måndag 30 april 2012

TÄNK PÅ ATT ALLA ÄR DIN NÄSTA

Kära  vän.  Du har funnit den väg som är din. Vandra på den i kärlek till dig själv och din omgivning. Tänk  på att alla är din nästa, även din ovän.

Tänk på att alla gåvor och förmågor du fått  är det meningen att du skall dela med  dig av till din omgivning. Skänk ljus och kärlek och glädje i dag till alla du möter.  Ge dem ett varmt ord på vägen, ge dem en kram. Låt dem få del av den värme och kärlek du själv fått dig tilldelad från ovan. Du är välsignad och ditt verk är välsignat.

Du har så många i din omgivning som är i stort behov av stöd och styrka. Hjälp dem i din dag. Ge dem av din styrka. Ge dem värme och glädje.  Trösta den sin gråter. Lyssna  på dem som behöver någon att tala med.

Var en medmänniska i dag.

söndag 29 april 2012

ATT STRÄVA EFTER HIMMELSK MAKT

Alla strävar efter makt. Alla önskar maktens sötma. I stället för att utveckla sin själ i kärleksfulla handlingar, arbetar människan i enlighet med kravet på mer makt. Världens makt är inte detsamma som himmelsk makt.

Himmelsk makt är att sträva efter att fullända själen, att ge det själen behöver av näring varje dag. Att låta själens sol lysa, att ge människor kärlek, och låta dem uppleva allt det som du kan ge av kärlek som upplysning.

Himmelsk makt skall vi sträva efter. Men den världsliga makten ger inte själen tillfredsställelse. Tvärtom. Jordisk makt förkrymper själen, och får den att må dåligt, ty jordisk makt får man på bekostnad av andra.

Andra människor får ofta släppa till av sina förmågor och kunskaper för att andra skall uppnå makt. Detta är orättfärdigt. Man skall ge av gott hjärta av sitt överflöd, och ta emot av andra i ödmjukhet. Så växer själen i styrka och visdom. Så får du himmelsk makt.

Jordens makt är inte evig. Blott en kort tid varar den, och förbränner och förgör då allt i sin väg.  

lördag 28 april 2012

TILLÅT DIG INTE ATT TÄNKA ONDA TANKAR

Alla makter är inte goda. Även onda makter finns, vilka vill invadera världen. Du ser dem uppträda i krig, i ofred, i trakasserier, i våldsdåd och terrorn som finns runtomkring dig.

Onda makter finns och skall förgöras med kärlek och ljus. Tänk kärleksfulla tankar, tänd ett ljus och låt dess låga upplysa världen och människorna. Låt kärlekens  ljuslåga lysa varm och klar alla dagar, ty därigenom förminskas mörkrets makt.

Låt dig inte förblindas av världens ljus, ty detta är inte alltid kärlekens ljus. Lär dig skilja på gott och ont. Tillåt dig  inte att tänka onda tankar, ty ur dem föds onda handlingar. Le och var glad i din tillvaro, var tacksam för det du har och får. Sträva inte efter makt och ära, ty detta får vi alla del av en dag.

Se i kärlek till din omgivning. Hjälp dem som behöver hjälp, ty på så sätt skall ondskans makt fördrivas. Inte med svärd och eld, nej, låt kärleken värma och lysa i stället.

Du behöver inte oroa dig, ty Gud vakar över dig, mitt barn. Guds kärlek har du nu och evigt.

fredag 27 april 2012

DU ÄR EN DEL AV ALLTET

Alla dina drömmar, alla dina tankar, allt vad du vill, har du fått som gåva av Mig, din Gud.
Du har livets gåva, du har dödens gåva, du har allt vad som däremellen finns.

Livet är fyllt av mysterier, fyllt av dina upplevelser, fyllt av kärlek och hat. Fyllt av känslor av olika slag. Händelser följer på händelser i en aldrig sinande ström. Allt händer och sker runt omkring dig, i dig, med dig som medaktör. Du är aldrig ensam. Du är en del av Alltet, likaså är Alltet en del av dig. Du är en del av den gudomliga kraft som just nu styr din hand, som finns i dig, omkring dig, som är en del av dig.

Allt hör samman, allt är en gudomlig enhet, ett universum  finns i varje människa, på samma sätt som människan  är en del av universum. När du känner hat, agg, glädje, lycka eller kärlek är dina känslor en del av, och desamma, som universum består av, ty universum är uppbyggt av dessa olika känslor som hörnstenar, ja, universums  byggstenar är människornas känslor.

