onsdag 29 februari 2012

DU MÅSTE FÖRSTÅ ATT DU BEHÖVS

Kära barn. Din tid är ännu inte ute. Du har ännu dagar på jorden att vandra. Ha tålamod, min vän, ha tålamod. Du förväntar dig mycket, men vad har du att ge i utbyte?

Du har din uppgift, stor i tiden. Du vet om den, du hittar tusen anledningar att vänta  med att fullfölja den. Du behövs, ditt verk är stort.  Du måste vänta ännu en tid på hembud. Vi vakar över dig, vi hjälper dig, vi ger dig den kraft du behöver.

Se i glädje på din dag, ty den är ljus, och du sprider ljus omkring dig till de dina, ja, till alla som vistas i dina energier.

Vi lägger orden i din mun, blott du vill lyssna till oss, vi visar dig din väg, blott du vill tro på oss.
Vi ger dig vår kärlek, blott du vill ta emot den.

Du måste förstå att du ännu behövs, därför att natten är så svart, mörkret så stort på jorden. Därför ber vi dig att stanna ännu en liten tid. Vi ger dig den kraft du behöver för ditt värv.

Ta emot Helig Ande i din dag. Ljuset följer dig överallt. Du vandrar redan som ljusvarelse på ljusets väg. Välsignad är din själ, du lilla.

tisdag 28 februari 2012

VILA TRYGG OCH STILLA I HANS FAMN

Kära vän. Oron finns alltid inom dig, trots att du vet att den är obefogad. Du måste lära dig att ha din tillit i Gud, Den Högste, Herre över Alltet. Himmelens och jordens skapare. Endast Han vet ditt bästa, endast Han kan även ge din själ ro.

Förlita dig på att han alltid vet ditt bästa. Förlita dig på att han alltid finns vid din sida, just för din skull. Just för att du är hans mest älskade barn. Han finns ju där, blott  du ber om hans hjälp och beskydd skall han stå vid din sida, beredd att hjälpa och skydda dig.

Du behöver inte oroa dig för morgondagen, ty även då finns han där. Likaså nästa och nästa och nästa dag. Vila trygg i hans famn, lilla människobarn. Vila trygg och stilla i hans famn, slut dina ögon och låt Honom  vagga dig till ro. Låt honom bära dig över livets bråddjup. Låt honom leda dig i mörka natten, då faror  lurar. Låt honom vara ditt beskydd och din frälsning i orostider.   Han föder och kläder dig, han ger dig sitt beskydd, han är ditt tak om natten och ditt golv om dagen.

Varför, mitt barn, varför oroar du dig då?

måndag 27 februari 2012

TA TILL DET GODAS VAPEN

Om du vill segra över ondskan, ta till det godas vapen. Välj att aldrig ge igen, välj bort det som inte är i dina syften. Välj det goda. Alltid! Din seger blir stor om du blott lever i ljusets sfär.

Du behöver inte minnas det som är ont, som gjort dig illa. Du behöver inte komma ihåg alla dina felsteg på livets väg. Du har en fri vilja att lämna det svåra bakom dig. Lämna det som tynger din själ, dina hågkomster som du tycker plågar dig dag och natt. Lämna dem bakom dig. Du behöver inte bära oket av andras sorg, av andras plågor. Du behöver inte skamset erkänna dina egna fel i tid och otid. Lämna alltsammans bakom dig.

Ty alla dina felsteg är dig förlåtna i samma stund som du ser dem, och ber om tillgift för dem. I denna stund är du fri att gå vidare. Men synda inte mer. Du skall lära av dina misstag, därför prövas du, och drabbas ideligen, ideligen. Inte för att du skall älta dem dag som natt. Nej, för att du skall lära dig att skilja mellan gott och ont, mellan dag och natt, mellan ljus och mörker. Därför prövas du.

När du ser det ondas avsikter och lär dig att säga nej, att stå emot, att ställa dig över detta, då skall du uppleva att du inte längre drabbas av allt detta. När du lärt dig din läxa utsätts du inte längre för tester om du kan den eller inte.

 Nej, dina prövningar har inte varit förgäves. Genom dem till det eviga livet går din väg. Du skall glädja dig över de prövningar som du fått genomgå, ty genom dem har du upplevt allt det du skulle uppleva. Din själ är ren och klar och du kan skilja mellan gott och ont.

Tänk inte att andra får mindre prövningar, lättare liv. Ty du ser bara en del av  den människans liv och tillvaro. Du ser inte själens kamp. Du ser blott det du vill se, ett verk av det förgängliga. Det eviga livets ljus är fördolt för dig. Ty i själens dunkel  döljer sig det eviga livets ljus. Det ljus som får själen att blomstra och leva. Det ljus som är olika för varje människa. Den enas själ är inte den andra lik. Varje människa har en själ som är unik för var och en. Du kan aldrig jämföra livets motgångar, eller livets lycka, ty var och en har sin börda, sin uppgift i livet.

I kärlek till de dina, till dig själv, till din omgivning, ja, till hela världen, skall du leva. Så är sagt och så skall vara i evigheters evighet.   

söndag 26 februari 2012

FINN TRON PÅ EVIGHETEN

Kära barn. Oron i din själ rår du inte alltid över. Finn din egen väg ut ur ditt dilemma. Finn tron på evigheten. Stärk din tro på att din själ är evig, och inte förgänglig.

Många söker lyckan i materiella ting, eller tror att tryggheten står att finna hos en annan människa. De finner aldrig vare sig lycka eller trygghet. Allt står att finna hos dig själv i ditt inre. Lär dig att stilla dig i tro, meditation och bön. Tro på att Jag alltid finns vid din sida, och lyft din själs ögon upp mot ljuset, ty där är din lycka.

Din trygghet är att Jag vakar över dig. Intet ont händer dig när Jag står vid din sida.

Tro, blott tro, och allt som du ber om skall bliva dig givet. Du kan somna lugnt till nattens vila, ty Jag vakar  över dig. Oroa dig inte för morgondagen, ty Jag finns vid din sida även då.

Din lycka finner du i ljuset i en annan tillvaro, men även på jorden kan du finna lyckan i de små tingens under.

lördag 25 februari 2012

TA EMOT MIN GÅVA TILL DIG.

Lilla människobarn. Min gåva till dig skall du ta emot med glädje och i tacksamhet. Lyss på fåglarna som sjunger för dig, se på gräset som grönskar för dig. Blommornas doft finns för din glädje och lust.

