tillsammans med ditt lilla barn, som du har ansvar för, söker du att inte falla ner i Känslornas Hav. Du är rädd för att dina känslor blir/är så starka , att du drunknar i deras vågor! Oroa dig inte. I din dröm ser du Mig, Herren, Jag håller din hand, Jag hjälper dig, du kan alltid lita på Mig, älskade lilla barn. 

tisdag 5 juni 2012

VÄND DIG DIREKT TILL MIG

Kära vän. Sätt din tillit till MIG. Jag bär dig över mörka vatten. Jag ger din själ ro. Förlita dig alltid på mig, för Jag sviker dig aldrig.

Jag lämnar dig inte i din oro och vånda. Blott du tror skall Jag ge dig all kraft och allt förstånd du behöver för att sköta dina uppgifter.

Du har förmåga och kunskap att söka Mig och Min styrka  och kunskap. Förlita dig då inte på svaga krafter i din omgivning, utan vänd dig direkt till Mig, så som Jag sagt  att du skall göra.

Tillsammans finner vi lösningar på dina problem. Tillsammans  bildar vi den enhet på vilken världen vilar. Lev väl, Mitt barn.

måndag 4 juni 2012

SPRID KÄRLEK OCH DU MÖTER KÄRLEK

Kära barn, Stilla dina upprörda känslor. Inget har ju hänt, eller hur? Du bestämmer själv vilka känslor du vill att skall råda i ditt inre.!  Vill du har kaos? Ja,  så då  lever du i kaos, min vän! Vill du  frid ,  ja, så lever du i frid!  Enkelt, eller hur? Välj dina känslor, välj din sinnesstämning, varje stund, var minut!

Kärleken är det viktigaste du kan ägna dig åt i dag!  Sprid kärlek till alla du möter, välj kärleken i dag, och du får möta kärlek från alla  i din omgivning!

Välj att leva i enlighet med MIG, och MIN kraft skall genomsyra din dag och ditt verk. Älskad är du, mitt barn.

söndag 3 juni 2012

LÄGG DIN ORO PÅ MIG

Kära barn. Oroa dig inte. Lätta ditt hjärta, släpp ut ångesten! Kasta dig handlöst i MIN famn. Jag tar emot dig, jag bär dig framåt i tiden.

Oron följer dina spår! Se upp för de onda verkningar den för med sig!  Släpp den inte in i din sfär, in i din aura. Tillåt den inte att få fotfäste i ditt liv!  Lägg din sorg på MIG! Jag bär dig, jag tröstar dig, jag förlåter ...

Lägg din oro på MIG! Jag finns för din skull. Jag finns här och nu. Jag finns alltid, alltid. Evigheten tillhör Mig.

Jag ger dig glädjen åter, blott du tillåter dig att le, att känna glädje och tillfredsställelse! Lägg din oro på Mig, ty jag finns här för din skull. Ta emot den kraft Jag inger ditt sinne.

lördag 2 juni 2012

JAG GER DIG KRAFTEN OCH REDSKAPEN FÖR DIN UPPGIFT

Kära vän. Din roll är svår. Kom ihåg att du har själv påtagit dig den. Din önskan att hjälpa är stor, men du har, eller ser, varken målet eller vägen dit. Inte heller känner du till medlen  för att nå målet.

Stilla dig i bön och meditation, så skall JAG  sända mina skaror för att hjälpa dig i din nöd. Be Mig om hjälp, och Jag skall ge dig både kraften och redskapen för ditt uppdrag. Utan önskan om egen vinning bör du arbeta förutsättningslöst. Endast med målet för dina ögon att lösa problem som just nu ser oöverstigliga ut.

Du kommer att lyckas, blott du fokuserar på målet, och blott du undviker att ta ställning i maktkamper och intriger.

Lev väl, välsignad är du och ditt uppdrag.

fredag 1 juni 2012

SOPA UT ALLT ORENT FRÅN DITT HJÄRTA

Kära barn. Till dig vill vi säga detta: Se upp med det som är orent i ditt liv! Se upp med det du borde förändra och förbättra. Du har det som din uppgift idag.

Se in i ditt hjärta. Svarta moln döljer sig därinne. Orena dofter och dunster från sådant du själv lagt därinne. Varför spara och förvara detta? Du behöver inte spara sådana ting. Nej! Öppna porten till ditt hjärta och sopa ut allt mörkt och orent därifrån.

En vårstädning i ditt hjärta är din uppgift idaga! Städa bort allt gammalt skräp! Släpp in solen och ljuset. Känn hur ljuvligt livet är, när du inte längre bär på sådant  gammalt och illaluktande!

Tänk på att kärleken övervinner allt!