Likaså är tankarna andra byggstenar varav universum är uppbyggt.

Du finner dem allesammans som en del av verkligheten, den verklighet som även du är en del av.

Du har förmågan att känna starka känslor, att tänka många tankar i olika skeenden. Du är begåvad och du får känna på begåvningens  välsignelse och förbannelse. Ty mångfacetterat är livet, svårt och ogripbart att förstå för människan i den skepnad och med de begränsningar hon lever i på jorden. När hon lämnar jordelivet skall hon klart förstå allt detta,  som nu finns i dunklet för henne. Hennes visdom är begränsad för att hon rätt skall ta lärdom av de prövningar hon har att gå igenom.

Hon är ett barn av sin tid och hennes barndom, som varar hela jordelivet, ter sig svår för henne att förstå. Hon söker  finna lösning på livets gåta, men den är ogripbar och svår att förstå. Hon famlar i mörker, men jordelivets mödor förbyts i himmelsk glädje när hon en dag återvänder till sin själs rätta hem. Hon finner glädje i det lilla, ty hon måste söka glädjen för att stå ut med sorgen och smärtan under sin jordevandring.

Ingen dag är den andra lik, och inget liv är likt det andra livet.

 

torsdag 26 april 2012

TERRORNS RÖST

Allt du vill att människor skall göra mot dig  -  det skall du göra mot dem. Det du inte vill att de skall göra dig  -  det skall inte du heller göra dem.

Detta är terrorns gåta. Därför strider människor, lider människor, därför att de inte längre vänder andra sidan till, därför att alla önskar en dräglig tillvaro på jorden.

När kärlekens röst inte längre hörs  -  då när ljuset slocknar och kärleken tystnar  -  då hörs terrorns röst, högre och högre.

Allt du önskar måste du själv uppnå i detta. Om du ger terrorn ett ansikte upphör den att vara terror  -  då blir den en bön om hjälp.

En röst att lyssna  till.

onsdag 25 april 2012

SE GUDS HJÄLPANDE HAND

Alla dina tankar är givna av Gud. Han allena kan inplantera i dig goda tankar, men du väljer bort dem, och låter ondskan råda.

Gud är kärleken. han ser ditt hjärtas nöd, och Han låter aldrig sitt barn lida i onödan. Han skänker díg tröst och hjälp, blott du vill se den hand Han räcker dig. Blott du vill hålla Honom i handen på din väg genom livet. Blott du låter Honom  bära dig dig över de svåraste bitarna på vägen. Blott du tillåter Honom  att hjälpa dig, är du räddad!

Du behöver inte oroa dig för dagen och stunden, blott du lägger din tillit på Honom skall Han hjälpa dig alla dagar.

Men många gånger ser du inte skogen för alla träd som står i vägen. Du ser  inte Hans hjälpande hand, ty du är fullt upptagen med att gräma dig över att ingen hjälp finns! Du måste lägga din tillit till Honom.  Du måste tro på Hans ord att aldrig överge dig. Blott då kan du känna trygghet i livet. Blott då kan du med tillförsikt se tiden an, och låta allt ha sin gång.

Var  stilla i bön och meditation, så att din rena kanal till Gud alltid hålls öppen.

 

tisdag 24 april 2012

JAGG FINNS ALLTID VID DIN SIDA

Kära barn. Oron följer dig, varför? Ber du Mig  om hjälp, får du den också. Dagligen och stundligen finns Jag här, redo att hjälpa. Redo att stötta dig när du vacklar.

Var dag har sin tid, natten likaså. Du finns här för din utvecklings skull. Endast för att din själ skall få det den behöver av upplysning.

Du har din tid, din dag, på jorden. Utnyttja den så, att din själ, utöver kunskap, även får vederkvickelse.

Du behöver inte oroa dig så mycket, ty du vet ju att Jag alltid finns  vid din sida. Du har sett att Jag aldrig lämnar dig ensam, att Jag alltid står här vid din sida, redo att hjälpa dig  när du kallar på Mig.

I nattens tysta timmar talar Jag till dig. Visar dig vägen du  har att  gå, lär dig se mönstret i det som varit, det som är, och det som skall komma.