Så vist är världen ordnad för din skull.  Jag sänder regn för växternas skull, att de skall överleva och blomstra för din skull. Stormar, snö, allt finns, likaså årstidens växlingar, för att du skall lära och förstå livets gåta. Att gro, växa upp, blomstra, vissna ned och dö. Så är livscykeln även för dig, lilla människobarn.

Så sänder jag dig även små änglasjälar, små barn, som en gåva till dig, för att du skall ta hand om dem, vårda dem, älska dem. Du skall ta emot dem i glädje och kärlek, ty de är min alldeles särskilda gåva till dig. Se inte i sorg på dem, ty de tillhör alla Gudsriket, så som du själv. Om du tar emot dem i glädje, skall de skänka dig och andra glädje och kärlek, och deras sånger  skall uppfylla jorden.

Du har ett stort ansvar för dessa små själar, ty de är alla komna av min hand, precis som du själv. Du skall inte försmå, eller förgäta, mina gåvor till dig, ty de är alla givna av kärlek, och för att lära dig livets gåta, så som det var sagt att du skulle lära och förstå.

Glöm inte bort att din tillvaro på jorden skall vara en undervisningens tillvaro. Inte skall  då din dag präglas  av jakt efter gods och guld, efter makt och rikedom! Nej, din dag skall präglas av vetskapen om Guds storhet, och världens tillblivelse, om livets kretslopp. Så är sagt. Glöm inte detta budskap, mitt barn.

I kärlek till dig själv och din nästa skall du leva på jorden. Glöm allt hat, agg och smärta. Tänk i ljus och glädje och kärlek på dig själv och din omgivning. Tänk på att du givits många gåvor att vara tacksam för. Tänk på att du har allt. Det en människa kan begära av allt. Du har livets nödtorft alla dagar. Du sover, äter, lever tryggt i din egen värld.

I kärlek och ljus skall ditt liv och din själ präglas för evighetens väg in i ljuset.

fredag 24 februari 2012

LJUSET SKALL LEDA DIN STIG

Kära vän. Ljusets väg är din. Det är den väg du skall vandra, den väg som bär dig fram till evigt liv. När du om morgonen står upp inför en ny dag, är det ljuset som skall leda din stig.

Du skall välja det som är ljust och glatt, välj bort sorger och bekymmer. Tänk  inte heller på morgondagen, ty den kommer tids nog med sina bekymmer eller glädjeämnen.

När du vandrar i ljuset skall du lätt och behändigt skänka ditt ljus vidare till alla i din omgivning, ja till alla du känner och också till dem du inte känner. Låt hela världen  känna av ditt ljus och din värme. Kärleken och ljusets väg är densamma. Även när du drabbas av sorger och motgångar skall du endast tänka på att du vandrar i ljuset, på ljusets väg, i kärlek. Då skall dina sorger och motgångar kännas lättare att bära och du skall känna en våg av värme genom din kropp.

Du behöver inte misströsta på detta. Ty det är sant och riktigt att det du ger andra också tillfaller dig själv. Om du sprider  ljus och kärlek skall du själv i rikt mått få ta del av dessa gåvor.

Visst händer det att även du , i dessa omständigheter känner dig vilsen och utlämnad i världen, ja, ibland  rentav utstött. Men låt dig inte slås ned av dessa  mörka  tankar. Nej, låt dig genast uppfyllas av ljus och kärlek, och du skall se att allt löses upp, alla mörka dystra tankar försvinner och löses upp av ljuset. Tvivla inte på detta, mitt barn. När du vandrar i ljuset kan du vara helt trygg. Ingen sorg eller plåga eller oförrätt är så stor att inte ljuset och kärleken kan upplösa den. Tro på detta, mitt barn. Blott tro...

Din otro skall ibland förirra dig in på främmande vägar, men du skall återvända till tron på  ljusets och kärlekens väg. Ty endast den håller i längden. Endast den kan ge dig det du önskar av livet.  Du skall inte misströsta om vägen känns lång och svår. Om livet känns tomt och meningslöst. Om du inte fått den jordiska lycka du eftersträvar.

Om du placerar din tanke på ljusets väg, så skall du se att omkring dig finns mångahanda ting att vara lycklig över.  Du skall se att kärleken till Alltet kan ge dig mer tillbaka än vad en jordisk kärlek kunnat ge. Om du blott ser ljusets väg som den enda sanna vägen skall du alltid finna ro i din själ, ty där, på ljusets väg i kärleken, är själens sanna bo och hemvist. Där hör din själ hemma, därför känner den glädje i att få vistas där.

torsdag 23 februari 2012

LJUSET SKÄNKER KRAFT TILL ALLA SJÄLAR

Kära vänner. Se er som de ljusvarelser ni är, se det starka, omvandlande ljud som omvärver er och som uppfyller er. Ni är aldrig ensamma , om ni  blott i kärlek kallar på oss, så finns vi alltid vid er sida. Vår närvaro i ert liv är påtaglig. Känn in uti hjärtats djupa dunkel, och ni kan känna vår närvaro. I ert själs djupaste skrymsle finns vi.... Alltid, alltid skall vår närvaro hos er bringa lycka och glädje, blott ni vill akta därpå.

Tänk på att ni själva väljer om sorg eller glädje skall finnas som er följeslagare. Ni väljer själva om ni vill låta er såras, eller om ni föredrar att låta besvikelserna försvinna i intet.

Ni har en dag att se fram emot. En dag i ljus och glädje. Låt den inte förmörkas av triviala tråkigheter. Nej, låt allt sådant falla platt till marken. Bortse från dessa små förargliga ting. Ni upptäcker snart att om ni låter er omvärvas av, och även insuper ljuset i er själ, så skall ni inte längre lägga märka till de förtretligheter som tidigare förmörkade er tillvaro.

Blott ljuset kan skänka kraft till förlorade själar. Blott kärlek kan återställa friden på jorden.

Om ni i kärlek tänker på alla i er omgivning, ja, på alla  människor på jorden, skall ni snart märka att ni får tusenfalt igen av den kärlek och det ljus ni sprider omkring er.

Ni behöver inte oroa er för morgondagen. Ni skall snart upptäcka att den kärlek och det ljus  ni sprider kring er, även ger er mat och dryck, ger er den föda ni behöver för er överlevnad. Ja, den kommer att skänka er kläder att skyla er kropp med och tak över ert huvud, samt en sovplats till natten.