Blott du har tillit till Alltet, och till Min vilja att hjälpa dig, så kan du alltid med tillförsikt gå din väg i ljuset.

måndag 23 april 2012

SÅNGEN GÖR DIG LYCKLIG

Kära barn. Sången är betydelsefull. Sången  rör din själ och ditt hjärta. I sången får du utlopp  för din kärlek till Alltet, till Mig.

Jag älskar dig, och jag gläds åt när du är lycklig. Sången gör dig lycklig, den öppnar upp kanaler till din själ, till din innersta röst.

Du skall och du bör sjunga mycket, ty det är oerhört betydelsefullt att din själ har en ren och klar kanal upp till Mig, din Fader.

Jag älskar dig, mitt barn, och jag vill att kanalen skall vara ren och klar nu och alltid, så att du alltid kan tala med Mig om din glädje, om din sorg, ja, om allt som trycker dig skall vi tala tillsammans.

Jag vill att kanalen skall vara öppen för samtal med Mig, så att jag kan trösta dig när du är bekymrad, så att jag kan ge dig råd när du är rådvill. I allt kan du tala med Mig och Jag finns alltid här för din skull.

Tro mig, Mitt älskade barn, Jag finns alltid här för dig. 

söndag 22 april 2012

FÖRLÅTELSENS KONST ÄR SVÅR ATT LÄRA

Kära barn. Förlåtelsens konst är svår att lära. Ja, för en del är det de allra svåraste i livet. Att förlåta och förstå  sina vänner och ovänner, när de har brustit i sitt förtroende.

Förtröstan. Tänk i glädje på att Gud förlåter dig alla synder och felsteg! Tänk i glädje på att Han tar emot dig i sin himmel när tiden är mogen, TROTS att du inte alltid förstått att göra det rätta.

Tänk på att Han följer dig alla dagar, leder dig på din väg genom livet, TROTS att du inte alltid ser den smala vägen, blott den breda.

Tänk på Guds alltomfattande oändliga kärlek till dig. Tänk på att du är Guds mest älskade lilla barn, som han förlåter, om och om igen.

När du tänker på detta,  skall du i djupet av ditt hjärta känna den frid Han inplanterat därinne, och även du skall kunna ge förlåtelse till allt och alla, inklusive dig själv.

Du skall känna alla skulder lyftas från dina axlar, och du skall veta att Han bär inte bara dig, utan även hela din skuld. Du är förlåten, mitt barn.

Du är förlåten, och din skuld är för alltid borta.

lördag 21 april 2012

UPPLEV JORDELIVET SOM EN VANDRING

Kära vän. Låt inte tingen binda dig med jordelivet, med världen. Upplev jordelivet som en vandring, inte som en period då det är nödvändigt att samla i ladorna.

Upplev skönheten i naturen, för den skull behöver du inte äga naturen.  Tänk på att när du återvänder till Mig, kan du ta med dig intet av de ägodelar du samlat på dig under jordelivet. Du återvänder till Mig på samma sätt som du kom till jorden. Intet, mer eller mindre, har du med dig som resebagage.

Du måste lära dig att lämna över till Mig. Alla sorger och besvikelser, all din oro för morgondagen, eller för din familj, eller något annat du oroar dig för.

Jag ger dig varje dag det du behöver. Du behöver inte samla ett överskott för att använda dig av när andra tider stundar. Ty dessa tider är nu, och Jag finns alltid här vid din sida för att tillfredsställa dina behov.

Du skall ge av ditt överflöd till dem som intet har. Då är du en del av den gudomliga processen, där du får vara Min hand. Du får hjälpa Mig att hjälpa, och du kommer att känna  glädje i ditt givande.

fredag 20 april 2012

KRAFTEN ATT LEVA GER JAG DIG ALLA DAGAR

Kära barn. Jag överger dig aldrig. När det är som tyngst, som svårast för dig, när du upplever den största smärtan, och den djupaste sorgen, alltid går Jag med dig.

När du dignar under din börda bär Jag dig.  Över mörka vatten, steniga åsar, bråddjup, bär Jag dig. När du dignar under bördan bär Jag den åt dig.

Förlita dig alltid på att Jag finns vid din sida, ty så är det och skall alltid vara. Jag lämnar dig aldrig. Du måste tro och lita på mitt ord.

Se in i ditt hjärta, i hjärtats djupa vrå finns Jag, och Jag är alltid med dig. När du gläds över solen, månen, stjärnorna, naturens under, då det det Jag som tänder glädjen i ditt bröst. Tänk på att Jag alltid finns där,  för din skull är Jag där. Dina behov ser Jag, och Jag är villig att uppfylla dem alla. Oroa dig inte, ty Jag finns alltid med dig.

Du skall blott tro på att Jag är villig att alltid omsluta dig mina armar. Ty Jag är Kärleken.

Kraften att leva ger Jag dig alla dagar intill ditt livs slut.

torsdag 19 april 2012

DIN TACKSAMHET GLÄDER DIN FADER I HIMLEN

Kära vän. Tacksamhet präglar deras sinnen som du har hjälpt och  hjälper.  Många själar kämpar länge för att hitta vägen hem. Ta dem i handen, led dem på vägen, visa dem Fadershusets port. Evig tacksamhet kommer att prägla deras sinnen. Tacksamhet som värmer dig, och för dig framåt i tiden och i din utveckling.

Din lycka är stor när du fått tillåtelse att hjälpa dessa olyckliga själar på vägen hem.

Du har fått förmågan att se in i det fördolda, in i din själs innersta hemlighet. Öppa ditt hjärta för samtal med Gud, och du upptäcker snart att du har en ren och klar kanal uppåt till Fadershuset, till Gud och till Jesus. Använd den varje dag.

Tacka för allt du fått, och din tacksamhet gläder din Fader i himmelen, och det blir stor glädje bland människorna och bland änglarna, ty din tacksamhet  präglar hela din varelse, så att du ser med nya ögon på din tillvaro på jorden och vad du har att gå igenom här.

Du kan alltid, alltid be om råd och hjälp när du kommer i svårigheter, men glöm inte att tacka för den hjälp du får. 

onsdag 18 april 2012

SE DET FANTASTISKA I TILLVARON

Kära barn. Har du funnit den ro i livet du eftersträvar? Om inte,  varför? Varför låter du dig tyngas av världens oro?

I livet finns många ljuspunkter, många saker att glädjas åt.Ta fram dem till beskådande. Se vad de har att säga dig!  Se vilken fantastisk värld som öppnar sig för dig, när du börjar se alla de miljontals underverk som dagligen sker runt omkring dig!

Oroa dig inte för morgondagen, tänk i stället på det fantastiska att den finns! Oroa dig inte för din ekonomi. Se i stället på det fantastiska att Jag dagligen ger dig mat och kläder. Oroa dig inte för din familj. Se i stället på det miraklet att just du har denna underbara familj, med alla de sorgeämnen, och glädjestunder, som du har tillsammans med dem. Och som berikar ditt liv, och gör just dig till detta underverk, detta unika mirakel, som just du är.

Kärlek i ditt hjära ger ringar på vattnet,  och ger dig tillfälle att ge mer och mer kärlek till alla i din omgivning. 

tisdag 17 april 2012

JAG ÄR MED DIG ALLA DAGAR

Kära barn. Allt vad du ber mig om skall du få.

Du goda barn, du lilla barn. Oroa dig inte för din dag, din tid, ty allt har sin plats i din plan för detta ditt liv på jorden. Oroa dig inte för morgondagen, eller för dagen som är, ty jag ger dig varje dag den kraft du behöver.

Se framåt, se in i framtiden, och du skall se att Min vilja sker, så som det var sagt. Du uppfyller din dag med mångahanda ting, och (så) skall det vara. Du ser den som behöver din hjälp, och du hjälper dem, så är sagt att skall vara. Så ske Min vilja på jorden, nu och i all evighet.

Intet behöver du sörja över, eller för. För Jag ger dig varje dag allt det du behöver av lekamlig mat. Likaväl föder Jag din själ, blott du ber om min hjälp, är den dig given, i samma stund som du ber om den.

Därför kan du lugn och trygg , och med stor glädje, gå in i din uppgift, ty Jag är med dig alla dagar, in till världens ände.

måndag 16 april 2012

LÄMNA PLÅGORNA TILL PLÅGORNAS HERRE

Kära vän. Du har plågor i ditt sinne, och plågorna lämnar dig ingen ro. Lämna dem därhän. Lämna dem till den som har ansvar för dem.