Ni blir helt försörjda av den kärlek ni ger till andra. I kärlek skall ni vandra.

onsdag 22 februari 2012

MÄNNISKAN MÅSTE ÄNDRA SIN LIVSSTIL

Kära vän. Människornas framtid är vad de själva gör den till. Vad vill människan? Vad tror hon på? Vart vill hon gå. Döden, som är porten till livet, förskjuter hon. Hon vill inte se det som är henne närmast, hennes själs salighet. Hon vill inte höra det budskap vi sänder till henne !  Vad framtid går hon till mötes när hon fjärmar sig från sitt ursprung? Hur kan hon tro  att hennes själ vill dela det liv hon lever?

Vad söker människan? Jo, endast materiella ting, makt, ära, allt det som är förgängligt söker hon. Hon bryr sig mindre om sin själ, än hon bryr sig om dyngan under sin sko! Vad kan väl bli av allt detta annat än kaos!

Hon är nu färdig att ta emot den Helige Anden i sitt liv, då först kan en ljusning skådas vid horisonten.

Att döda för dödandets egen skull, eller i kraft av mitt namn, det vill säga att krypa bakom religion som mål och medel för krigandet, bär inte mänskligheten framåt. Nej , människan är i färd med att utplåna sig själv och jorden i jakt på makt, ära  och härlighet. Om inte människans själ upplyses, skall hon störta sig i fördärvet, tillsammans med alla dem som likt henne dras till makt och ära, i stället för att söka det  som är rätt och riktigt.
I stället för  för att söka sin  själs salighet och det ljus som upplyser världen.

Människan måste se vad som är bäst för hennes själ, och ändra den livsstil som nu råder, och vars mål och mening är ökad makt på någon annans bekostnad. Endast en människospillra kommer annars att bli kvar, och dess uppgift är stor, men obegripligt svår och ogripbar.

Människan måste ta sig i akt. Människan är inte världens härskare. Jag härskar över människans själ, men blott hon tillåter detta. I annat fall är hennes liv förlorat.

 Hennes själ är dock hemma hos Gud och har en given plats i himlarna. Men hon har ännu inte nått upplysning tillsräckligt.

tisdag 21 februari 2012

GUD VILL KÄRLEK, INTE KRIG

Kära vän. Krigens uppkomst och bortavaro är förborgad för många. Dess härkomst är en ringa enhet som förblir förborgad hemlighet, men dess uppkomst här och nu kan härledas till de traditioner som finns i människornas historia. De kommer att fortsätta länge än. De kommer att sprida skräck, blod och död. Många tårar fälls i de krig som försiggår i Guds namn. Den Gud som inga krig önskar. Den Gud som vill kärlek till och mellan människor.

Hur dessa krig utvecklas står just nu i den mänskliga hjärnans hand. Hur skall du, mitt barn, kunna utplåna mörkret och skräcken i den människas själ, i de människor, som vilja och önska krig? Det är en stor uppgiftsom du har, och som du delar med många själar. Tillsammans skall ni sända ljus och kärlek in i de själar vars hjärta är natt, är mörker, är hat. Ty endast så kan världen skonas från undergång.

En gång skall kärleken segra, en gång skall ljuset återvända till jorden. Du är sänd för att medverka i detta arbete. Du får alltid veta vad du skall göra. Oroa dig inte. Din uppgift blir dig förelagd.

Kom ihåg att ingen är för ringa för att ta del i detta stora arbete. Ingen är för svag för att medverka.

måndag 20 februari 2012

VI ÄR, PRECIS SOM DU ÄR

Kära vän. I  tiden, i dagen som är, har du många vänner. Lär känna dem så som det är sagt. De vill dig alla väl, de älskar dig, ta emot deras kärlek.

 Du är, glöm inte det, och du är evig. Din upplysta själ har vandrat många eoner på upplyshetens hav, och du har sådana erfarenheter som detta givit dig. Du är, glöm inte det. Du är evig. Din kärlek till Alltet har gjort dig till den du är. Du är i liv efter liv, och du har den uppgift som är stor och rik.

Du har ett liv som begränsar dig och det du står för, men detta livet är dig givet efter dina önskemål och det har ett speciellt syfte som just nu inte är uppenbart för dig, därför att insikten skulle begränsa din förmåga att uppfylla och genomföra din uppgift.

Vi ger dig dagligen och stundligen den hjälp och kraft du behöver för din uppgift. Blott du ber om hjälp, får du den. Blott du lyssnar till vår röst, hör du den. Vi finns. Lita på detta. Vi är precis som du är. Lita på detta.

Detta stora projekt som du delvis är inne i, är inte din huvuduppgift. Ty andra har denna uppgift och skall genomföra den i sinom tid, med hjälp från ovan. Din uppgift är en annan, mycket större, men du får inte försinka din tid med oväsentligheter, inte heller bör du gå in i projekt som kan genomföras av andra. Lyssna inåt till din själs djupa dunkel, där finner du svaret på ditt livs gåta. Där finner du information om vad din uppgift är.

Låt detta projekt skötas av andra. Förspill inte din tid och dina krafter här, ty du har andra viktiga uppgifter som är dig förelagda. Detta skall du se som ett rättesnöre för dessa dagar: Lyssna inåt, se in i din själ. Vad finner du där? Du har i dessa dagar andra uppgifter. Stora viktiga ting skall hända, och du är en av dem som skall se detta, som skall berätta för människor om vad som komma skall, som skall visa människorna ljusets väg.

Din dag är kort, ta emot Helig Ande i din dag. Ta emot den Heligas krafter för din uppgift.  

söndag 19 februari 2012

TREDJE ÖGATS BARN STÅR GUD NÄRMAST

Kära vän. Din kraft är stor. Bruka den med omsorg. Världens barn gråter och ber om misskund. Vem lyssnar? Sänd ljusa, varma böner och tankar. Delge den som gråter och sörjer tröst och värme och kärlek  i deras förtvivlan. Tro på det godas återkomst till jorden. Förgät det onda.

Glöm inte att ge av din innersta kärlek till hjärtan som blöder. Få av de dina, och ge vidare.... Ge till de dina påfyllning av ljus och kärlek. Alla behöver kärlek.