I ditt liv bör finnas utrymme för kärlek till nästan, så är sagt och skrivet. Lämna du plågorna till Plågornas Herre, och låt dig i stället uppfyllas av kärlek till dig själv och nästan. I kärleken finns lösning på alla dina problem. Blott du i kärlek tänker både  på dig själv och din nästa, faller alla puzzelbitar på plats, och du skall finna att dina plågor och problem upplöses i kärlekens renande lågor.

Du finner ditt liv meningsfyllt, och din dag blir till glädje, om du uppfattar ditt liv på jorden som ett liv i kärlekens tjänst. Du skall inte glömma  Guds oändliga kärlek till dig. Den har inga gränser, den omfattar allt och alla. Även dina fel och brister finner du att blir omslutan av denna alltomfattande kärlek.

Du finner att meningen med ditt liv tillika blir klar och uppenbar,  blott du ser på den genom kärlek. 

söndag 15 april 2012

DU ÄR AV KÄRLEK GJORD AV GUD

Kära barn. Oron i ditt sinne har orsaker du inte själv rår över. Du finner dig inte tillrätta  i tillvaron just nu. Energierna flödar inte i din riktning, kan man säga. Ibland måste man även ta emot oron i sin dag, utan att egentligen veta varför oron kommit, eller varifrån.

Låt alltsammans sköljas av dig. Låt oron försvinna med Guds kärlek, som sköljs över dig dagligen och stundligen. Låt Hans kärlek uppfylla din själ och din kropp, och låt dig inte fastna i orons grepp.

Hans kärlek finns i dig och omkring dig alltid. Blott du tillåter dig själv att känna den, att njuta av den. Ty det handlar endast  om att tillåta sig själv att vara älskad. Både av Gud och människor. Och inte minst, att tillåta sig att älska sig själv. Att inte gräva ner sig i grubblerier över sin egen otillräcklighet.

 Du är här som människa, med en människas  alla fel och  brister. Inte som en ängel. Därför måste du tillåta dig själv att vara denna människa. Älska denna lilla människa med alla hennes fel och brister.

 Du är i kärlek, av kärlek gjord av Gud. 

lördag 14 april 2012

ALLTET OMFATTAR HELA UNIVERSUM

Kära vän. Alltet är stort. Alltet omfattar hela Universum och alla andra universum därtill. Uppbyggnaden av Alltet, där är kärleken hörnstenarna! Ja, allt kretsar kring kärlekens budskap. Utan kärlek, intet.

Alla dina tankar bör också kretsa kring kärleken och kärlekens budskap. Där har du den kärna, varom allt handlar. Däri finns visheten bevarad. Ty blott om du tror  på kärleken, kan du överleva ondskan i världen. Blott du följer kärlekens råd och budskap, kan din själ överleva i den jordiska skepnaden.

Världens undergång fasar alla för. Trots att ondskans makt är stor, skall kärleken övervinna den, och världen räddas.

Du har fått kärlekens gåva i dopet. I dopet upptogs du till Guds eget lilla barn. Officiellt, kan man säga, eftersom du är  Guds barn, och alltid har varit det, är dopet en symbolisk handling, där du upptas till den kristna gemenskapen.

Delaktigheten i Kristus manifesteras genom dopet. Kärleken  är en del av den.

torsdag 12 april 2012

LÅT DIG SVALKAS AV GUDS VIND

Kära barn. I din tillvaro finns många orosmoment. Lägg dem alla på mig, bli fri från det som oroar dig och som tynger dig. Låt själen få sin frihet, låt den njuta av livet också. Låt dig i stillhet och meditation få tillgång till din själs innersta vetande, ty där finns mycket  att lära och förstå för ett litet människobarn.

I tusentals år har människan funnits på jorden. Ändå  har hon ännu inte nått full mognad. Ännu låter hon sitt ego styra sig och sina behov.

Låt dig inte förblindas av ljuset från Världens eld. Nej, vila i stället i ljuset från Gud och Hans barmhärtighet. Låt dig svalkas av Hans vind, och släck din törst vid Hans källa. Sök gemenskap med Gud i stället för att låta dig dväljas bland Världens oro och de barn som ännu inte upptäckt Ljusets väg.

Välj själv.Du har en fri vilja. Använd den till din själs förmån. Du har en fri vilja att lämna och avstå från  det du inte fullt ut känner (är) rätt och riktigt.

Du, endast du, härskar över din fria vilja. Detta är en ynnest du fått av Herren Gud, och du skall använda den i samklang med din själ.

onsdag 11 april 2012

FRID I MÄNNISKANS SINNE

Frid bör råda i ditt sinne. Betänk katastrofer som hänt i människans historia, och som förorsakats av henne. Betänk vad alternativet skall vara. Frid i människans sinne. Frihet till kärlek, kärlek till alla människor.

Friden finns inom alla människor, blott hon vill söka den, skall hon finna den. Frid är något alla bör sträva till.

Fiendskapen mellan människor bör bekämpas, ty fiendskapen hör den onda världen till och ondskan bör bekämpas med alla medel.

Blott du älskar dina medmänniskor och dig själv kommer frid att råda i ditt sinne.

tisdag 10 april 2012

SÅ LÄNGE GUD FINNS ÄR DU INTE ENSAM

Alla dina tankar är givna av Gud. Du har fått din fria vilja att anta eller förkasta. Du har fått din fria vilja att komma eller gå. Valet är ditt.

Se, Gud väntar dig. Han väntar på ditt besked, ditt val. Alla har fått en fri vilja att ta emot Gud i sin dag. Du är inte ensam så länge Gud finns. Och Han finns alltid.

Du har många uppgifter, men alla är givna av Gud, och du skall utföra dem till Hans ära, och med tanke på detta. Gör det i glädje.  Låt sorgen vika från din dag, ty den hör inte hemma där. Låt dig i stället omslutas av Guds kärleksljus. Låt dig uppfyllas av Hans Heliga Ande och kraft. Ty då är du redo att möta allt det som dagen för med, både av glädje och sorg, både av tunga uppgifter såväl som lätta och glädjande.

Du ser Gud i dagen. Du ser Hans hjälpande hand i allt du gör. Du är inte ensam. Be om hjälp och du får den, varje dag och stund. Sörj inte morgondagen. Vänta stilla på vad  den för med sig, vad den har i sitt sköte.

Du kommer att finna ro till sist, blott du låter dig uppfyllas av Guds Heliga Kärlek.

måndag 9 april 2012

DET MATERIELLA HÖR JORDELIVET TILL

Kära  barn. Din tankar fladdrar som uvar i natten.  Du har svårt att koncentrera dig på väsentliga ting,  på oss, på din själ, på Alltet!

Du måste stilla dig litet. Prioritera  din själ och dess behov. Det materiella tar för mycket av din tid och din dag. Du har många plikter, men du bör ändå se in i det fördolda, i din själ, någon gång. Du bör inse att det materiella  hör jordelivet till, men att din själ är evig och har andra behov.

Se dig i nattens stjärneljus, mitt barn. Se dig i dagens sol. Se din eviga själ.

söndag 8 april 2012

UPPLYS MÄNNISKORNAS HJÄRTAN

Kära vän. Tro oss på vårt ord. Vi står vid din sida och vi hjälper dig närhelst du ber om hjälp. Ha förtröstan och lita på den hjälp du  får, den är rätt och riktig. Vi finns här för din skull. 

Du är här för att verka i upplysningens tjänst. Upplys människornas hjärtan! Ge dem  information om det eviga livet, och livets uppkomst, om den sida dit de alla återvänder en dag.

Ditt verk är stort och viktigt. Ta till dig den information du får i dagen, i tiden.

Var uppmärksam på vår ledning, och du får uppleva underbara ting.

lördag 7 april 2012

STYRK DIG MED GUDS KRAFT

Kära barn. Oroa dig inte,  var finns din tillit? Vi finns ju med dig alla dagar. I din dag, i din tid. Vi finns vid din sida, och vi breddar din väg. Vi slätar ut alla stenar,vi fyller alla gröpper med ljus. Vad mer kan du begära? Vi stöttar dig när du är på väg att vackla. Vi bär dig över bråddjupen. Ja, vi gör allt för att underlätta din tid på jorden.

Du har dina förmågor, du har dina kunskaper från tidigare tillvaro här på jorden. Du skall utnyttja dem på så sätt som är sagt. Du fullgör din uppgift. Kanske inte alltid med den glädje du kände förrän du återkom till jorden. Men du kan känna glädje i ditt hjärta när du känner vår närvaro i tiden.

Ta emot Helig Ande i din tid, i din dag. Styrk dig med den kraft Gud sänder dig, uppfyller dig med, varje dag och stund.