När din tid är ute, skall du mottagas i dina vänners vård, för att du skall helas från det som trasar sönder och förstör. Du skall mötas av värme och kärlek. Du vet så väl, när du går över gränsen finns vi där till din tröst. Vi gläder oss att återse dig. Välkomnar dig.

Tredje ögats barn är upplysta själar som anförtros din vård och omsorg. Såra dem inte, ta emot dem varhelst du ser dem. Ge kärlek och omsorg. De uppsöker dig när tiden är inne. Var vaksam på den uppgift du har, och denna uppgift är också deras. Hjälp dem, därför är du här. Oförmögna till att inte visa kärlek och omsorg. Tredje ögats barn är de som står Gud närmast, du har redan sett dem, och mött dem, du är medveten om den kraft de besitter. Gläd dig, du som fått denna stora uppgift i tiden. Deras uppgift är att skänka glädje och kärlek till världen, att vara ett ljus i mörkret, att ledsaga världens barn till ljusa vägar och stigar.

Be för dem alla. Misströsta inte.

lördag 18 februari 2012

TRON BÄR DIG FRAMÅT

Kära vän! Ta dig tid att återhämta dina krafter. Du är i en orolig period just nu och du behöver tid för återhämtning, vila. Sömn ger dig ingen ro och vila. Se framåt. Glöm det som varit. Oron är inte befogad för din del, den kommer från den oroade och ångestfyllda värld du lever i, och från ångestskriken från lidande människor. Oron är inte din, mitt barn. Tro inte annat.

Tron är stark och bär dig framåt över mörka vatten, genom djupa dalar, över stormande hav. Din tro är stark, förlita dig på vår hjälp, ty vi finns alltid vid din sida just för din skull. Tro på Gudskraftens evinnerliga tid i världen. Tro på Gudskraften ty den är evig och stor.

Se oss i dagen, i dina göromål. Se vår hjälpande hand när du snavar på din stig. Se oss i stjärnenatten. Se oss i solens ljus, hör oss i  vinden som drar över fälten. Vi finns, du är en av oss, och därför skall du inte misströsta, ty vi finns för din skull.  Se oss, gläd dig med oss över dina framsteg, ty de är många.

Många är sorgens barn som lever i världen, du bär deras oro och ångest, du hjälper dem på dess högre plan, så var det tänkt, och så är det. Därför är din oro och sorg så stark, ty du bär deras lidande. Ditt lidande är deras lidande, de som liksom du sänts ner för detta uppdrag har en mycket stor och krävande uppgift. Misströsta inte över din uppgift eller dess resultat, ty vi är med dig, vi bär dig, vi hjälper dig.

Gläd dig med oss över att din uppgiftär så stor och hjälper så många.

fredag 17 februari 2012

NI GÅR FRAMÅT DAG FÖR DAG

Kära vänner. Ni är på rätt väg. Ni går framåt dag för dag. Ta emot Helig Ande i er dag, i era liv.

Ni får den information dag för dag, stund för stund, som ni behöver för ert värv. Lyssna inåt, där finns all information ni behöver för er uppgift. Låt er inte förvillas av ovidkommande ting, ty inget är egentligen förborgat för er. Blott ni bortser från oväsentligheterna skall ni se klart det som är er uppgift och hur ni skall gå tillväga för att fullfölja den.

Oroa er inte, allt är och blir er förelagt i den ordning som det skall ske, och i det omfång ni har förmåga att ta emot och transformera informationen. Blott ni lyssnar inåt till er själs visdom  skall ni där finna svaret på alla era frågor.

Ni måste bortse från oväsentligheter, ni måste lära er att skilja på rätt och orätt. Blott i ljuset finns sanningen om livets uppkomst och er egen härkomst. Blott ni vandrar ljusets väg och bortser  från allt det som hindrar er att klart se ljusets väg, skall ni kunna göra det som ni skall göra, och skall ni kunna fullfölja allt det som är er förelagt i tiden. Glöm  inte kärlekens budskap. Glöm inte ljusets väg och den makt tron och bönerna och tanken har.

Om ni tänker ljusa och kärleksfulla tankar, och ni sänder dessa tankar på bönens vingar, skall ni se att Vår Fader i himlen bönhör er och ger er det ni ber om.

Kom ihåg att alla är Guds egna älskade barn. Ingen förgäter han på grund av att de i sitt oförstånd utplånar det goda i sina hjärtan.

Nej, i kärlek ser han alla, alla, och han önskar att alla, alla skall återvända till honom när tiden är mogen.

torsdag 16 februari 2012

VI SKALL JÄMNA VÄGEN FÖR ER

Kära vänner. Ert verk är stort, mycket skall ni åstadkomma. Mycket vilja, stor kunskap krävs för denna uppgift.

Ni har alla fått förmågor utöver de vanliga, alla skall brukas för det syfte för vilket ni är här. Ert verk skall bestå i evinnerlighet.

Ni får den kraft ni behöver för ert verk, som är stort och viktigt. Oroa er inte för detta, ty vi är med er alla dagar. Vi upplyser er själ, vi ser med glädje på att ni nu har fått ljuset att lysa för alla, även för dessa som inte ännu tror på ljuset, även dem har ni lyckats nå. Vi gläder oss med er. Vi skall jämna vägen för er.

Ni måste se Alltet. Ni måste värna om de svaga, dem som intet har, ni har en uppgift att lösa ännu.
Tänk på att ingen får uteslutas, ingen får lämnas utanför gemenskapen. Allt eller intet.
Dessa frågor måste ni lösa så att alla har sin del av det ni har att ge av era gåvor. Blott ni som rättesnöre har  detta, skall också vägen ligga klar för er.

Uteslut ingen ur gemenskapen, öppna dörren för den som vill komma in. Glöm inte de fattiga, de arma som intet har. Även för dem bör det finnas en plats bland er. Även de bör bringas insikt om ljusets helande krafter. Ingen är för ringa eller för ofullständig att ta del av det ni har att erbjuda. Ingen, ingen.

Blott ni i kärlek ser framför er ert verk, skall det uppstå framför era ögon i all sin prakt.

Ni har änglars beskydd, därför kan intet ont hända er. Ske er vilja.

onsdag 15 februari 2012

MÖRKER VILAR ÖVER VÄRLDEN

Här är många svarta dagar med sorgmärken i pannan. Här är mycket sorg att hämta ännu. Men ljuset skall dock segra till sist, därför är det nödvändigt att ljusets barn och budbärare samlas i Guds namn för att bringa lindring till moder Jord och till människobarnen. Blott så kan frälsningen så småningom komma till världen - men vägen är lång. Mycket lång.

Kärlek, kärlek skall du sprida.

Kära vänner. I dessa dagar har ni alla undfått Helig Ande för att förhöja era energier och för att ge er kunskap om det fördolda. Ni har  ännu lång väg att gå,  innan ni helt förstått det av världens natur som är fördolt för er blick. Se framåt. Mörker vilar över världen,  hör kanonerna, krevaderna, skottens musik som  ljuder över världen.

Ondska råder.

Händelser sker som ni inte har kontroll över. Ingen människa har längre kontroll över sin tillvaro. Allt är kaos. Människor flyr och ingen trygghet finns någonstans att finna. Alla människor lever i skräck för varandra. Vem är vän, vem är fiende? Då, när mörkret är störst, är också människorna mogna för förändring. Då först är människorna mogna att ta till sig ljusets budskap. Då först skall kärleken vinna fullständig seger över mörkret.

Hur allt detta skall ske är ännu  till vissa delar höljt i dunkel. Mycket  av den sorg och oro som drabbar världen kan avvärjas om ljusets arbetare troget fullföljer sin uppgift och  inte förtröttas i sitt arbete att upplysa världens härskare om deras roll  i det hela. Ingen kan undandra sig ansvaret för världen och  dess fortbestånd.

Alla är viktiga delar i den process som nu pågår. Ingen är utan skuld. Men alla tillsammans kan mildra effekten av sorgens och vredens barns verk. Därför måste ni samfällt verka i ljusets tjänst, ty er uppgift är stor och viktig.

Ni kan, om ni vill, samlas oftare för att utföra ljusarbete och för att hela världen och dess invånare. Glöm inte bort er själva i denna process. Er medverkan är viktig, era tankar, ord och gärningar är viktiga. Ta emot Helig Andes kraft för att även ni skall orka fortsätta det arbete som många andra före er har påbörjat.

tisdag 14 februari 2012

ENDEL VANDRAR DÖVA OCH BLINDA FÖR VÄRLDENS LIDANDE

Ve dem som gör världens barn illa. Ve dem som sprider död, som sprider ondska, som sprider lidande och sorg. Ve den som inte aktar på kärlekens bud och Guds ord. Ve dem. Ty de måste alla en dag svara för sina gärningar.

Kärlekens budskap är begränsat till att förstås av en del människor. Kärlekens budskap skall dock spridas till alla dem som har öron att lyssna med. De som vandrar döva och blinda för världens lidande kan ni inte nå. De måste vandra sin väg till slutet. Det är den lott de valt, trots att andra val varit möjliga, har de ändå valt mörkrets väg. Många tårar skall ännu falla innan ljuset återvänder till jorden.

Den mörka tid ni går fram emot skall på olika sätt omsluta världen. Den sorg och förintelse som skall spridas över världen kommer många till del. Det mörker som råder i människornas hjärtan skall spridas likt eldslågor som ingen lyckas hejda, i en vild skogsbrand. Världens barn gråter, deras ledare är fyllda av hämndbegär. Besinningslöst låter de sin svarta eld falla över alla, vän som fiende. I dessa tider finns fler fiender än vänner. I dessa tider råder ondska och mörker. Inget ljus kan lysa upp mörkret i människornas hjärtan.  Ty de som har ljuset håller det dolt för världens barn.

Se i kärlek till människor som lider. Sprid kärlekens budskap  till många. Sänd ljus och kärlek till världens ledare så de må se sitt orosverk och hur det drabbar vän såväl som fiende.  Många grupper kommer att finnas, som sprider skräck och oro.

Många illgärningsdåd kommer att drabba olyckliga människor och lidandet är stort. Ack du moder Jord. Vad får du inte hysa, vad ditt lidande är stort. Ack du moder Jord som ser din kropp trasas sönder av våldets härskare och härskarinnor. Ack du gråter och kvider, i raseri försöker du kasta  av dig dina plågoandar. Men du kvider, du kvider, moder Jord.

måndag 13 februari 2012

NÅDENS BRO FINNS FÖR ALLA

Kära vänner. Tack för att ni har samlats här i mitt namn dessa dagar. Tack för att ni alla är beredda att gå den väg som vi tillsammans har utstakat, och som finns i vars och ens enskilda plan. Vägen är lång och svår, stenig och snårig, men kom ihåg  att Nådens bro finns för er alla. Kom ihåg att var och en har sitt eget namn på sin bro.

Alla broar bär fram till mig, och alla bär jag den sista biten hem till fadershuset.

Nu när ni känner er mogna för att gå vidare i er uppgift, tänk endast på det stöd ni  kan vara för alla dem som går på Nådens broar, och som inte nått samma insikter  som ni. Stötta dem på vägen. Håll deras händer. Känn kärlek och medlidande  med dem. De behöver stöd. De har kanske tappat fotfästet i tillvaron,  eller känner de inte längre igen att min hand håller dem.

Visa dem handen, visa dem ljuset, visa dem kärlek och förståelse. Tacka dem för att de finns, så att ni kan hjälpa dem, ty på detta sätt, genom detta, uppfyller ni er uppgift på jorden.  Om inte deras behov fanns, så skulle inte ni ha den uppgift ni har.

Tacka Gud för den uppgift ni fått, och för de erfarenheter ni fått för att kunna fullfölja er uppgift.

söndag 12 februari 2012

ANVÄND ERA KUNSKAPER

Kära vänner. Nu är dags för er att ge er i kast med de uppgifter, och fördjupanden av era kunskaper och förmågor,  som är er förelagda.

Ni äger alla osedvanliga förmågor av helande och läkande natur. Ni har förmåga att läka er själva och andra, och dessa förmågor är mycket viktiga, ja oumbärliga, i de tider  som nu stundar. Genom flit och idogt arbete skall ni fördjupa era kunskaper, och öppna de naturliga kanalerna till den källa, som är källan till all visdom.

Ni har nyckeln till ert hjärta, använd den, den gavs med er när ni återföddes på jorden, just för att användas att öppna kanalerna när tiden var mogen.

Tiden är nu mogen.

I dessa tider måste ni nu ta fram kunskapen  och använda den för helande av människor och moder Jord.