Du  är inte ensam, vi finns alltid hos dig. Du kan vila trygg i Guds famn varje stund, var sekund på jorden.

Låt oron vika från ditt bröst. Ha tillit till att vi finns hos dig. Låt dig inte avskräckas  eller skrämmas av jordens larm och oro. Ha blott kärlek i ditt hjärta.

Förlåt dina vänner, ha inga ovänner. Försök förstå, och hjälp den som har det svårt.

fredag 6 april 2012

GUD ALLENA BESLUTAR OM LIV OCH DÖD

Kära barn. Att välja själv när själen är mogen att gå tillbaka är inte lätt. Vi vet det inte i jordelivet,  då vår plan som finns inskriven i vår själ, oftast är fördold för våra jordiska sinnen.

När själen i ångest inte orkar eller klarar av sin tillvaro på jorden, återvänder  den ibland i förtid till sin rätta boning. Anklaga ingen för detta, ej heller dig själv eller någon annan anhörig. Var och en är ansvarig för sitt liv, och har givits en fri vilja att handskas med detta liv.

Men kom ihåg att frågor om liv eller död är Gud allena den som vet och som besluter om. Därför bringar det själen stor sorg och oro vid övergången och en tid därefter. Såren måste läkas under lång tid i vila. Sorgen och oron  som präglar de anhörigas sinnen, känner även själen av, och detta faktum  gör övergången svårare.

Betänk att endast vår Fader i himlen har rätt att bestämma  över liv och död. Att sätta sig upp mot detta faktum ger själen svåra trauman, och kan ta många livstider att läka.

Kärleken skall alltid vara den som styr tillvaron på jorden. Sänd ljus och kärlek till dem som valt att övergå till en annan dimension i förtid. Anklaga aldrig någon. Sänd ljus och kärlek.  

torsdag 5 april 2012

LEV DITT LIV SÅ SOM DET VAR TÄNKT

Kära vän. Här är nu den tid du väntat på! Här har du ditt liv. Lev det så som det var tänkt. Se framåt på den tid som skall komma, se på livets puls. Se, så har du fått de minnen du har, från länge sedan liv du genomlevt! Sådana minnen finns fästade i dig, sådana minnen du aldrig glömmer, dina minnen finns inristade i din själ, som minnet i en stor dator!

Du måste kunna nyckelordet - lösenordet, för att komma åt den information som finns lagrad där. Alla som gått före dig har också ett liknande minne, ni tillhör samma enhet och skall så alltid vara.

Du har en speciell förmåga att ta fram de minnen du vill, och har behov av, för din utveckling. I sinom tid kommer du att möta dem som leder dig i Tiden. Du får inte förtröttas i din strävan till utveckling. Du får inte förtröttas i ditt arbete.

Du får nu hjälp med utformningen  av din bok, ty tiden brådskar, och du har många uppgifter i tiden att hinna med. Du söker styrka och kraft i Naturen. BRA, ty där finns de energier du behöver stärkas av för att orka med din dag och dina uppgifter.

Du går framåt, mitt barn, du utvecklas steg för steg, trots att du inte ser det själv.

onsdag 4 april 2012

DU HAR KRAFTEN I DIN TANKE

Kära vän. Hjälp dem som sänder dig en bön om hjälp. De som är i nöd, i svårigheter med att uppnå det de var ämnade för på jorden. De är många som i dessa tider har stora svårigheter med sitt karma. Svårt att genomgå det som planen föreskriver.

Du har kraften i din tanke. Ta denna kraft och sänd den till dem som önskar få dela denna kraft med dig. Ta till dig din uppgift. Den är stor.  Du har vårt beskydd mot onda krafter som söker splittra och såra.

Vi står vid din sida, vi hjälper dig. Vår kärlek har du.

tisdag 3 april 2012

SKAPA AV DIN DAG NÅGOT NYTT OCH UNDERBART

Kära barn. Oroa dig inte för framtiden. Du vet när tiden är mogen för skörd, då sker skörden. Du vet att den Gud vill hemkalla i förtid  -  Gör Han det på så sätt  Han finner lämpligast.

Här är dagen, ny i tiden ligger den framför dig. Ta emot den i glädje, ty den har många underbara ting att skänka dig! Öppna dina ögon mot ljuset. Du har ännu en oförstörd dag dag framför dig  -  Likt ett vitt papper ligger den där, färdig för att ta emot dina färger och din pensel -  den tar emot och låter sig formas efter dina önskemål.

Se i glädje fram emot att få nyttja denna dag som en skapelse. Skapa av den något nytt och underbart! Mirakel följer dina spår! Se hur underbart allt blir omkring dig blott du med ett  öppet sinne tar till dig allt som finns omkring dig.

Här är ditt liv! Så som det var tänkt! Här är din dag! Just så ny och oförstörbar så som den var tänkt att vara.

Vår kärlek har du, i smått som stort!

Ta emot den nya dagen i ditt liv!

måndag 2 april 2012

I FÖRLÅTELSEN FINNS BUDSKAP OM FÖRSONING OCH GLÄDJE

Kära vänner! När ni i dag samlas för att i meditation ta emot Kärlekens budskap till er, vill vi vara med er. Vi vill föra er framåt i tiden, i medvetandet. Vi vill hjälpa  er en bit på vägen. Vi stöder er i ert ansvarsfulla arbete, och även tiden arbetar för er.

Ni skall ta emot den kraft vi ger er, ni kommer att få otaliga tillfällen då ni är i behov av de krafter ni blir tilldelade här och nu.

Kärlekens budskap är entydigt: Älska varandra, älska er själva, älska alla i er omgivning och förlåt alla som ni har felat emot, även er själva. Ty i förlåtelsen finns även budskap om försoning och glädje över att kunna förlåta en oförrätt som ni har blivit delaktiga av. Kom ihåg att det är lättare att förlåta sina ovänner, än sina vänner. Det är svårare att förlåta  när man innerst inne vet att man  är delaktig i det man blivit utsatt för.

Tankekornet skall ni alla fundera över, och göm detta i era hjärtan.

Kärleken och förlåtelsen skall följa er dessa dagar.

söndag 1 april 2012

CELLERNA MINNS OLIKA HÄNDELSER OCH SKEENDEN

Kära vän! Du frågar om sådant som funnits i tidens begynnelse. Platsen, orten, vad betyder detta! Allt har sin uppkomst och sin härledning. Så även sagan om Atlantis.

Atlantis finns inom oss alla. I djupet av vår själ, där våra samlade intryck finns samlade och förborgade, där finns även Atlantis. Att uppfatta sig att ha varit i Atlantis är alltså helt riktigt. Där har alla varit. Om man sedan vill ta fram ocn se sig själv i olika positioner i den platsens närvaro, är alltså var och ens personliga upplevelse.

Du ser hur livets uppkomst och tillblivelse sker. I Atlantis sker även detta på samma sätt. Cellernas sätt att minnas olika skeenden och händelser i livet ger ett avtryck. De samlade avtrycken är Atlantis! Människan vill gärna se Atlantis som en fysisk plats man vistats i. Också detta kan härledas från behovet av att finna en plats för sitt ursprung. En plats mer sägenomspunnen än denna är svår att finna. Därför känns det rätt och riktigt att känna sig delaktig i skeenden på den platsen. Men alla har varit i Atlantis, eftersom var och en har Atlantis inom sig.

Ta fram din egen saga om Atlantis, och känn därigenom samhörigheten med övriga. Ty gemensamma nämnare finns.

Ljusa, upplysta själar kan när som helst uppsöka sitt Atlantis för vederkvickelse. Kom ihåg att spara de ljuvligaste upplevelserna till denna plats. Alla har ett samröre med alla, och har i något  liv haft gemensamma upplevelser, på gott och ont.

Så uppstår traumaringar. Din känsla är rätt och riktig. Viktigt är att bryta den negativa spiralen och därigenom bryta navelsträngen till den traumatiska upplevelsen som lever kvar inom en person. Och som kan upplevas som ett fysiskt hinder att nå framåtskridande. Därför är det viktigt att klippa av navelsträngen till det förflutna. Under vilka former man vill uppleva detta, väljer var och en själv. Inget val är fel,  men man måste i djupet av sitt hjärta känna att man önskar bli fri från det som binder en, och hur  detta sker är egalt, blott man känner att tillvägagångssättet ger önskad effekt.

Endel behöver detta "spektakel" (ditt uttryck) för att uppnå effekten av befrielse. För andra känns inte behovet av publikum lika stort.

Kärleken är störst, skrattet och humorn ger er båda nödvändig distans till livet och skeendena. Kom blott ihåg att leva i kärlek till alla, alla.