En eller två personer räcker inte till för detta arbete. De som sänts för att öppna era ögon har nu fullgjort denna sin uppgift, och deras uppgifter är nu andra, det vill säga att hjälpa den som ännu inte är upplyst.

Ert arbete måste påbörjas nu, och det skall spridas som ringar på vattnet på så sätt att det ni lär andra, skall de i sin tur lära ut. Om  jorden skall kunna helas, och människorna där finna vägen till ljuset, måste ni alla glömma ert ego och hjälpa till.

Ansvaret är ert.

Ni har alla med glädje låtit er återfödas, just  för denna stora uppgift.

Ni har alla genomgått svårigheter och prövningar, just för att kunna förmedla denna kunskap till andra. 

lördag 11 februari 2012

INGEN ÄR FÖRMER ÄN DEN ANDRE

Kära vänner. Tack för att ni alla lyssnat på vår uppmaning att manifestera ljuset för världens helande.

Tack för att ni alla lyssnar på vårt budskap till er, och tack för att ni alla är beredda till uppoffringar för att hela världen.

Tack för att ni alla är beredda att leva i denna svåra tid för att hjälpa världens barn.

Tack för att ni alla tagit på er den svåra rollen  att verka på jorden och att leda alla dem som vandrar mörkrets vägar.

Ni har alla en stor uppgift. Ni är alla behövda.

Ingen är förmer än den andra. Ingen har förmågor som är mer värda än någon annans.

Tänk på er härkomst. Ni är alla en del av Gudskraften. Ni är alla sprungna ur samma enhet. Tänk på er tillblivelse, er härkomst, och vart ni en gång skall återvända efter slutfört värv. Oberoende om ni är gamla eller unga själar. Oberoende av nivån på era energier, eller storleken av era auror, är ni alla Jordens barn.  Och som en god moder har Jorden fött och klätt er, tagit hand om er. Tröstat er sorg, sjungit mer i er glädje. Glatt sig över era framgångar.

Nu lider moder Jord. Som goda barn är det nu er uppgift att hjälpa moder Jord. Ta hand om henne. Trösta henne, läk hennes sår.

Så vill vi säga till er:
Ta hand om moder Jord på samma sätt, och med samma glädje och omsorg som hon i rikt mått har slösat på er. Er uppgift är nu er förelagda.

fredag 10 februari 2012

LEV I NUET

Kära vänner. Se tiden an. När tiden är mogen skall ljuset återvända till jorden. Mörkrets tid är nu, på alla sätt. Men ljuset segrar till sist.

Ni upplever nu mycken oro och sorg och strid i världen. Men ni upplever också att många själar väcks och vänder åter till ljusets väg. Kärleken skall dock segra till sist. Ni upplever underbara ting, oväntade händelser, och ni frågar er många gånger om er härkomst, varifrån, vart och varthän. Men ni  vet i ert hjärta varifrån ni kommer, ni vet vart ni skall gå, och hur er dag skall vara, ni känner vägen hem. Och ni vet var ni hör hemma. Oroas ej. Tänk blott på att vandra ljusets väg, så skall också alla problem  ni nu upplever, upplösas i intet.

Ni har många gåvor, använd dem i er dag. Tänk inte så mycket på framtiden, ty varje dag har något nytt i sitt sköte. Både glädjeämnen, lycka, men också sorg och besvikelser. Överlåt till morgondagen det som hör morgondagen till. Lev i stället i nuet. 

Se det underbara i tillvaron. Gläds åt blommorna  på marken, åt fåglarnas flykt över himlen. Susa med träden i skogen, porla med bäcken som rinner bland stenarna. Lev i nuet i symbios med naturen, med moder Jord.

Bed för Östersjön och alla havs och vattendrags rening. Bed för moder Jord.

torsdag 9 februari 2012

DEN STÖRSTA LIVSKRAFTEN ÄR KÄRLEKEN

När livet nalkas sitt slutskede uppstår många tankar hos människorna. De flesta oroas för övergången  till det eviga livet. Oftast på grund av att de grubblar över sin oförmåga  och ofullkomlighet i livet. Tänker på allt de gjort och inte gjort. Allt de bort och inte bort. I stället  bör man ägna mer uppmärksamhet på om man väl uppfyllt den plan man varit med om att utforma för detta livet, och om den blivit uppfylld på det sätt som var tänkt från början.

Kanske finns tid till eftertanke och förändringar.  Då bör man vidta dessa. Karmat säger: Det du gör mot andra, det gör du mot dig själv. Det du gör mot dig själv, gör du mot andra.  Eftersom det enkla faktum är att du är en del av Alltet och därigenom även en del av andra, och alla andra är en del av dig.

I belysningen av denna enkla sanning ställer sig också frågan och undran över livets tillblivelse. Kärleken är den största och allomfattande livskraften, varur allt liv utgår. Gud gav oss kärleken  för att vi skulle kunna  leva tillsammans på jorden. Ur kärleken springer sedan sexualiteten. För att utöva sexualitet krävs därför alltid kärlek. Sexualitet utan kärlek skall inte utövas då dess två är oskiljaktiga. Ur kärlek och sexualitet spirar barnalstrandet. Först kärleken , därur sexualitet och barnalstrandet. Se den heliga treenigheten. Barnen bör alstras i kärlek, ty ett barn behöver mycket kärlek. Därför är dessa tre oskiljaktiga.

Kärleken kan leva för sig, utan sexualitet och barnalstrande. Sexualiteten kan inte leva  för sig. Inte heller barnalstrandet. Men man skall och bör älska  alla barn, ty man bör älska alla människor och allt levande bör man vårda och älska. Därför  bör barn aldrig alstras utan kärlek. Och sexualitet inte utövas utan kärlek.

Sexualitet kan dock utövas utan barnalstrande som följd. Där är endast kärleken den viktigaste ingrediensen, och kärleken står över allt annat.

onsdag 8 februari 2012

DITT BUDSKAP SKALL SPRIDAS SOM RINGAR PÅ VATTNET

Tänk på alla dem som törstar efter visdom. Tänk på dem som fryser och behöver värmas av kärlek. Tänk på dem  som hungrar och behöver kunskap om själars samband med varandra.

Din uppgift är att förmedla allt detta, ty du sitter inne med den kunskap och visdom som krävs för detta arbete.

Du har en uppgift. Gör det du har till uppgift att göra. Tänk inte på att du är ringa och oförståndig, ty du har alla de gåvor och förmågor som behövs för att fullfölja din uppgift.

Om blott en liten del av mänskligheten du når, är det ändå tillräckligt ty ditt budskap skall sprida sig som ringar på vattnet. Blott du börjar skall du se att fortsättningen kommer av sig själv.

Att sprida kärlekens budskap är en viktig uppgift som anförtrotts just dig, därför att du har de förmågor som behövs just för detta. Du skulle inte valts, om det inte vore så.
Därför skall du med tillförsikt gå in i din uppgift.

Många är de som önskar mer kärlek och  värme. De vars dag är grå, trist och sorgfull. Du har de redskap som behövs för att hjälpa.  Tänk på att din uppgift är stor,  och att du är utvald för den.

tisdag 7 februari 2012

FÖRLITA DIG PÅ ATT GUD FINNS

Nu är dag och tid för eftertanke. Att se framåt i tiden och att låta ljuset leda på vägen.
Men om tankar irrar likt bloss  i natten? Om inte tanken bär över djupen? Om inte tron på ljusets makt är tillräckligt stor?

Misströsta inte, ty när nöden är som störst är hjälpen närmast. Lita på Guds ord, och Gudskraften  tillfaller och omfamnar dig alla dagar. Förlita dig bara  på att Gud finns, i dig, omkring dig, över dig alla dagar. Du är en del av Gud och Gudskraften. Om du inser detta faktum kan du ren och hel i själen vandra vidare på ljusets väg.

Gud ÄR, likaväl ÄR du, ty du är en del av Gud. Förlita dig på att han finns. Ty utan honom skulle inte heller du finnas, eftersom  du är en del av honom. Och du finns ju? Eller hur?

Detta enkla faktum skall leda dig på vägen framåt ljusets väg, som vi på alla sätt försökt lära er att förstå och inse att är den enda rätta vägen framåt.

Kärlek och ljus, det är allt du behöver veta och inse att Alltet består av. Kärlek och ljus bär dig framåt i tiden. Bär dig över mörka vatten och bråddjup. Känn Guds kärlek i dessa enkla ord och meningar. Ta emot det och du skall leva lycklig, och med friskt mod och tillförsikt ta emot varje ny dag, med allt vad  den för med sig av sorger och glädjeämnen.

Många har försökt tumma på regeln om kärlek och ljus. Gör inte det. Ty de två är grundstenarna i ditt livs tillvaro. Dessa två bär. Misströsta aldrig på detta.

Här är ditt liv. Och du är en del av detta  liv, just nu är det kanske det enda du behöver tänka på. Blott du vet  att Gudskärleken bär dig kan du likt ett litet barn vila trygg i hans armar.

måndag 6 februari 2012

SKÄNK AV DITT ÖVERFLÖD

Kära vänner. I tider som är finns kärlekens ljus förborgad i alla hjärtan. Alla människor har detta ljus, denna kärlekens yttersta bevis inskrivet i sin själ. Ty så är skrivet i evigheters evighet.

När du stiger upp om morgonen  skall du först tacka Gud för att fått en natt i vila, tacka för att du står inför en ny dag. Tacka för att du fått dagligt bröd, ett hem, en säng att sova i. Tacksamheten bör vara stor. Ty många finns  som saknar dessa för dig självklarheter.

Medlidandet med dem som intet har bör verka i deras förmån så att du av ditt stora överflöd skänker dem möjlighet till dagligt bröd, till en dräglig tillvaro. De har rätt till detta, på samma sätt som du anser dig ha rätt till de gåvor och förmåner du besitter.

Du måste inse att det inte är självklart att du skall ha allt, och de ingenting. Först då du inplanterat medlidandets frö i ditt hjärta, vattnat fröet till mognad och groende, låter det växa upp. Ja då först har du kommit  en liten bit på vägen till full mognad i din själ.

Du måste dela med dig av dina gåvor, både av de andliga och lekamliga. Du har ingen självklar rätt att behålla  allt för dig själv, och låta dina medmänniskor svälta och törsta lekamligt och andligt.

Se deras nöd och hjälp dem. Det ärdin uppgift i dagen.  

söndag 5 februari 2012

HAR NI FÅTT ERA ÖNSKNINGAR UPPFYLLDA?

Kära vänner. Har ni uppnått det ni önskade av livet? Har ni fått det ni önskade av livet? Har era önskningar uppfyllts? Har ni ännu förhoppningar kvar?

Ni har önskningar och förhoppningar som ni förväntar er att skall uppfyllas av någon annan. Ni måste inse att den som skall uppfylla ert liv med underbara händelser är ni själva. Ni måste lära er att endast ni själva har kunskap och förmåga  att se in i er själva och granska de förutsättningar ni har att  uppfylla de innersta önskningarna.

Att alltid leva i ljuset och kärleken innebär även att se ljuset i sin egen själ, att se de förhoppningar som finns därinne och att uppfylla dem.  Inte att tro att detta tillkommer någon annnan. Någon som står er nära, eller på annat sätt förväntas kunna se in i ert inre på de outtalade och de uttalade önskningar ni har.

Se själv in i ditt inre, i ditt hjärta, i din själ. Vad finner du där?  Just det du ser därinne skall du upplyfta i ljuset  och leva i ljuset med på det sätt att det skänker dig lycka och frid. Inte gömma undan, inte förskjuta dina innersta önskningar. Lyft fram dem i ljuset. Gläds åt att de finns och uppfyll din dag och ditt liv med dess uppfyllelse och du skall vinna evig lycka och frid i ditt sinne.

Glöm andra och deras behov ibland för att uppfylla dig själv och dina behov.

lördag 4 februari 2012

TÄND LJUSET I NATTEN OCH LÅT DET LYSA KLART

Kära vänner. Tänd ljuset i natten, låt det lysa klart för alla dem som vandrar i mörker. För alla dem som ännu inte funnit ljusets väg. Låt era tankar vila vid ljusets källa, och låt era handlingar styras av ljusets låga. Låt ljuset brinna klart i natten för alla dem som vandrar i mörkrets tider.
Här har ni er uppgift. Viktig i tiden.

Här skall ni låta ljusets sken ledsaga både er själva och alla dem ni möter på er väg. Låt er inte förskräckas av onda makters försåt. Låt oss hjälpa er på vägen. Låt oss tillsammans med er upplysa vägen, så att alla klart ser att detta är ljusets väg. Den väg som alla skall vandra i sinom tid. När onda tankar dyker upp, låt dem förintas i lågan, i ljuset på ljusets väg.

Låt er inte snärjas i onda tankars garn. Lika litet som ni låter er snärjas av onda gärningar. Se klart framåt. Se ljuset och följ det.  Glöm inte att er uppgift är att vara ljusbärare, ni små änglar, ni ljusets barn som för tillfället vistas på jorden.

I kärleken skall ni uppleva ljuset. Den jordiska sinnliga kärleken kom många till del, och i tacksamhet skall ni ta emot den. Men för dem som inte upplevt detta vill vi säga: Vandra i ljuset och motta den eviga alltomfattande kärleken i era liv. Älska er själva och er omgivning. Skänk kärlek till de behövande, ty de är många, många. Och du skall få kärlek tillbaka.Tusenfallt skall du få  kärlek från  alla dem som i tacksamhet mottagit din kärleksgåva.

Ty så är sagt  att den som skänker något i kärlek , även kärlek, skall få tusenfallt igen.

För alla är inte den sinnliga kärleken tillägnad i detta livet. Sörj ej över detta, eller att kärleken är över. Ty varje sak har sin tid. Endel har levt i kärleksfulla förhållanden som av en eller anledning avslutats.
Tacka Gud för denna upplevelse, ty den har berikat ditt liv och din själ. Sörj ej över att den tagit slut. Tänk i glädje och tacksamhet på vad du upplevt, ty detta kommer inte alla till del.

Till er som aldrig fått uppleva den sinnliga kärleken, men som trängtar efter detta vill vi säga: Ta emot Helig Ande i era liv. Ty i detta nu  var inte tiden mogen för en sinnlig kärlek. Denna är inte allt. Att omfatta allt och alla , inklusive  dig själv, i kärleken, är en stor  ynnest och gåva, och ger oändligt mycket större gensvar och upplysning och näring till själen, än vad den sinnliga kärleken till en enda person ger.

Till er som önskat ett barn att slösa sin kärlek över, vill vi säga: Världen är full av barn som behöver kärlek och omsorg. Ta handom världens olyckliga barn. Slösa din kärlek i stort och smått över dem, och du skall få tusenfalt igen.  

fredag 3 februari 2012

SE LIVETS ALLA SIDOR

Kära vänner. Nu är tid att se livets alla avigsidor i förhållande till de goda och ljusa sidorna. Se blott det goda, bortse från det onda. Ty ni har valt att uppleva båda sidorna i ert liv på jorden. Ni har fått förmågan och ynnesten att själva välja det ni har att gå igenom. Ert val är fritt och stort.

Ni väljer sida, ni väljer nivå på era smärtor. Bortse från smärtan och den finns inte, se glädjen, och den finns.

I liv efter liv väljer ni av fri vilja det ni skall uppleva och gå igenom. I glädje ser ni fram emot att få födas till jorden, väl medvetna om de prövningar ni skall drabbas av. Varför klagar ni så?

Vi står vid er sida, redo att hjälpa er i er nöd, blott ni ber om hjälp. Varför klagar  och gråter ni, när ni endast har att be oss om hjälp? I stället väljer ni att gå in i sorg och förtvivlan, i vrede och smärta.  Ni klagar på er härkomst och tillblivelse. Ni klagar på Gud, som ni hävdar att inte lyssnar, inte  hjälper, inte förstår. Trots att ni själva valt ert liv och det ni går igenom!

Blott ni vandrar ljusets väg, blott ni  älskar er själva och er nästa, blott då skall ni se att ljuset lyser upp er stig, att smärtan försvinner, och sorgen dunstar bort.

Lev väl, människobarn.

torsdag 2 februari 2012

DU HAR MÅNGA MÖJLIGHTER ATT FÖRDJUPA DIN KUNSKAP

Var hälsad i tider som är. Alla dina tankar är givna av Gud, onda likväl som goda. Du är given en fri vilja att förkasta eller ta emot. Välj bort det onda, ta emot det goda i din dag.

Lärdom om Alltets tillblivelse ges er undan för undan, blott ni i bön och meditation ger er själva tillåtelse att gå in i er själs skrymslen och där finna den eviga sanningen som är förborgad i själen.

Du har så många möjligheter att fördjupa din kunskap om evigheten. Blott du ger dig själv tillåtelse till detta. Du har en fri vilja att ta emot eller förkasta. Förnekelsens ansvar ligger tungt på dens axlar som väljer den vägen. Ty i liv efter liv har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper om Alltet och dess tillblivelse, om den rätta vägen, om meningen med livet.

Om du väljer ljusets och kärlekens väg kommer du oupphörligt att ställa dig dessa frågor, och att också få svaren på dem.

I liv efter liv är du här för att fördjupa dina kunskaper om kärlekens väg. Den vägen, och endast den, leder fram till porten.

Men många väljer att förbigå detta faktum. De väljer andra vägar och andra lösningar. Utan att förstå sambandet mellan ljuset och sanning, kärlek och evigt liv, kan du aldrig uppleva din jordevandring så som det var tänkt. 

onsdag 1 februari 2012

UPPLEV MOTSATSERNA I LIVET

Finn vägen, vinn din egen tro. I ljuset skall du vandra och bortse från mörkret, ty det skall alltid finnas. Ljuset segrar, mörkret flyr.

Se kärleken till Alltet. Alltets kärlek till Intigheten, den lilla kärleken till den stora. Upplev motsatsernas tillblivelse i dagen. Det ena uppfyller det andra. Det lillas storlek i betydelse av ljusets makt som alltid segrar.

När du ser motsatserna, upplev då den fullkomliga Gudens insikter om Alltet. Han förmår öppna dina ögon för upplevelser långt förbi det fördolda. Han ser det lilla barnets behov av trygghet och tröst. Det lilla barnet i dig är den gåva Gud ger sina barn på vägen mot frälsning.

Uppfatta livets gåvor, se dem alla i ditt öga, i ditt hjärtas bild av din egen verklighet. Här är ditt liv, lev det här och nu, lev det fullt ut, utan begränsningar, utan tvångströja.

Se din storlek och storhet, du lilla människa.  Känn Guds kärlek som alltid skall uppfylla ditt liv. Ta emot Guds Helige Ande , den heliga treenigheten kallar på din uppmärksamhet. Låt den inte kalla förgäves.

Att se Guds storhet i det lilla är den uppgift du får dig förelagd i dag.